חפרנותתת

חפרנותתת

אוהבים את החורף?: מה אתם אוהבים בו?: מה אתם לא אוהבים בו?: יש לכם מיטריה?[די ברור שכן]: אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר?: באיזה צבע המעיל שלכם?: אוהבים את הגשם?: מה אתם נוהגים לאכול בחורף?: מתקלחים כל יום בחורף?: יותר מפחיד-רם או ברק?: אתם טיפוס של חורף?: ירד אצלכם ברד?: קר לכם עכשיו?: חולים הרבה בחורף?: יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: מה העונה האהובה עליכם?: זה או זה| חורף/קיץ?: חורף/אביב?: חורף/סתיו?: צעיף/כפפות?: מעיל/סווצ'ר?: כובע חורף/כובע שמחובר לסווצ'ר[קפוצ'ון]?: המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: ולסיכום-הטיפ שלכם לעבור את החורף בכיף:

איזה יופי להגיב לעצמי

אוהבים את החורף?: יאפ מה אתם אוהבים בו?: יומולדת ואפשר לחבק אנשים בתירוץ שקר לכם מה אתם לא אוהבים בו?: שלפעמים ממש קר וצריך ללבוש שכבת ולהראות כמו דובון אכפת לי יש לכם מיטריה?[די ברור שכן]: לא. אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר?: לא. כי אינלי באיזה צבע המעיל שלכם?: שחור אוהבים את הגשם?: כהההההההההה מה אתם נוהגים לאכול בחורף?: הכל מתקלחים כל יום בחורף?: נו באמת. מי מתקלח? יותר מפחיד-רם או ברק?: ברק. כי יש סכנה ממשית מזה אתם טיפוס של חורף?: יה ירד אצלכם ברד?: יה קר לכם עכשיו?:טיפה חולים הרבה בחורף?: אני חולה כל הזמן יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: לא מה העונה האהובה עליכם?: חורף (דאהאעאהאעה) זה או זה חורף/קיץ?: חורף חורף/אביב?:חורף חורף/סתיו?:חורף צעיף/כפפות?:צעיף מעיל/סווצ'ר?:סווצ'ר כובע חורף/כובע שמחובר לסווצ'ר[קפוצ'ון]?: קפוצ'ון המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: תה. שוקו עושה לי לא טוב ולסיכום-הטיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: אממ....אני אשמור לעצמי את הטיפ הזה.... =]

Noa Tsror

New member
עונה ^^

אוהבים את החורף?: נממ.. תלוי במצברוח... מה אתם אוהבים בו?: שיש גשם נחמד כזה.. והולכים עם שוקו חם ומוזיקה או אנשים נחמדים... מה אתם לא אוהבים בו?: שקר מידי! יש לכם מיטריה?[די ברור שכן]: כע.. אחד שחורה-אגומה ואחת צבעונית.. אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר?: לא... באיזה צבע המעיל שלכם?: צהוב [כן באר,צהוב] אוהבים את הגשם?: כע מה אתם נוהגים לאכול בחורף: גלידה. רציני, אתמול אכלתי 3 מתקלחים כל יום בחורף?: ברור יותר מפחיד-רם או ברק?: רעם, ברקים יפים אתם טיפוס של חורף?: לא ממש... ירד אצלכם ברד?: לא קר לכם עכשיו?: כן חולים הרבה בחורף?: האא.. תלוי מתי... יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: פעם ב... מה העונה האהובה עליכם?: אביב-סתיו זה או זה| חורף/קיץ?: קיץ חורף/אביב?: אביב חורף/סתיו?: סתיו צעיף/כפפות?: צעיף מעיל/סווצ'ר?: סווצ'רט כובע חורף/כובע שמחובר לסווצ'ר[קפוצ'ון]?: קפוצ'ון המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: שוקו ולסיכום-הטיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: תקנו מעיל

בלעט../images/Emo163.gif

אוהבים את החורף?:יא מה אתם אוהבים בו?:גשם מה אתם לא אוהבים בו?:שקר מדי לפעמים יש לכם מיטריה?[די ברור שכן]:כה אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר?:לפעמים באיזה צבע המעיל שלכם?:מכוער כזה אוהבים את הגשם?:ברור מה אתם נוהגים לאכול בחורף?:אוכל
מתקלחים כל יום בחורף?:כה יותר מפחיד-רם או ברק?:רעם. >.< אתם טיפוס של חורף?:כה ירד אצלכם ברד?:לא:( קר לכם עכשיו?:לא חולים הרבה בחורף?:לצערי, לא>.< יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?:לפעמיםP: מה העונה האהובה עליכם?:חורף זה או זה| חורף/קיץ?:חורף חורף/אביב?:חואף חורף/סתיו?:חורף צעיף/כפפות?:חורף. סתם.. צעיף מעיל/סווצ'ר?:סווצ'ר כובע חורף/כובע שמחובר לסווצ'ר[קפוצ'ון]?: כובע חורף^^ המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?:שוקו לייק דהה
ולסיכום-הטיפ שלכם לעבור את החורף בכיף:תהיו חולים ותישארו לישון בבית:))

hellofanickname

New member
../images/Emo72.gifאוווו ../images/Emo99.gif

אוהבים את החורף?: כןןןןן
מה אתם אוהבים בו?: מממ הכל...הגשם, הריחות, החמימות הזאתי בבית, ההרגשה הביתית, הקרבול עם אנשים אחרים^_^ מה אתם לא אוהבים בו?: נעליים חסוטות במים]; יש לכם מיטריה?[די ברור שכן]: שונאת מטריות, להירטב זה הכיאחי אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר?: אני לא מביאה את עצמי לבצפר
... באיזה צבע המעיל שלכם?: שחור אוהבים את הגשם?: כ-ן
מה אתם נוהגים לאכול בחורף?: שוקולד
מתקלחים כל יום בחורף?:שור ברור יותר מפחיד-רם או ברק?: זה אותו הדבר יו נואוP: אתם טיפוס של חורף?: אהא ירד אצלכם ברד?: לא]; קר לכם עכשיו?: לא^_^ חולים הרבה בחורף?: OH פאקינג יא יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: חח יאפ מה העונה האהובה עליכם?: חורף
זה או זה| חורף/קיץ?: חורף
חורף/אביב?: חורף
חורף/סתיו?: חורף
צעיף/כפפות?: צעיף מעיל/סווצ'ר?: תלוי>< כובע חורף/כובע שמחובר לסווצ'ר[קפוצ'ון]?: גם וגםXD המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: שוקו+מקופלת נמסה
!!!!!!!11111 ולסיכום-הטיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: תחייכו:) ודי להתלונן, כולנו נרטבים.

shoohy

New member
קצרקצר=[../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

אוהבים את החורף?:מאוד מאוד מאוד.... מה אתם אוהבים בו?:הכל...את הגשם...את הקור...ועודועודועוד
מה אתם לא אוהבים בו?:שומדבר>< יש לכם מיטריה?[די ברור שכן]:אהא אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר?:אממ היא בתיק רוב הזמן.אני לוקחת אותה כדי שההורים לא יציקו לי. כשיורד גשם אני מעדיפה ללכת בלי. באיזה צבע המעיל שלכם?:...:\ שונאת מעילים. אוהבים את הגשם?:מאוד.מאודמאודמאודמאוד מה אתם נוהגים לאכול בחורף?:
. צריך להיות משו מיוחד?
מתקלחים כל יום בחורף?:אהא. יותר מפחיד-רם או ברק?:אממ לא מפחיד..אבל מצמרר וכייפי. אתם טיפוס של חורף?:כ"כ... ירד אצלכם ברד?:לא.. קר לכם עכשיו?:אמממ...בערך כזה...קצת כן. חולים הרבה בחורף?:ממש לא. יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?:לא=| מה העונה האהובה עליכם?:חורף
זה או זה| חורף/קיץ?:חורף! חורף/אביב?:חורף! חורף/סתיו?:חורף! צעיף/כפפות?:אממ שומדבר. מעיל/סווצ'ר?:סווצר כובע חורף/כובע שמחובר לסווצ'ר[קפוצ'ון]?:קפוצון. המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?:תה עם חלב
...-לפחות בשבילי. ולסיכום-הטיפ שלכם לעבור את החורף בכיף:לשבת בחוץ כשיורד גשם וזה..

Edgar Davids

New member
שבת שלוםם :)

אוהבים את החורף?:ברור מה אתם אוהבים בו?:הכל מה אתם לא אוהבים בו?:כשכולך נרטב אבל שטויות יש לכם מיטריה?[די ברור שכן]:כה אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר?:כשיש גשם מן הסתם כן. באיזה צבע המעיל שלכם?:כחול כזה אני חושב אוהבים את הגשם?:כן.. מה אתם נוהגים לאכול בחורף?:מה שאמא מכינה
מתקלחים כל יום בחורף?:יאפ יותר מפחיד-רם או ברק?:רעם אתם טיפוס של חורף?:יאפ מאוד ירד אצלכם ברד?: כן.. קר לכם עכשיו?:דווקא לא חולים הרבה בחורף?:גם לא יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?:השנה לא הייתה מה העונה האהובה עליכם?:חורף.. זה או זה| חורף/קיץ?:חורף חורף/אביב?:חורף חורף/סתיו?:חורף צעיף/כפפות?:כפפות מעיל/סווצ'ר?:סווצ'ר כובע חורף/כובע שמחובר לסווצ'ר[קפוצ'ון]?:קפוצ' המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?:שוקו ולסיכום-הטיפ שלכם לעבור את החורף בכיף:להרגע ולהנות

Just TalTi

New member
סבבה

אוהבים את החורף?: דה מה אתם אוהבים בו?: את הפוך בלילה מה אתם לא אוהבים בו?: שצריך לקחת מעיל לכל מקום "כי קר" יש לכם מיטריה?[די ברור שכן]: לא ממש
אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר?: לא
בשביל זה יש מטריות של אחרים באיזה צבע המעיל שלכם?: שחור אוהבים את הגשם?: כה =] מה אתם נוהגים לאכול בחורף?: כל דבר שזז. וגם מה שלא מתקלחים כל יום בחורף?: מקלחת מזיקה לעור יותר מפחיד-רם או ברק?: הידיעה שהרעם צריך להגיד (אחרי הברק) אתם טיפוס של חורף?: אפשר להגיד ירד אצלכם ברד?: כן קר לכם עכשיו?: דווקא לא.. כי בדיוק החלפתי בגדים חולים הרבה בחורף?: בינתיים לא ^^ יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: הייתה רק אחת.. מזמן.. והיה די מפחיד כי לא הייתי בבית חח מה העונה האהובה עליכם?: עונות מעבר.. כשקר אבל יש שמש זה או זה| חורף/קיץ?: חורף חורף/אביב?: חורף חורף/סתיו?: סתיו צעיף/כפפות?: כפפות מעיל/סווצ'ר?: סווצ'רט כובע חורף/כובע שמחובר לסווצ'ר[קפוצ'ון]?: קפוצ'ון המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: שוקו =] ולסיכום-הטיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: לחגוג לי יומולדת =]

Dorin555

New member
עונה.

אוהבים את החורף?: כן מה אתם אוהבים בו?: את הגשם מה אתם לא אוהבים בו?: את הקור יש לכם מיטריה?[די ברור שכן]: כן אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר?: לא. מסיעים אותי או שאני הולכת ברגל. באיזה צבע המעיל שלכם?: אינלי מעיל.
אוהבים את הגשם?: כן מה אתם נוהגים לאכול בחורף?: לא משו מיוחד.. מתקלחים כל יום בחורף?: כן יותר מפחיד-רם או ברק?: אממ ברק יותר מסוכן אבל אפחד לא מפחיד. אתם טיפוס של חורף?: לא ירד אצלכם ברד?: כן קר לכם עכשיו?: לא חולים הרבה בחורף?: פעם-פעמיים יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: לא מה העונה האהובה עליכם?: מעבר וזה זה או זה| חורף/קיץ?: אפחד
חורף/אביב?: אביב חורף/סתיו?: סתיו צעיף/כפפות?: כפפות מעיל/סווצ'ר?: סווצ'ר כובע חורף/כובע שמחובר לסווצ'ר[קפוצ'ון]?: קפוצ'ון המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: תה. ולסיכום-הטיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: שימו מעיל.

Blue Puding

New member
../images/Emo12.gif

אוהבים את החורף?:כע
מה אתם אוהבים בו?:את הקור..את התתכרבלות..המזג אוויר..הכל מה אתם לא אוהבים בו?:כלום
יש לכם מיטריה?[די ברור שכן]:כע
אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר?:לא
באיזה צבע המעיל שלכם?:אין לי מעיל
אוהבים את הגשם?:כע מה אתם נוהגים לאכול בחורף?:מרק
מתקלחים כל יום בחורף?:כע יותר מפחיד-רם או ברק?:רעם אתם טיפוס של חורף?:כע ירד אצלכם ברד?:כע קר לכם עכשיו?:לא חולים הרבה בחורף?:לא יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?:כע
מה העונה האהובה עליכם?:חורף זה או זה| חורף/קיץ?:חורף חורף/אביב?:חורף חורף/סתיו?:חורף צעיף/כפפות?:צעיף מעיל/סווצ'ר?:סווצ'ר כובע חורף/כובע שמחובר לסווצ'ר[קפוצ'ון]?:קפוצ'ון המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?:שוקו ולסיכום-הטיפ שלכם לעבור את החורף בכיף:אין לי

SPFAN

New member
עודשאלון1 ^^

אוהבים את החורף?: יאפ
מה אתם אוהבים בו?: מלא דברים
מה אתם לא אוהבים בו?: שלפעמים הגשם והקור יכולים להמאס יש לכם מיטריה?[די ברור שכן]: לא
אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר?: לא באיזה צבע המעיל שלכם?: כחול כהה
אוהבים את הגשם?: בדר"כ מה אתם נוהגים לאכול בחורף?: מרק
מתקלחים כל יום בחורף?: חחח כן XD יותר מפחיד-רם או ברק?: אף אחד מהם אתם טיפוס של חורף?: בדר"כ ירד אצלכם ברד?: בחורף הזה? פעם אחת לאיזה 10 שניות
קר לכם עכשיו?: לא חולים הרבה בחורף?: לא יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: לא
מה העונה האהובה עליכם?: חורף
זה או זה| חורף/קיץ?: חורף חורף/אביב?: חורף חורף/סתיו?: חורף צעיף/כפפות?: כפפות מעיל/סווצ'ר?: סווצ'רט כובע חורף/כובע שמחובר לסווצ'ר[קפוצ'ון]?: קאאאפוצ'ון
המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: שוקוחם! ולסיכום-הטיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: לא לעשות כלום

עונה..

אוהבים את החורף? בערך.. מה אתם אוהבים בו? אין חרקים והגשם (כשהוא לא עליי) מה אתם לא אוהבים בו? את הגשם (כשהוא עליי כשאני צריכה ללכת לבצפר ויש יותר מדי רוח ואני מגיעה רטובה) ואת העובדה שאי אפשר כבר להיות סתם בחוץ כי קר
יש לכם מיטריה?[די ברור שכן] כע אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר? חח היא נמצאת בתיק אבל הרבה פעמים אין לי כוח להוציא אותה כי היא גם ככה מתהפכת כל הזמן באיזה צבע המעיל שלכם? שחור אוהבים את הגשם? אפשר להגיד שכן מה אתם נוהגים לאכול בחורף? רגיל כמו בקיץ.. חוץ מגלידות וארטיקים
מתקלחים כל יום בחורף? כע יותר מפחיד-רם או ברק? אולי רעם.. אבל זה נחמד אתם טיפוס של חורף? לא יודעת ירד אצלכם ברד? פעם אחת לפני כמה שנים קר לכם עכשיו? לא חולים הרבה בחורף? בדרך כלל כן וגם מאוד מצוננת.. השנה פחות (בינתיים..) יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף? לא שזכור לי מה העונה האהובה עליכם? אביב נראה לי אבל זה קשה לענות על זה זה או זה| חורף/קיץ?: -- חורף/אביב?: אביב חורף/סתיו?: חורף צעיף/כפפות?: כפפות מעיל/סווצ'ר?:מעיל כובע חורף/כובע שמחובר לסווצ'ר[קפוצ'ון]?: נמ... מחובר המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: שוקו ולסיכום-הטיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: לראות סרטי אימה בחושך עם פוך ושוקו

Riot Boy

New member
שלי../images/Emo3.gif

אוהבים את החורף?: הוא בסדר... חוץ מזה שגשם ואז אי אפשר לסוע על הסקייט
מה אתם אוהבים בו?: גשם מה אתם לא אוהבים בו?: גשם יש לכם מיטריה?[די ברור שכן]: לא אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר?: אין לי באיזה צבע המעיל שלכם?: כחול עם פס לבן אוהבים את הגשם?: כן מה אתם נוהגים לאכול בחורף?: גלידה מתקלחים כל יום בחורף?: ברור יותר מפחיד-רם או ברק?: כלום... אבל הרעש יותר מגניב... אתם טיפוס של חורף?: לא יודע... ירד אצלכם ברד?: לא קר לכם עכשיו?: לא יודע.... נסעתי עם הסקייט וכשחזרתי לא הרגשתי את הרגליים אבל האמת שלא היה קר חולים הרבה בחורף?: לא... יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: בינתיים לא הייתה מה העונה האהובה עליכם?: לא יודע... זה או זה| חורף/קיץ?: חורף חורף/אביב?: חורף חורף/סתיו?: חורף צעיף/כפפות?: כפפות מעיל/סווצ'ר?: סווצ'ר כובע חורף/כובע שמחובר לסווצ'ר[קפוצ'ון]?: כובע שמחובר לסווצ'ר המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: קפה ולסיכום-הטיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: לראות הרבה סרטים?

למעלה