חפרי"ר יוצא לדרך!

eveligne406

New member
חפרי"ר יוצא לדרך!

חברי פורום רבלדה יוצרים רמיקסים!!! ובכן, לאחר שראיתי שרובכם מסכימים לרעיון תחרות הרמיקסים , אני מפרסמת כאן איך תתנהל התחרות. קודם כל, הרמיקסים שתשלחו , יחולקו לקטגוריות. הקטגוריות הן : רבלדה כללי - כל הרמיקסים ששייכים ליותר משתי דמויות בסדרה, יכנסו לקטגוריה הזו. רבלדה מיה&מיגל! - כל מילה מיותרת! רבלדה דייגו&רוברטה- כנ"ל...
רבלדה דמויות - לכאן ייכנסו כל הרמיקסים שהנושא שלהם יהיה אחת הדמויות בסדרה. זהו. לגבי ההצבעה. ההצבעה תערך ע"י כל חברי הפורום, גם אלה שעשו רמיקסים, אלב כמובןש הם לא יוכלו להצביע לעצמם , נו... התחרות תהיה בארבעה שלבים, שלב לכל קטגוריה. כל מי שהכין, או רוצה להכין, רמיקסים השייכים לאחת הקטגוריות , מוזמן לשלוח לי במסר אישי, שם, קטגוריה שאליה משתייך הרמיקס, ולינק לרמיקס. את הרמיקסים אתם יכולים להעלות ב : yousendit www.yousendit.com rapidshare http://rapidshare.de/ megaupload http://www.megaupload.com/ השלב הראשון של התחרות יתחיל ביום שבת בבוקר, לכן אתם מתבקשים לשלוח לי את הסרטונים שלכם עד אז... השלב הראשון (יום שבת בבוקר) יהיה - רבלדה כללי. השלב השני יתקיים ביום שלישי בערב - מיה&מיגל השלב השלישי יתקיים ביום שישי (הבא) בערב - דייגו ורוברטה. והשלב הרביעי והאחרון יתקיים ביום שני (הבא) - דמויות. מרווחים הזמן הם למען אלו שלא נמצאים יום יום בפורום ולא יכולים להצביע לסרטון המועדף עליהם תוך יום. :]] אמממ.... זהו, כביכול. אם למישהו יש שאלה, או משו כזה יכול לשרשר לפה או לשלוח לי מסר... ובהצלחה לכולם!!

eveligne406

New member
דרך אגב!

אני ממליצה בחום על האתר של מגה אפ לווד בשביל להעלות את הקבצים... באמת שזה הכי טוב זה גם מראה לך בדיוק כמה זמן נשאר להעלאת הקובץ והכל...

bigmomentom

New member
נ"ש לרמיקס מ"מ מקנקון שמצאתי

מצאתי את הרמיקס המדהים הזה בפורום של אנהי אז הוא לא משתתף בתחרות! הרמיקס מדהים מ-2 סיבות: 1. מיה ומיגל- "השלמות" וכל מילה מיותרת. 2. אני חולה ברמות מטורפות על שיר הרקע ברמיקס. הוא של שאקירה ולפי דעתי הוא השיר הכי מהמם שלה מהדיסק המופלא שהיא הוציאה לפני 4 שנים והפך לשלאגר היסטרי בכל העולם. אז תורידו ותתענגו כי הרמיקס פשוט מושלם! http://rapidshare.de/files/3834855/Mia_y_Miguel_en_Cancun_remix.wmv.html וחוץ מזה, אני לא יודעת להכין רמיקסים, אבל אני יודעת לצפות בהם אז אנשים תכינו רמיקסים
כמה שיותר!

eveligne406

New member
הרמיקס הראשון שלי

של מיה מיגל היה עם שיר של שאקירה אבל בספרדית...שקוראים לו SIN TI ודיקלה ראתה אותו אם אני לא טועה...

bigmomentom

New member
שאקירה כשיר רקע זה תמיד אחלה!

והסירטון ששמתי פה הוא דוגמא לרמיקס מוצלח שאצלי היה מקבל דירוג מאוד גבוה. אהבתי מאוד את רעיון התחרות של הרמיקסים! כל הכבוד לך על היוזמה. קבלי

bigmomentom

New member
עכשיו שאני חושבת על זה

נדמה לי שגם ראיתי אותו. יכול להיות שהעלת אותו בזמנו לפורום של אנהי? כי אני זוכרת רמיקס עם השיר הזה והוא היה פשוט מדהים!

eveligne406

New member
כןן!! העלתי אותו לפני שלושה חודשים

בערך לאוניביסיוןן...!!! והרבה אהבו אותו... אבל עכשיו כשאני מסתכלת עליו הוא ממש משעמם... :( אני אוהבת עם מאה אלף אפקטים בכל סצינהה עריכות לפי קצב וכאלה...אני לא יכולה להמשיך עם אותו קטע יותר משלוש שניות זה מחרפן אותיי!!

bigmomentom

New member
תשמעי ההייתי חולה על הרמיקס הזה

אבל נדפק לי המחשב והוא נמחק לי. אין לך מושג כמה התבאסתי שלא יכולתי להוריד אותו שוב כי פג תוקפו. לכן אני מבקשת מכולם תעלו רמיקסים רק ב- Rapidshare בבקשה. רק שם הרמיקסים מצליחים לשרוד לתקופה ארוכה.

eveligne406

New member
אני אשלח לך אותו אם את רוצה..

חח אצלי שמורים כל הרמיקסים והמיני רמיקסים שעשיתי...

ג ב ש ו ש

New member
בהצלחה למשתתפים../images/Emo23.gif../images/Emo88.gif

לצערי לא יהיה לי זמן להשתתף ולהכין רמיקס כי אני הולך לעבודה ובשאר הימים אין ממש זמן.. אבל אני אצביע כשתתחיל התחרות

TuTyBoP15

New member
אממ...אוולין../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

קוראים לך אוולין
אממ...לדעתי לא כדאי שתפרסמי את השמות של מי שעשה את הסרטונים...רק אחר כך בסוף התחרות..ככה שלא יהיה מצב שחברים של מישהו פה בפורום יאהב את זה רק בגלל שזה חבר שלו...או שהוא יצביע ניקוד גבוה רק כדי לא להעליב.. לא
לא יודעת..זו דעתי..אני לא אומרת שיקרה מצב כזה אבל..לא יודעת חחחח יענטו תגידי למשתתפים לאיזה מספר סרטון אסור להם להצביע וזהו..לא
לא יודעת...

eveligne406

New member
תראי..

לפי דעתי אצלנו בפורום אין חברים יותר ופחות אבל יודעת מה? למען הצדק!!!!! חחח תראי מה אני אעשה... שכל אחד ששולח לי מסר... שייתן שם לרמיקס שלו. חח וככה הוא יידע לאיזה רמיקס לא להצביע, לא ככה??

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifהבעיה שכל אחד מעלה ת'סרטון שלו

בעצמו...
ואת אוהבת תסימן שאלה, נכון

../images/Emo24.gifבהצלחה למשתתפים../images/Emo66.gif

אני בכל מקרה לא אשתתף כי אני לא יודע לעשות רמיקסים וגם שאין לי כל כך זמן אפילו כדי להיכנס לפורום
אבל בהצלחה לכל המשתתפים ותחרות מהנה

למעלה