חפצים נעלמים...

mayapotter97

New member
חפצים נעלמים...

היי כולם.... יש כמה חפצים שהסימס הבטיחו שיהיו אבל לא מצאתי אותם אף פעם.. לדוגמה : מכונת השיכפול (סימס אוניברסיטה), וגם באר משאלות (סימס עונות). גם חברים שלי שיש להם סימס לא מצאו את הפריטים האלה. האם זה רק בעיות בסימס או שפשוט הפריטים לא קיימים? חוץ מזה, איזה נקודות יכולת (סקילס) [Skills] צריך לתגי כישרון (תלנט באדג'ס) [Talent Badget] מסוימים? אני מנסה לפתח לסים מסוים עכשיו את תג הכישרון של גננות והוא מתקדם מאוד לאט. מה נקודות היכולת שהוא צריך להשקיע בהן? בתודה, mayapotter97.

kuik0kuik

New member
באר המשאלות..

משיגים אותה כשמתקבלים במועדון הגננים. איזו מכונת שיכפול? אתה מתכוון לניתוחים פלסטיים? כי אין מכונות שיכפול בסימס.

בעצם צריך להצטיין במועדון הגנות הנה.....

10 דברים שכדי לזכור- 1-צריך יותר מ-20 צמחים 2-צריך שכולם יהיו הכי שמחים 3-שלא יהיו יותר מ-40 כי אז קשה לטפל בהם בלי קודים 4-צריך להוסיף פסלי גינה שמקבלים בעונות כמו הדחליל שמשפר את הציון בצורה ניכרת 5-כהאישה הראשונה באה לקבל אותה כמה שיותר מהר (השניים לא משנה 6-אם כל הצמחים בתוך חממה זה יוריד את הציון (צריך לשים 2-3 עצים בחוץ) 7-בתוך החממה צריך להיות עציצים רגילים (גם מוסיף לציון 8-אין דבר גרועה יותר מחרקים אז כדי לקחת חיפושיות (שגם עוזרות לציון
) 9-צריך לקרוא למועדון הגננות ורק אז לעקור עשבים כדי שלא יהיה להם זמן לגדול שוב 10-אם רוצים את באר המשאלות בלי כל זה משתמשים בקוד הבטא טטרס ואז SPAWN ואז מור ואז עוד פעם מור ואז אפשר לקבל אותה בקשר למכונת השיכפול : אני לא בטוח אבל לא נראה לי שזה באמת קיים (מי אמר את זה ומתי?) אבל אם זה כן קיים זה יכול להיות רק בשתי מקומות : 1-בחבורה הסודים 2-בכיתת הטכנולוגיה אובכיתת המדעים (לא זוכר איך אומרים את זה

mayapotter97

New member
טוב תודה...

קודם כל זו בת (MayaPotter97). דבר שני... תודה אבל השתמשתי בקוד. אני ממש לא מתכוונת לשים 20 צמחים, אפילו לא בשביל באר משאלות. חוץ מזה, הבאר ממש עלובה! אני משתמשת בה רק כדי שהסימים שלי ישתו, המשאלות ממש מעיקות עם כל האנשים האלה שבאים, זה טוב רק אם צריך חברים לעבודה או עוד כסף. בן זוג אפשר להשיג לדייט מהצוענייה. יש מכונת שיכפול בסימס, וגם ניתוחים פלסטיים שזה כ"כ טוב, חוץ מהעובדה שאי אפשר לשנות שם צבע עיניים. הניתוחים הפלסטיים הם פרס קריירה, אבל המכונת שיכפול נשארה מסתורית. אם את/ה עדיין לא מאמין/ה לי תוכל לבדוק בחוברת הדרכה של הסימס אוניברסיטה ובחפצים החדשים תוכל לראות "מכונת שיכפול" עם תיאור דפוק כמו כל התיאורים של החפצים בסימס. יש מבין?

למעלה