חפצים למסירה

Nia11

New member
חפצים למסירה

בוקר טוב לכולן, עלה בדעתי לפתוח מדי פעם שירשור כזה, כי הרי לכולם יש דברים שאינם זקוקים להם עוד. למה לא להציע אותם פה? אז מי שמעוניינת, אתן מוזמנות להעלות, וגם אם יש מישהי שזקוקה למשהו.

Nia11

New member
למסירה - מכנסיים שחורות מחויטות

נדמה לי שהן במידה 44, התוית נפלה. מכנסיים מבד "נוזל", שלצערי כבר קטנות עלי אבל שימשו אותי היטב ועדיין נראות מעולה. אשמח לשלוח בדואר למי שמעוניינת.

ronanz

New member
חבילה של נוטרמיגן

יש לי עדיין חבילה סגורה של נוטרמיגן מהתקופה שזיו היה אלרגי לחלב והייתי צריכה השלמות למטפלת.. בסופו של דבר לא השתמשתי ויש לי חבילה שלמה סגורה ובתוקף למסירה. אני מניחה שכאן לא יהיה לזה ביקוש רב, אבל אם אתן מכירות תינוק אלרגי לחלב תפנו אותו. זה יקר אז אני מקווה למסור את זה ולא לזרוק.

מנצלת לשאלה

איך יודעים שתינוק אלרגי לחלב? האם דרך הבדיקות דם או על-פי פריחות שמופעיות וכו'? האם קל לפספס את זה...?

בק 2003

New member
"לפי מבחן המציאות" כפי שהרופא שלי אומר

(יו, כמה זמן לא ביקרתי כאן...) ולמה התכוון המשורר (או יותר נכון האלרגולוג של הקטנה)? שטסטים לא תמיד מדוייקים וגם טסט שיוצא שלילי, שלמעשה אומר שהתינוק לא אלרגי לחלב יכול להיות שגוי (אבל להיפך אין טעויות... אם הטסט חיובי ואומר שהתינוק אלרגי - אז התינוק אכן אלרגי). ומאחר שלא תמיד אפשר לסמוך על טסטים פשוט צריך לראות איך התינוק מגיב. הקטנה שלי מייד פורחת אם היא אכלה משהו שהכיל חלב או אם אני אכלתי משהו חלבי - אז בהנקות של אותו יום היא מיד פורחת, אפילו תוך כדי ההנקה. אלרגיה לחלב יכולה להתבטא בעור כגון פריחות, אקזמות, אסטמה של העור גירודים וכיו"ב וגם ויכולה לגרום לנזלת, עיניים דומעות, התעטשויות, שיעול. הדבר נכון גם לאלרגיה למזונות אחרים. וכן, קל לפספס את זה כי הרבה הורים חושבים שהנזלת היא התקררות או שהפריחה היא מהגינה. תנסי להוריד מוצרי חלב מהתפריט לכמה שבועות אם את חוששת לאלרגיה לחלב ותראי אם יש הטבה. את גם יכולה לאחר כמה שבועות להחזיר מוצר חלבי לפתריט ולראות אם אותן תופעות שוב חוזרות על עצמן או לא.

../images/Emo13.gif

אנחנו בונים, אבל בתקציב מצומצם ביותר. מוכרחים להרחיב את ה
. אז אם מישהיא משפצת/ מחליפה נשמח לקבל כיורים, ברזים, דלתות,חלונות וגם רהיטים
.

רחל צ

New member
הקטנה

אם אתם רוצים עגלת מטבח מעץ במצב חדש לחלוטין , קיבלתי מהשכנים שחשבו שאצטרך ואני לא, אני ממש רוצה שתמצא לה בית אחר. אם יש לכם איך לאסוף אותה מתל אביב בשמחה. ההודעה לא רק לקטנה אבל היא ביקשה קודם אז תהיהראשונה בין שווים... כיורים ברזים דלתות וכו'... אני יכולה לבדוק עם הקבלנים שאני עובדת איתם בעקרון באמצע מרץ יתחיל שיפוץ בדירה שתכננתי אז סביר שאפשר יהיה לאסוף שם פריטים כאלו מבטיחה לבדוק. יש לי גם שני כסאות בר אבל אחד מהם קצת חלוד כי הוא גר בחוץ על הגג...

למסירה מעיל

סטייל "העין השלישית" מצמר רך (קולו שאל למי שמכירה) בגווני ירוק כהה, לא נסגר עלי לצערי
(בערך מידה 38?)

למעלה