חפצים בפנג שאוי :)

חפצים בפנג שאוי :)

שלום, לפני כחודש וקצת שמתי פה שאני ומשפחתי עוברים דירה ועברנו והינה ברוך ה' התקינו אינטרנט :) רציתי לדעת אילו חפצים יעזרו ליצור שלווה ארמונה אהבה שגשוג ועוד בבית? וגם, מול החלונות לבית שלנו (סלון חדר שלי חדר של אחי וחדר הורים) ישנם בתים שפונים אלינו עם הצד שלהם ויוצרים מן "חיצי רעל" לבית שלנו, שמעתי שצריך לשים מראת בגואה או משהו, איפה לשים אותה וכמה צריך? יש כ- 5 מבנים כאלו. ואגב, המיטה שלי ממוקמת מול הדלת וגם מול מראה- כי אין מקום אחר לשים אותה ואני ישנה יותר טוב משישנתי אי פעם וגם כשהדלת פתוחה XD

דנה A

New member
חפצים חפצים

מה שלומך? מקווה שהמעבר היה קל ונעים, שלווה, הרמוניה ושגשוג אינם מגיעים מחפצים... אך בעזרת חפצים וצבעים נוכל להוסיף רוך, חמימות לסביבתנו ובכך להנעים את האווירה (שזה לא פנג שואי.. אלא עיצוב החדר) - לשם כך אפשרי להשתמש בצבעים רכים, חמים, טבעיים, להשתמש במס' מוגבל של צבעים בני אותה משפחה או המשתלבים יחדיו היטב. אם ישנם חיצי רעל מול חלונות ביתכם, מומחלץ לתלות מראת בגואה מעל לחלון החדר - מחוץ לבית, כלפי אותו החץ. מראה אחת מעל חלון לחדר וסלון. האם תוכלי לצייר סקיצה של ח.השינה שלך? שבוע נפלא דנה

הנה->>

סקיצה לא ממש מדויקת: וגם שיש חצי דלת של האמבטיה מול הדלת שלי :) השחור זו הדלת השחור הגדול שולחן כתום מיטה סגול חלון אדום מראה ומה שנשאר זה ארון :)

דנה A

New member
דלת ומראה

עפי' השרטוט ממליצה לסגור את הדלת בעת השינה, לגבי המראה - להעבירה (את יכולה בין השולחן לארון) או לכסותה בבד נעים בלילה. דנה

אהא.

בין השולחן לארון מעל החלק הקטן לייד השולחן תלוי LCD ואני מתה עליו ואין סיכוי שאני מחליפה אותו ברמאה. וגם- אמרתי שזה לא מפריע לי כברר אני דווקא ישנהב כמו מלאך מאז שעברתי לפה :) חוצמזה שהיום באמצע הלילה אחי פח הגיע לישון אצלי ואיכשהו עם הגוף הקטן שלו גנב לי שמיכת פוך זוגית וכל הלילה היה לי קרר :(

+++++

הצבע בכל הבית הוא מין קרם נוטה לחום\ כתום (זה כי קוראים לזה משוה עם כתום חחח אבל בכלל לא שמים לב) ובסלון הכל באותו צבע חוץ משני קירות בצבע חום שוקו עם מעט חלב XD התבעים טבעיים לחלוטין ובחדרים גם (אצלי בוק יפה כזה עם וורוד, אצל אחי בוק ואצל אמא עדיין אין חדר שינה XD) והחיים בבית ממש לא רגועים ואמא שלי כל הזמן עצבנית :| ושמעתי על עץ כזה עם מטבעות סיניים שמזמין כסף או על צפרדע עם כסף כזה בפה או על כל מיני בודוהים וברווזים פעמוני רוח קריסטלים טליונים וכ"ו- חפצים כאלו : אפשר לקבל בקשה רשימה מפורטת?

+++++=+++++

ואנחנו גם חולים בבית הזה :\ אחי חולה שבוע כן שבוע לא ואני לא מרגישה טוב ולאמא שלי יש נדודי שינה :\\\ אגב, אמא שלי עצבנית טבעית XD איך מרגיעים את זה? אבל מאז שעברנו היא יותר עצבנית ממה שהיא תמיד :\

דנה A

New member
אמא ומעבר בית...

את מספרת שאמא עצבנית בדכ', ושומעים כמה שהיית שרוצה שזה ישתנה. את יכולה לקבוע עם אמא פגישה שבה רק אתן יחד בזמן שקט, ורצוי מחוץ לבית, (אולי תזמיני אותה לבית קפה..?), תערכי עימה שיחת אם-בת ושתפי אותה בהרגשתך, בכך שאת בהחלט רגישה למצבה, מעודכנת בבריאותה, בשינתה - לדעתי אמך תשמח לשמוע על תחושותייך, ולהרגיש שוב ברגשותיך החמים כלפיה. בדקי האם אפשר להקל עליה בדרכים מסוימות, בשיתוף האחרים וכו'. עברתם לא מזמן לבית חדש, מה שאומר עבודה רבה, זמני לחץ, ילדים בבית בעקבות שביתה, בית שצריך להמשיך ולתפקד למרות המעבר, ובנוסף לאמא אין עדיין חדר שינה! אבל נדודי שינה יש (ללא שנת איכות קשה מאוד להיות רגועים). ואם לא מספקים שינה איכותית גם הבריאות מושפעת. לכן - תתחילו בטיהור אנרגטי של הבית, ארגנו וסדרו את הבית, הפתיעו את אמכם בארוחה, ארגון הבית בעצמכם... ובידקו איתה - מה יעשה לה טוב..? מה חסר לה כרגע? כיצד ניתן לעזור לה לעבור את התקופה הזו ביתר קלות? אמנם לא המלצות פנג שואי מסורתיות, אבל בהחלט לקוחות מן החיים XDD את נשמעת בהחלט בת נפלאה דאגתך נוגעת ללב, סופש מקסים דנה

לא צינתי-

שאני ממש ממש קשורה לאמא שליי והיא עצבנית רק עם עיצבנו אותה אבל עצבנית עצבנית- אם היא צורחת עלי נגיד אחרי חצי שעה "קטיוש, בואי נלך למקדונאלדס" וכאלו. חחחח ואני יודעת מה היא צריכה וזה ובאמת מה שאמרת נכון- שבלי חדר שינה אין שינה טובה, אבל זה היה גם בבית שעבר והיה לה חדר שינה שם.... וגם עכשיו נכנסנו ללחצים כספים כי יש לי סבא מאוד מגעיל שהלווה (שימי לב הלווה, לא נתן למרות שיש לו) לאמא שלי 50 אלף שקל עד סוף שנה ואז בוקר יפה אחד הוא מגיע לבית שלנו גונב מפתח ואומר שאם היא לא מחזירה לו עד ה-25 לדצמבר הוא עובר לגור אצלינו XD. ואמא שלעי ממש לחוצה ויש חובות וזה.. איך להרגיע אותה? ואיך עושים טיהור אנרגטי? והבית כבר אחרי שיפוץ והוא מסודר ואמא שלי מתה עליו :) (רק שעדיין חסרים רהיטים XD) תודה על התשובות!

elonliberman

New member
צמחים ליד החלון

לדעתי את יכולה לשים בקרבת החלנות צמחים או עצי בונסאי שיהנו מהאור הטיבעי. ואת תוכלי להנות מהצמחים או עצי הבונסאי. :) חג שמח

דנה A

New member
טיהור

להרגיע אותה אני לא חושבת שאת יכולה.. את יכולה לסייע ולהקל, אך רק אדם יכול להרגיע עצמו. טיהור אנרגטי ניתן לערוך בעזרת עלי מרווה – מניחים בכלי חסין אש ומבעירים, מתהלכים בכל חלקי הבית ומפזרים את עשן העלים. ניתן רכוש עלי מרווה בכל השווקים ובחנויות התבלינים. במעבר לבית חדש מומלץ לערוך טיהור חזק יותר בעזרת חומר הנקרא "בכור" שניתן לרכשו בחנויות תבלינים. מניחים בכלי חסין אש (רצוי חד פעמי), מניחים על הכיריים, החומר אט אט נמס ומוציא המון עשן (ריח לא נעים במיוחד..) עוברים עם הכלי בכל איזור בבית, בכל חדר, מתחילים בנקודה מסוימת- בדלת הכניסה למשל ומסיימים שם, עוברים עם הכלי בארון, מתחת למיטה, דלת הכניסה, בכל פינה של החדר. לאחר מכן רצוי בעזרת דימיון מודרך ליצור הגנה לבית. שימוש בקריסטל הנקרא טורמלין שחור - הנחתו בבית יכול להועיל, משום שמשמש מעין "שואב אבק אנרגטי". בהצלחה!! דנה אהרון

למעלה