חפציבה קולוני

kamzar

New member
חפציבה קולוני

הי, אני שוקל לקנות דירה בפרוייקט של חפציבה קולוני באם המושבות החדשה. אני אשמח אם אנשים שגרים שם בפרוייקט יוכלו לספר מעט פרטים על הפרוייקט ואם יש איזשהו פרט שחשוב לדעת לפני שקונים את הדירה.
 
היינו אמורים לקנות באם המושבות

שמעתי מההורים שלי שזה פרוייקט ספורט כזה
 
לא מומלץ ,אם המושבות צפופה מאוד

לא ממליצה לך בכלל לרכוש דירה באם המושבות ,התשתיות בשכונה עמוסות וצפופות מאוד מעבר למה שתוכננו. השכונה אפילו לא אוכלסה במלואה וכבר ישנם בעיות חניה צפיפות ורעש בתי הספר עמוסים לעייפה ומלאים וכך גם קופות החולים (חשוב מאוד לילדים) אין תכנון מסודר לשכונה ואין "ירוק" כמו שמבטיחים הקבלנים. עצתי לך כתושבת פ"ת רדי מהעניין את מוזמנת לראות תושבים שמפגינים מול משרדי המכירות בגלל בעיות אלו.
 

מיכל שב

New member
אין צורך לשלול שכונה שלמה

בגלל חלקים ממנה. אני לא יודעת איפה ממוקמת השכונה של חפציבה אבל אם היא ממוקמת קרוב יותר לשכונת האחים ישראלית, אז בהחלט פחות צפוף שם מאשר בשכונה הותיקה.
 
כול אם המושבות צפופה

גם באיזור שקרוב לשכונת נווה גן והאחים ישראלית יש בימים אלו בניה כך שגם שם יהיה צפוף. ואני ממש לא שוללת את השכונה רק מציינת שמאוד צפוף בה
 
../images/Emo31.gif../images/Emo60.gif

אני גרה במשה סנה, כלומר - ממש ליד האחים ישראלית. אין חניה בכלל. מזמינים אורחים? חבל, כדאי לשכוח מזה שהם יחנו בקירבת הבית. בנוסף, הכביש נהיה צר יותר והופך להיות ברוחב של נתיב אחד [!!] היכן שמכוניות יוצאות מ3 חניות [1 עילית ו2 תת קרקעיות], ומשאיות עוברות שם ~כל~ הזמן, ככה שזה נורא מסוכן.
 
קרוב מאוד לפסי הרכבת

והבנתי שאמור גם לעבור שם כביש ראשי שיקשר (פעם) בין פ"ת לבנ ברק וגהה
 
למעלה