חפי - ענבר - אופיר

YaLdoNet 4 EveR

New member
חפי - ענבר - אופיר

זה השרשור של שלושתנו. שפכו הכלללל. אז ככה איכיכיכיאיאייאיכססססססססססססססססססססס אני בחיייייםםםםםםםםםםםםם לא יוצאת יותר למחנות בלי תמיכה נפשית מוגברת!!!! החניכים כאלו פאקצים. אמרתי להם לנקות אז הם עושים "אם זה כל כך חשוב לך, תנקי לבד!" *מתפלצת*
וכשעשיתי להם את הדמיון המודרך שקרן עשתה לנו הם צחקו. כאילו, הלוווו?? מה מצחיק פה?! o_O וזהו חניכים זה חרא מוצק. ענבר וחפי, תורכם. אה ד"א סה"כ היה ממש אחלה.

דווקא לא...

אני ממש נהניתי וגם כך חניכי... הם משתדלים להתחמק מעזרה אבל אחרי שכנועים הם עוזרים... פאק החניכות שלי כל כך פקצות! כל הקבוצות ישבו ביחד והמדריך אופניים הסביר משו פתאום החניכה שלי מתחילה לצעוק (היא צעקה ברצינות): "חיפושית עלתה לי הרגל חיפושית עלתה לי על הרגל" מפגרת. ועד ששכנעתי את החניכים לישון על הדשא עם החרגולים...אפילו חלק מהבנים לא רצו! אבל תכלס הם נהנו והם אוהבים אותי (הם אפילו ביקשו ממני להדריך אותם שנה הבאה) וגם הכנתי להם פינוק שהם אמרו שהוא היה הטוב ביותר שהם אי פעם קיבלו.

HollowSHIT

New member
שתף אותנו..

יש לי עוד זמן להכין (עד מחר) אז אם זה טוב אני יעשה גם!!! (מה הפינוק?)

סבבה...

אתה לוקח רצועה\סרט\חתיכת בריסטול וקושר את זה כמו מה שרמבו לובש על המצח הסרט הזה. בקיצור אליו את מחברת חוט קצר ואז הם קופצים כי הם צריכים להגיע לחוט הזה.

scruby

New member
ואני חשבתי שאיילון ומאי מקוריים

הם גם עשו את זה...

Flashkes

New member
תצמדו לי אקדח ואני אדריך שנה הבאה.

קודם כל- חפי אם תרוצה לתת דוגמא כמה שהחניכות שלך פאקצות ספר על זאתי עם השק"ש או... בעצם בלי. ועכשיו לי- 90% מהפינוקים שאני ונגה הכנו נהרסו! (אורייו נרטבו, נמסו ונשברו, עדשים נפתחו והתפזרו לי בתיק...) היה לי דלקת עיניים ככה שחצי מהטיול הייתי עסוקה בלא להוציא לעצמי את העין מהמקום, זה שחצי מהמסלולים שונו ככה שיצא גם שלא היה לי מושג לאן הולכים מתי ואיך, אז יצא שקצת היינו צריכים ללכת הלוך חזור איזה 8 פעמים במסלול הראשון, המחסור באישורים מהחברה להגנת הטבע או מי שזה לא היה שהרס בערך חצי מהאטרקציות והפך את השינה לקצת בלתי נסבלת (לישון על חרגולים במקום על אדמה ועל פוול אבנים במקום על אספלט), זה שקצת לא היה לנו ארגז אוכל בצהריים, זה שלא ראיתי את הסרט בגלל הישב"צ המזויינת שתקעו באמצע, הבוקר הראשון, הבוקר השני, להתעורר עם חניכים, לשמוע על הבוקר- ענבר, צבעו אותי, ענבר, אין לי מים, ענבר, לקחו את המחולה, ענבר, יש לי פצע, ענבר, החובשים צחקו עלי, ענבר, שקד מרביצה לי, ענבר, ירד עלי גשם, ענבר, לא הורידו לי את התיק מהאוטובוס- תחפש טוב- אני לא מוצא- תחפש יותר טוב- אני עדיין לא מוצא- איך הוא נראה?- צבאי- *עוברת על כל התיקים במועצה ומוצאת לו בסוף את התיק שד"א אין בו שום, אבל שום זכר למשהו שמזכיר צבא*- אה נכון, לא חיפשתי פה- אידיוט.וזה שנחתכתי ממש עמוק. והטיפשים האלה, שמו אותם עם 3 מועצות שהם לא מכירים והם לא יצאו מהמושב... אבל בכל זאת, למרות שבתכלס היה ממש נוראי, במבט אחורה היה יכול להיות פי אלף יותר גרוע- א. כל החניכים הבעיתיים לא יצאו ב. היינו קבוצה רק של בנות ג. היינו רק 5.. ד. הם דווקא כן שתפו פעולה בכל הדברים חוץ מהערב חברתי שאני עדין לא הבנתי מה הבעיה לבוא לשבת ליד מדורה עם חברים... :/ ה. המקום היה יפה מממ.. זהו, ואין יותר דברים טובים אה וזה שאני ואופיר ישנו במפקדה בלילה הראשון היה פשוט גאוני.

אוי החניכה בלי השק"ש זאת אותה אחת

מהקטע של החיפושית... חחח המפגרת לא הביאה שק"ש בגלל שהיא הייתה בטוחה שישנים בחדרים. שתבינו זאת חניכה שיוצאת לכל המחנות לא סתם אחת....מפגרת.. ענבר שכחת שגם אני ישנתי איתכן!רעה...

YaLdoNet 4 EveR

New member
אוף שכחת את הקטע הכי מצחיק..

בלילה השני, אחרי שלענבר הרסו את הסרט עם הישב"צ (שאני לא הגעתי אליה כי לא הצלחתי לנשום
, ועוד העיזו לצעוק עליי אח"כ!) ואני הייתי עצבנית סתם כי בא לי, נכנסנו לשק"שים ועשינו מעגל שנאה עצום. הווו איזה דברים מצחיקים העלינו שם
. "אני שונאתתתת את החניכים" "אני שונאאתתתתתתתת את התנועה." "אני שונאת את האבנים האלה." "אני שונאת ישיבות!!!" "אני שונאת את הכאבים האלה." "אני שונאת את החניכים." *שי מתקשר אליי* "אני שונאת את זה שיש לך עם מי לדבר.." "זה שי." "אני שונאת אותו!" חחחח זה היה ענק. אה קה ולישון במפקדה היה ממש נחמד.. קמנו די מאוחר אז אז שהגעתי לקבוצה הם כבר היו מוכנים
אה והיה עוד קטע מצחיק שחיכיתי לענבר בסרט אז ילד אחד שישב לידי הסתכל עליי לובשת ת'פונצ'ו והוא עושה כזה.. "יש לך עוד שמיכה?"
וחפי יא נדחף לשיחת בנות!!!

1Melancholic

New member
ענבר...אנחנו אוהבים אותך!

למרות שמחר אני יוצאת למחנה ד'-ו' וכל התיאורים האלו שלך ממש ממש מפחידים אותי כי לי יש קבוצה שלמה של בעיתיים
... אני חייבת להגיד לך כל הכבוד

למעלה