חפיפת שיער בחומץ?

חפיפת שיער בחומץ?

קראתי כאן מתישהו שאפשר/מומלץ/כדאי לחפוף שיער בחומץ
מישהי עושה את זה באמת או שדמיינתי?
זה ממש שורף במגע עם העיניים?

ומישהי יודעת אם זה יעיל לטיפול בכינים?

אני משתמשת בחומץ כמרכך

אחת לשבוע. בערך כפית חומץ על כוס מים או יותר. כלומר מוהלים את החומץ.
אני עושה את זה בשטיפה האחרונה ואז לא שוטפת יותר. זה מאוד מרכך ונעים אחרי המקלחת.
לגבי החפיפה, היתה תקוםה שניסיתי לא לחפוף ולהשתמש אחת לשבוע בסודה לשתייה. זה לא היה משהו וניסיתי תקופה די ארוכה. אז כיום אני חופפת בשמפו של עומר הגליל אחת לשבוע ואחרי זה מרככת עם החומץ.

ענבלית70

New member
ריכוך שיער

חפיפה בסודה לשתיה, ריכוך עם חומץ. אפשר להוסיף לו כמה טיפות לבנדר בשביל הריח. חומץ אמור להיות יעיל לטיפול בכינים, לא ניסיתי

אבל זה לא שורף לכן בעיניים?

קודם כל, תודה על התשובה
בינתיים עשיתי כמה נסיונות, גם עליי וגם על הילדים, וזה אכן מותיר שיער רך ונעים ללא קשרים, מה שמאוד מקל על סירוק במסרק כינים. על פי גוגל החומץ גם ממסמס את הדבק של הביצים של הכינים כך שהן לא נדבקות לשערות
אבל כשניסיתי על עצמי גיליתי שזה מאד שורף במגע עם העיניים. לכן לילדים שמתי רק באיזור העורף, ליתר בטחון

למה שיגע בעיניים?

כמו ששמפו כשחופפים לילדים אז מנחים אותם לעצום עיניים ולהטות את הראש אחורה וגם בשטיפה שוטפים מקו במצח העליון ואחורה למטה. זה לא אמור להגיע לעיניים. מלבד זאת, החומץ מאוד מדולל במים כך שאני אף פעם לא נתקלתי בבעיה כזו.

בגלל שזה לא סמיך כמו שמפו זה נזל לי לעיניים

אבל לא דיללתי במים
תודה!

לא דיללת במים?!?

נשמע לי חוויה מסריחה במיוחד ואולי גם לא כ"כ טובה לשיער.
אז לדלל! כפית בכוס או שתיים של מים. מרכך מספיק גם כפית בקערה מלאה מים. ולעשות כמו בחפיפות של הילדים, להטות ראש אחורה ולשפוך מקו המצח העליון והלאה אחורה ולמטה עם השיער.

למעלה