חפיסה

בנצי23

New member
חפיסה

אני 90% בא עם החפיסה הזאת לטורניר (אם אני אבוא יש לי משהו אחר באותו היום) fusion rage-מתלבט כי יש לי כבר שלוש קלפים רגילים למיזוג all of the hero flash enchanted javelin nobleman of crossout draining shield heart of underdog polymezation-3 elemental hero avian elemental hero bladedge elemental hero necroshade elemental hero wildheart elemental hero sparkman elemental hero bubbleman elemental hero neos elemental hero clayman trap zammer elemental recharge clay charge feather wind monster reborn branch! pot of avarice skyscraper 2-hero city mystical space typhoon sakuretsu armorheavy storm offerings to the doomed neo spacian dark panther negate attack magical mallet kuriboh fuh-rin-ka-zan אני לא בטוח בקשר לאחרון בדיחה להפוגה קצרה: איש אחד טועה בדרך ונכנס לכפר קניבלים. ראש הכפר מגיע אליו ואומר לו: תקשיב ,היום יום חג ולא נעים לנו אז נעשה לך שלושה מבחנים 1.תצטרך לשתות חבית וודקה בחצי דקה האיש :יש!!! 2.יש לנו אריה בכפר וצריך לעקור לו שן האיש:מגניב... 3.יש לנו את בתי,היא לא מצאה חתן ...אז אתה יודע תעזור לה...(המבין יבין) האיש:yea!!!בעברית זה יהיה כתוב מטומטם) האיש נכנס למבחן הראשון ושותה את כל הוודקה ויוצא מסובב לגמרי ,כמעט נופל על הרצפה ואז הוא נכנס למבחן השני ,במשך רבע שעה שומעים צעקות ושאגות משמה. האיש יוצא ושואל:איפה בת הכפר שצריך לעקור לה שן? אישית אותי זה הצחיק והרבה חברים שלי נשפכו מצחוק. אחרי זה בואו ונמשיך,למי שלא מכיר את הקלפים לחפש באיביי יהיה כדי. שילובים: elemental hero phonix enforcer elemental hero rampart blaster elemental hero thunder giant elemental hero flame wingman elemental hero d neos elemental hero electrum elemental hero wildedge elemental hero necroid shaman elemental hero shining phonix enforcer elemental hero mariner elemental hero wild wingman elemental hero tempest elemental hero shining flare wingman אם למישהו יש קלפים להוסיף, להוריד שיגיד.

לייני7

New member
האממ.

פעם אחת ולתמיד לכל דקי האלמנטל הירו.. קודם כלאלמנטל לא דק משהו.. רוצים להמשיך בכל זאת? סבבה.. כדאי לכם.. זה כיף. לא מערבבים אלמנטל וניאוס.. אלו 2 דקים שונים ואין טעם לערבב אותם... ניאוד ד"א עדיף כי לנאוסים יש קלפי שליפה ותמיכה יעילים. אבל לא משנה.. נלך על אלמנטל הירו... לשים הרבה אלמנטלים שונים זאת בעיה.. אלמנטלים הם קלפים לא טובים. הם לצד הקלף פולימרזיישן דואגים לזה שמהר מאוד אנחנו נתרוקן מקלפים ולא יהיהל נו מה לעשות... לכן! קודם כל נשתמש ב קינג אופ דה סוומפ הקלף הזה פשוט חובה ב3 עותקים בכל דק אלמנטל.. בתור התחלה אתה יכול לזרוק אותו מהיד כדי לקחת פולימרזיישן מבדק ליד ובנוסף.. קינג אופ דה סוומפ הוא תחליף מיזוג! ככה שאם יש לך אותו ואת ספרקמן => אתה יכול למזג לשיינינג פלייר ווינגדגמן! עוד משהו שלא ראיתי כאן הוא אלמנטל הירו סטראטוס ! האלמנטל היחיד שמוגבל ל1 (ובצדק) סטרטוס אומנם לא משתלב לכלום אבל הוא האלמנטל הטוב ביותר במשחק (וזה לא עניין של טעם כאן) סטרטוס הוא אלמנטל בעל 1800 התקפה (4 כוכבים) מה שהופך אותו לדי שרירי.. ובנוסף יש לו אפקט מטורף! כאשר הוא מזומן בחר והפעל אחד מהאפקטים הבאים *קח מפלצת אלמנטל הירו דסטני הירו או איבל הירו מהדק ליד. *הרוס קסמים ומלכודות ליריב לפי מספר ה אלמנטל הירו\דסטני הירו\איבל הירו שיש לך במגרש מלבד קלף זה. הוא אומנם לא משלב.. אבל הוא יביא לכם מה שתרצו ליד\יהרוס ליריב משהו שעלול להיות מירור לאחר שזימנם מיזוג חזק + יתן + של 300 התקפה לשיינינג פלייר ווינגדמן! ואחרון חביב-לאן נעלם מירקל פיוזן ב3 עותקים? הקלף הזה מאפשר לך לשלב אלמנטלים מבית הקברות!!!!! אחד הקלפים הטובים ביותר בדק אלמנטל הירוס אם תשאל אותי :O מכל אלו רק את סטרטוס יהיה קשה להשיג.. האחרים הם משחק ילדים להשגה והם הופכים את הדק למשהו שקשה יותר לשחק מולו.

impale

New member
זה כמובן אני..

זה אני מהכינוי של אחותי ~~ ידעתי שזה יקרה בסופו של דבר XD

למעלה