חפוז

RoboCoc

New member
חפוז ../images/Emo43.gif

באופן עקרוני המטבח הברזילאי, דומה למטבח הישראלי אלא שכאשר נכנסים למטבח עם ברזילאית אז מתבשל משהוא ממש אקזוטי. התארחנו אצל פאולה,חברה של קלאודיה, בסלוואדור (בירת השחורים) קלאודיה היא מולטית – כלומר מצאצאי נישואים של שחורים ולבנים- הגוף שלה, כמו שוקולד אגודים, הן בצבע הן בטעם והן במרקם. וכולם יודעים שאכילת שוקולד גורמת לעליית הסרטונין במוח כמו בסקס אז תארו לעצמכם מה זה סקס עם "שוקולדה" ברזילאית. נכנסנו למטבח להכין אורז ואני לא זוכר עוד מה, מה שאני כן זוכר זה שהווכחנו וקצת התעצבנו ומיד אח"כ באה הנשיקה ומשם ... אני חושב שקלאודיה עמדה ליד הדלפק והכינה סלט סגרתי את המכסה של הסיר ונגשתי אליה, ידי מלטפת את כתפה ונשיקה סליחה על הצוואר. היא צעדה לאחור נצמדת אל גופי הרגשתי את ישבנה העסיסי מתחכך את מול מפשעתי והחרמנות פשוט גאתה בי, ידי החליקו מעל שערה מטה על צידי גופה וחמוקיה אל ישבנה אוחזות בפלחי העכוז עולות מעלה אל שדיה מתחת לחולצה שדיה המדהימים והענוגים למגע בשל רכותם ובשל עורה החלק גרמו לי לבלוע את הרוק. הרגשתי את שדיה מתמצקים מתחת לכפות ידי בקצות האצבעות אחזתי בצביטה קלה בפטמותיה הגדולות והנוקשות ממולל אותם ברכות. אני בטחו שהיא הרגישה על ישבנה כיצד הזין שלי תופח ונעמד שכן ידיה נשלחו לאחור חודרות אל מתחת למכנס הטריינינג למרות מרחק האפסי בין תאוותי הגדלה לתחת הברזילאי הענוג שלה. אצבעותי הארוכות פילסו דרכן אל אברי המזדקר וטמפרטורת החרמנות שלנו במטבח הגיעה לדרגות רתיחה. מיד הפנתי את ידי מטה אל מכנסיה פורם את הכפתורים או הרוכסן (אני לא זוכר) במהירות כאילו אין מחר רק היום הרגע וכל מה שרצי זה להגיע לערוותה בחופזה החדרתי את ידי מתחת לתחתון מגיע בקצות ידי לשפתי הכוס הלוהט שלה גופינו רעדו בתשוקה היא החישה את תנועות אגנה הסיבוביות כנגד הזין שלי כבר לא יכולתי לעצור- הדם שלי געש בעורקים, זרם בשצף כמו במפלי האיגואסו, התחלתי להפשיט את המכנס קלאודיה הפסיקה את עיסוי אברי והחישה את הפשלת המכנס. אנחה נפלטה בגרוני, הייתי שיכור למראה פלחי העכוז שלה הרוטטים מתנועות הגוף שלה. ממש כרפלקס- ידי נשלחו אליהם אוחזים בם ממששים אותם בעונג ובטיבעיות עוברים לאורך החריץ העמוק בניהם מפשק אותם ושולח אצבעות מגששות. מגששות ומצואות את פי הטבעת שלה מתעקבות מעט וממשיכות מטה אל מקור החום היוקד- הר לוע הר הגעש הברזילאי של קלאודיה. היא נעמדה בתנוחה החושנית כאשר ידיה נשענות על קצה הדלפק התחת שלה מופנה לאחור בפישוק מזמין. כאשר קצות קצבעותי נעות על שטח השפתיים בסיבובים נמרצים חשתי כיצד אגנה נע כנגד תנועות ידי מנסה להתענג יותר על הידי בין רגליה. דחפתי את כל אצבעותי כנגד הכוס שלה. ומיד שניים מאצבעותי חדרו פנימה מעט מרגיש את רטיבותה. מחיש את תנועת האצבעות בתוכה במעגלים נמרצים ופראיים יותר, עמוק יותר ויותר עד אשר אנחת עונג קולנית פרצה מקלאודיה שלי. ידי נמשכה אל חלקו האחורי של הכוס שלה ואגודלי גששה דרכה אל פי הטבעת שלה, לוחצת עליו כנגד שני אצבעותי אשר בכוס שלה. קצה אגודלי חדר פנימה מעט... ערוותי אשר היתה צמודה אל צידה של אהובתי היתה חמה התפרצות סולרית. נראה לי שגם קלאודיה כבר ייחלה לרגע הזה אבל כל מה שהמוח שלי שידר היה לחדור אותה. מיד הפשלתי את מכנסי מספיק כדי לשלוף את הזין האדום מלהט הדם בתוכו להגרות את עטרת זכרותי אל מול חריץ ישבנה להרגיש את שפתיה הכוס הלוהט שלה ודחוף אותו פנימה ומעלה בחוזקה לתוך הכוס שלה, איזה תענוג עילאי החיכוך החם התנועה הפראית והמהירה לתוך גופה המתפתל עליו. לאחר מספר תנועות קלאודיה נצמדה ועלתה על הדלפק דוחקת מעט מהירקות לרצפה מעלה את ישבנה ומאפשרת לי חדירה עמוקה יותר לתוכה. בתחילה שלחתי את ידי אל שדיה פשוט אוחז בהם בחוזקה אבל מהר מאוד פשוט תפשתי במותניה לסנכרן את תנועותינו אשר כבר היו ברמה הזיון הבסיסית ביותר כמו חיות פראיות נענו בחוזקה האחד כנגד גופו של השני. זו היתה תחושה תאווה אינסטינקטית וטהורה כל מה שאני זוכר הוא הרצון לגירוי הכי ... שאני יכול. נעצי הכי מהר שאני יכול וככל שהרגשתי שתאוותי מתחילה לגאוש ולזרום מעלה הזין שלי ככה חדרתי אותה יותר חזק ובפראות כל מה שרציתי היה ל ג מ ו ר . ולא סתם לגמור אלא להשפריץ לה הכי עמוק שאפשר. כן, כןןןןןןןןןןןןןןןןןן הרגשתי את זה מגיע, מגיח מעמקי נשמתי יותר מהר, יותר מהר ושוב פעם אחת אחרוננננננננננה עמוקקקקקקקקקקק ולהשאר הכי צמוד שאפשר לאוחז במותניה לא לאפשר לה לזוז כמעט. אחחחחח שיכור מהרגשת הפורקן המדהימה. לאט לאט חזרתי כמו חזרתי לגופי, כמו הגעתי לשערי גן עדן לנאלצתי לשוב על עיקבותי. חידשתי את תנועותי ברפיון מה מנסה לסחוט עוד כמה טיפות תאווה מתוכי.... חיבקתי את קלאודיה עד אשר נרגענו שנינו נפרדתי מגופה ןנעתי לאחור. היא הסתובבה הביטה אל תןך עיניי במפגש לוהט שפתינו נפגשו, לשוני התערבבה בלשונה, חיבוק חם של גופות מיוזעים ונשיקת תודה חושנית לאחר סקס כה מדהים. גופותינו נפרדו והתלבשנו בחזרה בדומיה, היא נפנתה לצאת ואני פניתי אל הסיר שעל האש, על מפתן המטבח היא קראה בשמי ולאחר שהבטתי בה היא משכה בתנוך אזנה ואמרה בחיוך "muito bom " (טוב מאוד) הסתובבה ופנתה למקלחת. אני חזרתי אל הסיר בדיוק בזמן להוסיף מעט מיים. לפאולה אשר הגיעה זמן קצר לאחר מכן אמרנו כי לאורז קוראים "אורז של משוגעים" ולא הוספנו מילה.

../images/Emo94.gif אני היום ביצ'ית במיטבי!

ביצ'ית עוד יותר מהמיתחזה שלי הבאגבסטר ההוא. טפו...
זיין רובוטי יקר, רק דף אחד לאחור הסיפור נמצא, בשם "אורז של משוגעים". לא זכה לתשומת לב, קורה.
נראה לי, ומדברת איתך המיתחזה נמבר וואנית בפלנטה, ואם זאת, מן ההגינות לציין ולו ברמז עדין שזו מהדורה נוספת..
לא נורא.. ככה, פור וי רקורד יו נאווו.
+

למעלה