חף מפשע - מישהו ראה?

LeRanch

New member
חף מפשע - מישהו ראה?

אני אהבתי
כל הקטעים של הסרט חשפו עוד ועוד פרטים על הפשע שצ'ארלי הואשם בו. מקרה הרצח של הילד היה ממש מעניין, ובעיקר הסוף כשהרוצח התוודה על הרצח כדי לא לחטוף מכות רצח מהאבא של הילד. דמיאן לואיס ממש חמוד
והדמות שלו כצ'ארלי ממש משעשעת:- כל החוסר ידע שלו לגבי התפתחויות טכנולוגיות קצת מוזר - 12 שנה בפנים ולא הראו לו פלאפון מעולם? קצת הזוי. גם השותפה שלו, ריס, מעניינת (שימוש בסמים לפני חצי שנה - זה היה מפתיע
) והסוף כשאיך קוראים לו (המנהל גיב מ-8 כללים פשוטים) ריסק לו את האוטו עם הטרקטור היה קורע
!! תגיבו גם

אחלה סדרה...אני זוכרת שהיא שודרה כבר...נכון?

אולי ספויילר.... אני זכרתי חלקים מהפרק ואני זוכרת שהיה איזה קטע שריס הכניסה לעצמה קוק לעיניים או נשהו והוא קילח אותה ערומה...

LeRanch

New member
זה היה בפרק ששודר

אבל זו הפעם הראשונה שהסדרה משודרת ביס.

היה מקורי, באמת מקורי למשל..

כשדמיאן לואיס מגיע לזירת הפשע הראשונה שלו, אחרי 12 שנים 'בפנים' (אותן צלח בעזרת ספר zen - נו טוב..) מה הדבר הראשון שהוא עושה? הולך לחקור את הכלבה (!) של הילד הנרצח... ומגלה הרבה... הוא חי רק מפירות, קנה בוסתן תפוזים בשל... טרקטור אדום גדול שראה במקום... לא נקשר לשום דבר... כשהוא במכוניתו 'אני מנותק רגשית מהמכונית'... לכן צחקק והמשיך לאכול את הפרי שלו כשהיא נרמסה בסוף ע"י הטרקטור האדום הגדול! כשהוא פוגש בחשוד ברצח הוא מבקש ממנו לומר את שם הנרצח... לשמוע איך הוא מבטא אותו... והכי אהבתי - כשהוא יורה במישהו וההוא מתעלף או מת (סליחה, לא שמתי לב) דמיאן 'משכיב' אותו לישון, כמו אבא את בנו, ואומר לו: "לך עכשיו לישון, כל זה היה רק חלום רע".... ענק!!!

למעלה