חעעעעע יאאא שלום:]

חעעעעע יאאא שלום:]

שלווווווווווום טוב איך נתחיל?! שמעתי על הפורום הזה רק אתמול וזה באסה רצינית... כי.. שירי יא חראית הקדמת אותי:] טוב אז אני הבת זוג הנוכחית של SNS יאפ יאפ.. כבוד:] אבל שירי.. אני בוגדת בך.. במי? בעברייי:] לאחר ההקדמה... קוראים לי נועה.. אני בת 14 (עוד 4 ימים!) ממבשרת (ליד ירושלים..) מה עוד? אני באה להופעה של עברי בניצנים.. וגם בת"א בשבת.. ובימים אלה אני עומלת על חולצה להופעה.. אם יש למישהו רעיונות לכתיבה .. אני פה:] ולמי שבאמת מעניין למה אני "הומו לנצח".. אז זהו שרק היום גיליתי שמרי זה הומו בסלנג אמריקאי או משהו בסגנון.. וואלה.. נדלקתתתתי:]

Ez sLeeP

New member
עוד נועה?

זה מסבך את העניינים. תשקלי להחליף את שמך בעבור הטבות מיניות?!.. אני בטוח שאחד מגברברי הפורום יתנדב למשימה (אני כבר תפוס). בכל אופן, ברוכה הבאה נועה. ניאלץ למצוא לך כינוי אלטרנטיבי. יום נעים. (הפסיכומטרי אגב, היה מעייף. ישנתי עד עתה, ועוד מעט איאלץ ללכת לעבודה. יום מזעזע. חופש מזעזע. בלע.)

מיטקין

New member
מה קרה?מלחמה?

אוי מסתובב לי הראש מכל הנועות פה!!! הכי חכמה זו נושי...(בחולם מלא) כי היא קוראת לעצמה בשם חמוד וככה אני מכיר אותה... לכן אני מחלק שמות לנועות הבאות... הבובה הנוירוטית הקיבוצית שאי אפשר בלעדיה תקרא: סיגל על שם הפרות בקיבוץ סיגל זה שם של פרה לא? וההומואית ממבשרת תקרא: בת שבע... של ירושלמי לא? חח שיהיה לכם יום נעים... ואני מקווה שלא העלבתי אף אחת מכן.....

מיטקין

New member
טוב תבחרי בת שבע או רוחמה?

זה לא עקרוני! העיקר שנצליח להבין מי זה מי....

S n S

New member
האאאאאאאא??!!?!??!?!??!

שמישו יחזיק אותיייי! חחח כלבה היום התקשרתי אלייך להגיד לך שתדליקי 24 כי היה את עברי חח קטעים עם אמא שלך ד"א "אני בוגדת בך.. במי?.." זה לא במי זה עם מי אהבלה מטומטמת לאביו :)

סליחה?!

לי קוראים נועה-אם כן,סגל זה השם השנוא ביותר עלי! שלא תעיזו. וגם עוד משהו-אצת מכירה את כרמית ממבשרת?גם היא בפורום הזה. היא כרגע בחו"ל.מתי היא חוזרת ומתי יומולדת שלה? ו...אף אחד לא שם לב שאני לא הייתי פה?! לי קוראים נועה. אל תעצבנו!אני גם ככה לא מסתדרת עם נועה אחת-אז עוד נועה?! לא רוצה! לך יקראו משהו-לא מעניין מה-אבל לי קוראים נועה![ אני הראשונה,ואני בטוחה שאני אהיה גם האחרונה. ו-אם לא שמתם לב-יש פה דף אחד שלם בלי ההודעות שלי! עכשיו אתם מאושרים?! מייקל ושגיא... עייפה מעצבנת ועצבנית-נ-ו-ע-ה! ואל תעצבנו אותי!קוראים לי רק נועה-אפשר נוצ'י.

למעלה