אבל אני לא יודעת איך קוראים לך>< איך קוראים לך? ^^" +
א אוליב הורנבי New member 19/12/06 #35 גם אני לא יודעת איך קוראים לך../images/Emo122.gif ואוליב זה טוב מספיק .
I Infinity AL New member 19/12/06 #21 100% עיראקית../images/Emo6.gif כל הסבים נולדו בעיראק, ההורים בארץ...
פ פימקי New member 19/12/06 #32 חחחחחחחח אשכנזיה - רבע פולניה, רבע רומניה, רבע גרמניה ורבע איטלקייה (איזה אורגיה ) מגמה? ערבית (איזה לא מתאים, אם כבר אז יידיש או משו, אה..) ופסיכולוגיה-כלכלה
חחחחחחחח אשכנזיה - רבע פולניה, רבע רומניה, רבע גרמניה ורבע איטלקייה (איזה אורגיה ) מגמה? ערבית (איזה לא מתאים, אם כבר אז יידיש או משו, אה..) ופסיכולוגיה-כלכלה
O Osher191 New member 19/12/06 #34 אשכנזיה שלמה וגאה!|גאוה| 4\3 פולנייה (סבא, סבתא ועוד סבא) 4\1 רוסייה (סבתא)
H HeNoOsH New member 19/12/06 #40 אממ העדה שלי : ההורים נולדו בארץ.. מצד אמא: סבתא מפרס, סבא ז"ל מעיראק מצד אבא: סבתא ז"ל מרומניה, סבא ז"ל מבולגריה
אממ העדה שלי : ההורים נולדו בארץ.. מצד אמא: סבתא מפרס, סבא ז"ל מעיראק מצד אבא: סבתא ז"ל מרומניה, סבא ז"ל מבולגריה
T The Young Amyrlin New member 19/12/06 #42 זאת ממש שאלת היקום עבורי, אני אף פעם לא זוכרת... חצי בטוח מרומניה, החצי השני אני חושבת מספרד...
D dark dumb New member 19/12/06 #55 כולם פה רבעים חצאים שמיניות... רק אני שלמה... חחחח אני מיוחד!! אני אוקראינית שלמה!!! למרות ששורשי הרחוקים רחוקים רחוקים מאוד (אבל מאוד) הם מארגנטינה...
כולם פה רבעים חצאים שמיניות... רק אני שלמה... חחחח אני מיוחד!! אני אוקראינית שלמה!!! למרות ששורשי הרחוקים רחוקים רחוקים מאוד (אבל מאוד) הם מארגנטינה...