חעחע

לא, אני אמות עד אז ../images/Emo3.gif

חס וחלילה >< כי לא יודע, אני שותה רק מיץ ענבים, וקצת מים אני לא אוהב שומדבר אחר חוצמזה.. ומחר יש לי מפגש פורום מטאליקה ואז סעודה אצל סבתא עם דמי חנוכה D:

מה רע בלמות? ../images/Emo2.gif

טוב, תהנה. מטאליסט, הא? ראיתי בyoutube. חבורת משוגעים
. [משחקים אותה דתיים גם
מורידים לי חולצות וזה
]

הכי טוב לחיות D:

חח לא ממש מטאליסט, אבל החבר'ה בפורום שם נחמדים^^ חחח אנחנו דתיים^^ כאילו.. רק הבסיסט הוא חוזר בשאלה כזה

חחח הסברים

אנחנו באמת דתיים אמיתיים! והבסיסט נמאס לו להיות דתי אבל אני והגיטריסט באמת דתים ושלושתינו לומידם בישיבה תיכונית לחיות זו מתנה גדולה D:

אוקיי רגע חח

נמאס לו להיות דתי? אז מה הוא עוד עושה בישיבה שלכם? ואיך הוא החליט שנמאס לו?
[יש לי בעיה נפשית קשה, ואני נוטה להתעניין יותר מדי בנושא הזה, אז תסלח לי. טוב?
]

הנה

הוא בישיבה כי הוא יודע שהחינוך הדתי יותר טוב נמאס לו כי הוא לא לגמרי מאמין חח סלחתי

מה?

חח למה החינוך הדתי יותר טוב? הוא לא יכול להשאר אותו דבר, בבית ספר חילוני?
מה זה לא לגמרי מאמין?

חח כמה קושיות יש לך

בבתי ספר אחרים יש סמים וכל זה.. וגם יש לו בישיבה הרבה חברים טובים, בחברה טובה ולא לגמרי מאמין זה שיש בו מסורת יהודית, אבל הוא לא מאמין בכל החידושים והמצוותש ל היום הוא כמו דתי רפורמי ><

הזהרתי אותך../images/Emo3.gif וסלחת. נפלת חזק../images/Emo123.gif

בכל מקום יש סמים, מה זה השטויות האלה
אבל בקשר לחברה אני מבינה חח הוא צריך את המטאליסטים שינגנו אתו, "עזבת אותי", כמו חבורת מסכנים XD איזה חידושים יש היום? מעניין
ואני מתגנבת לי כרגע בחינניות למקלחת, אבל עוד אשוב

מודה שאני בכלל לא שולט בחיים שלי

חחח מסכנים? תודה באמת^^ "חידושים" הכוונה לכל המצוות שלא כתובות בתורה, אלא רבנים גודלים למדו שצריך אותם כמו למשל "בשר וחלב" שמוזכר בתרוה רק שאסור לבשל אותם ביחד, ולמדו מזה שאסור גם לאכול בהפרש של פחות מ-6 שעות בין בשר לחלב מקלחת נעימה D:

בבקשה באמת../images/Emo3.gif

הוא לא מאמין בתושב"ע? תודה. פשוט לא היה לי חשק לצאת
. חלמתי שאולי אטבע בחור. אבל נו, אני חיה באשליות.

eynav br

New member
אני גם מחולקת לרבעים../images/Emo3.gif

סבא פולני, סבתא רוסיה, סבא ישראלי וסבתא רומניה.. אני ישראלית לגמרה
חוץ מכמה דברים רוסיים, מאכלים, שפה[שונאת את השפה אבל מה לעשות שסבתא שלי מדברת אותה מדי פעם, אני לא יודעת וגם לא ההורים שלי] וכאלה אני לא קשורה לכלום....

למעלה