חעחע כנסו כנסו !

below the bed

New member
חעחע כנסו כנסו !

זה יהיה כזה כל אחד ככה שם 2 תמונות .. אחת ההכי הכי הכי הכי ישנה שלו . ושניה הכי הכי הכי חדשה שלו . ואז מוצאים את ההבדלים =] אוקי הנה אני .. עם גלח ..

below the bed

New member
חעעח והכי חדש!

הא ואז עושים ככה.. טבלה של מה שהייתם פעם כאילו גובה אורך שער... תחביבים ...עגילים וכל זה . אני יכתוב עלי ואז התור שלכם =] פעם : גובה:1.70 אורך שער : גלח עגילים : עגיל באוזן פשוט להקות : סליפנוט .סולפליי.מאדווין.טו פאק.לודו קריס תחביבים: מאז ומתמיד.. סקייט .. חח לצייר ולנגן ( והפעם זה היה תופים =] ) מצב גופני : שמנמוני נטול שרירים =P חעחעח עכשיו =] גובה : 1.74 אורך שער : כזה עד הגרגרת עגילים ( גם שהיו בעבר ) : 2 הרחבות הרחבה של 18 והרחבה של 8 . עגיל בגבה. בזין. בלשון.במרפק . בעורף =] ( ליום ) בפיטמה. להקות:saves the day.the used.letter kills.the f ups.story of the year.closet monster.mcr.blink182armor for sleep.atreyu.comeback kid.goldfinger.Lostprophets.sugarcult.the startingline.Taking Back Sunday.underoath.hed p.e.Across Five Aprils.A Perfect Circle תחביבים: סקייט.לצייר.לצלם.לפסל.לעתב.לנגן .. גיטרה באס גיטרה חשמלית . תופים. קלידם וסקסופון. מצב גופני : הרזתי =] חעעחח האממ וקצת שרירים של מתאבק מתחיל =] וזהו . והרבה חורים =]

yardenbm

New member
יש לך עגיל בפיטמה../images/Emo99.gif

בא לך להעלות תמונה שלו?

thebaby

New member
מגניב, השתנית הרבה...../images/Emo101.gif

לא אמרת אבל מזה "פעם" ולדעתי ותר יפה לך שיער קצת יותר קצר... לא כמו שהוא עכשיו. באמצע כזה. או אפילו קצר :-X. יום טוב
.

tnx

New member
לא חושב

יפה לו יותר עם שיער ארוך. (ואם היו לו כמה צבעים עליו זה היה יותר יפה) ד"א, מה אתה שם על השיער שיראה ככה?! מזה מים?! קרם?!

below the bed

New member
כלום....בלי כלום

השער שלי מהטבע שלו חלק שכזה .... והצורה שלו ככה... ואורלי .. הבנתי שזה הסתדר פה השירשור... =] אז את יכולה להשאיר אותו ומצטער על הטירטור .. חחח אז כולם.. למה מחכים ?! תעלו תמונות !

FIRE GODDESS

New member
אין לי תמונות של עצמי במחשב וגם

ככה הסלף אסתים שלי בגובה של שטיח... לא משנה אתה נראה יותר טוב היום.... אנשים תעלו תמונות זה פינה יפה!!!

EleVaTioN

New member
סידרתי קצת את השרשור../images/Emo129.gif

מחקתי את הג'יפה שנוצרה פה מקודם, מוזמנים להמשיך להגיב בהמוניכם..טוב אז אם כבר דמאני אכתוב.. נחסוך את התמונות
מביחנת מראה חיצוני אני מניחה שגבהתי..לא ממש הרבה אבל השיער שלי פעם הגיע קצת מעל המותניים והיום הוא הרבה מתחת למותניים
הממ תודות לקוסמטיקאית חביבה (ומכאיבה
) הפנים שלי נרגעו ועכשיו נראות הרבה יותר טוב (מבחינת פצעים) וזהו מבחינה מוזיקליתתת...פעם רציתי להיות פריקית מגניבה (נו מחשבות של ילדה קטנה וטיפשה
) אז התחלתיל שמוע רוק וכאלה, התחלתי להתאהב בצליל של חשמליות וכיום אני שומעת בעיקר פאנק-רוק ורוק על סוגיו השונים. אני פחות מגטלגת דברים..משתדלת לפחות לא להדביק תוויות על אנשים..וגם אם כן לא ממש להתכוון לזה..לאדעת איך להסביר. אקיצר אני עושה מה שנראה לי ושאחרים יעשו אותו דבר מצידי. שחור תמיד אהבתי
ווווו......זהו!

yardenbm

New member
שוב- כי מחקו לי בטעות

פעם : כיתה ח' גיל 13גובה:1.64 אורך שער : ארוך עגילים : עגיל באוזן להקות : ווסטלייף וזהו תחביבים: כלום מצב גופני : קטנה וחלשה

yardenbm

New member
כיום

עכשיו: התמונה צולמה הרגע גיל 16 וקצת סום כיתה י' גובה:1.72 אורך שער : מבורדק כי לא הסתרקתי כמה ימים עגילים : כמה עגילים באוזן להקות : שייגעצ, פאנקייק, useless,Lostprophets,lifehouse,Foo Fighters,MxPx, mcr, simple, got no shame' green day, מופע הארנבות של ד"ר קפסר, איפה ג'וש, אינפקציה, תחביבים: אין מצב גופני : מעפן צכה להכנס לכושר תמונה מבדרת

EleVaTioN

New member
Jחח זה בסדר../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif

גמאני נראת קטנה
(ושוב סליחה שמחקתי
)

mirrra

New member
אני..

פעם : גובה: נמוך, מה, אין לי תמונה ואני לא יודעת. אורך שער : קצר עם עגילים : עגיל אחד בכל צד להקות : להקות? אני מתביישת לקרוא להם ככה...נו כל הפופ ושיט כאלה. [אבל מדובר פה עוד על ימי היסודי בערך.] מצב גופני : בטן מנופחת כזאת..חעח, זה היה מאז ומתמיד ואין לי תמונות. =/

mirrra

New member
והיום

גובה : 1.67 בערך שער: באורך נורמלי, חסר פוני..סתם משו ששואף להיראות דומה לדירוג. עגילים : הוספתי רק עוד 3 חורים באוזניים
לא מרשים לי. להקות: יש הרבה.. וקשה לי לבחור את האהובות. מצב גופני : עם הזמן הכרס ירדה, ואני במכון כושר אז יש אפילו טיפונת שרירים
אבל עדיין לדעתי צריך להוריד. אם אתם רוצים אתם תמיד יכולים להכנס לבלוג שלי [אוה, פרסומת סמויה
..בעצם, כבר לא כ"כ.] ותמונה..מאתמול. יש לי המון..פשוט המון בבלוג =/

mirrra

New member
חח שכחתת ../images/Emo12.gif

ההי לי משקפיים ועכשיו אני עם עדשות..אפשר להגיד שזה השינוי הכי גדול

mirrra

New member
זה גופיה ו"מחוך" מעליה

חח..אני תמיד משלבת דברים

למעלה