חעחע, זה כזה מגניבD:

חעחע, זה כזה מגניבD:

משהו שמסתובב בכמה פורומים, והיו לו מלא גרסאות וזה.. אז קרדיט ל.. מי שהמציא את זה
שימו על Shuffle ולכו על זה! איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני עם בני\בנות המין השני? איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? מה אני צריך לעשות עם חיי? עצה טובה בשבילי: העצה שאני מממליץ לחברים? מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? ובברית של הבן שלי? איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? איך יהיה לי מחר? למה אני כאן? איך אנשים מבינים אותי? מה שאני הכי מצטער עליו? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו? מתי אני אשמח? איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי? איך היית מגדיר את עצמך? אצלך אוכלים, חומוס, פלאפל ו... הדבר הראשון שהיית אומר לפאריס הילטון? לשלמה ארצי? לאליס אין צ'יינס? מה יהיה כתוב על מצבתך? מה תעשה לאיש אשר תחפוץ ביקרו? הדבר הראשון שתגיד לבחורה/בחור יפה? המטרה הראשית של חייך, היא: והמטרה המשנית? אם תמות על ידי רוצח, מילותיך האחרונות יהיו בוודאי: למה אתה עונה על השאלון הזה? מה תאמר לאלוהים כשתפגוש אותו בגן העדן/גיהנום? מה הוא יאמר לך? אתה אוהב אותה, אבל: כשאתה ממהר לאנשהו אתה נוהג לומר ש...: אתה הולך ברחוב ורואה ארנק ובתוכו 5000 ש"ח, מה אתה עושה?: כל כמה זמן אתה מתקלח?: האם השאלון הזה טיפשי?: תהנו, אני מתה על הדברים האלו^^

אניאני!

איך העולם רואה אותי? Drown you out- crossfade? 0.0 האם יהיו לי חיים מאושרים? She will be loved- מארון 5. יא, אז יש לי תקווה:p מה אנשים באמת חושבים עליי? searching with my good eye closed- סאונדגרדן. וואי. זה אשכרה יכול להיות נכון
האם אנשים חושקים בי בסתר? I don't know anything- מאד סיזןXD איך אני עם בני\בנות המין השני? Like suicide- סאונדגרדן
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? broken down- sevendust מה אני צריך לעשות עם חיי? Illegal I song- ולווט ריבולוור? מה זה עושה לי על המחשב?XD ומה זה אמור להביע?XD עצה טובה בשבילי: rooster. 0.0 אני גם ככה מתגייסת עוד מעט.. העצה שאני מממליץ לחברים? יום ועוד יומיים- שי גבסו? >< מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? all around me- flyleaf מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? rotten apple. אמא'לה:| איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? love comes again של טיאסטו? OMG מה זה עושה פהXDDDD ובהלוויה שלי? Heaven's a lie- lacuna coil
ובברית של הבן שלי? Rain when I die איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? Long gone day- מד סיזן איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? השקט שנשאר? OMG, עוד שיר שזקוק למחיקהXD איך יהיה לי מחר? breaking the habit- לינקין פארק. למה אני כאן? מישהו גדול- שי גבסו. 0.0 damn. איך אנשים מבינים אותי? What the hell have I מה שאני הכי מצטער עליו? It's coming after- ליין סטיילי והסקונד קומינג? XD בתור מה אנשים יזכרו אותי? Am i inside איזה שיר יתקע לי בראש מחר? smells like teen spirit- טורי איימוסXD האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? 1000 times- course of nature איך תהיה השנה הזו? I wish I was a punk rocker with flowers in my hair. חעחע מתי אני אשמח? like a stone- אודיוסלייב איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי? queen of the rodeoXD איך היית מגדיר את עצמך? counting stars- sugarcult 0.0 אצלך אוכלים, חומוס, פלאפל ו... wont back down- fuel הדבר הראשון שהיית אומר לפאריס הילטון? colors- crossfade לשלמה ארצי? no promises 0.0 לאליס אין צ'יינס? in the air tonight- full blown rose מה יהיה כתוב על מצבתך? brand new day- forty foot echo. ממש
מה תעשה לאיש אשר תחפוץ ביקרו? Its been awhile- סטיינד. לא טוב הדבר הראשון שתגיד לבחורה/בחור יפה? followed the waves- מליסה אוף דר מאור, או מה שלא יהיהXD המטרה הראשית של חייך, היא: only hope- swichfoot והמטרה המשנית? reach down- טמפל אוף דה דוג. אם תמות על ידי רוצח, מילותיך האחרונות יהיו בוודאי: haunted- אוונסנס למה אתה עונה על השאלון הזה? grind מה תאמר לאלוהים כשתפגוש אותו בגן העדן/גיהנום? hero- צ'אד הסולן של ניקלבק ועוד מישהו>< מה הוא יאמר לך? fall into sleep- mudvayne אתה אוהב אותה, אבל: voices- גודסמאק כשאתה ממהר לאנשהו אתה נוהג לומר ש...: whisper- אוונסנס אתה הולך ברחוב ורואה ארנק ובתוכו 5000 ש"ח, מה אתה עושה?: when I'm gone- 3 doors down כל כמה זמן אתה מתקלח?: rusty cage - סאונדגרדן האם השאלון הזה טיפשי?: again. זה בערך מסכם את זהXD

hitchhiker218

New member
הבה:

איך העולם רואה אותי? get right-pearl jam האם יהיו לי חיים מאושרים?Nectar-Opeth מה אנשים באמת חושבים עליי?Dirty Frank-Pearl Jam חחחחחחח האם אנשים חושקים בי בסתר?Sir Psycho Sexy-Red Hot Chili Peppers איך אני עם בני\בנות המין השני?No Excuses-Alice In Chains איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?Kill Rock 'n' Roll-System of a Down מה אני צריך לעשות עם חיי?Perfect Stranger-Dream Theater עצה טובה בשבילי:Rockin In The Free World-גרסת הופעה של פרל העצה שאני מממליץ לחברים?Money-Pink Floyd מהו שיר הנושא שלי, לדעתי?Nutshell (Unplugged Version)-Alice In Chains הו יופי... מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?The Unforgiven-Metallica איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?Grace-Jeff Buckley יש מצב.. חחח ובהלוויה שלי?Them Bones-Alice In Chains ענק! ובברית של הבן שלי?Omni Permanere?-Pain Of Salvation איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי?When The Levee Breaks-Led Zeppelin איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת?Enter Sandman-Metallica איך יהיה לי מחר?RV-Faith No More(זה יצא ענק) למה אני כאן?Rock & Roll-Led Zeppelin איך אנשים מבינים אותי?Get on Top-Red Hot Chili Peppers מה שאני הכי מצטער עליו?Plateau-Nirvana בתור מה אנשים יזכרו אותי?הזאב והאיילה-אביתר בנאי איזה שיר יתקע לי בראש מחר?Caught in a web-Dream Theater האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?I Could Have Lied-Red Hot Chili Peppers איך תהיה השנה הזו?My Generation-The Who מתי אני אשמח?Suffer Well-Depeche Mode איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי?Sunburn-Muse איך היית מגדיר את עצמך? נפלת חזק-איפה הילד אצלך אוכלים, חומוס, פלאפל ו... Frogs-Alice In Chains חח חזק! הדבר הראשון שהיית אומר לפאריס הילטון? Sad But True-Metallica לשלמה ארצי? האיש שראה הכל-רוקפור לאליס אין צ'יינס?Forever Young-Bob Dylan מה יהיה כתוב על מצבתך? Easy-Faith No More נשמע רע..חח מה תעשה לאיש אשר תחפוץ ביקרו?Off He Goes-Pearl Jam הדבר הראשון שתגיד לבחורה/בחור יפה? Waiting-Porcupine Tree המטרה הראשית של חייך, היא: Be Aggressive-Faith No More חחחחחחח והמטרה המשנית? תתחנני אלי-אביתר בנאי אם תמות על ידי רוצח, מילותיך האחרונות יהיו בוודאי: Come As You Are-Nirvana למה אתה עונה על השאלון הזה? Long Nights-Eddie Vedder מה תאמר לאלוהים כשתפגוש אותו בגן העדן/גיהנום? Naked In The Rain-Red Hot Chili Peppers מה הוא יאמר לך? This Cold-John Frusciante אתה אוהב אותה, אבל: Baba O'Riley-The Who כשאתה ממהר לאנשהו אתה נוהג לומר ש...: Show Me How to Live-Audioslave אתה הולך ברחוב ורואה ארנק ובתוכו 5000 ש"ח, מה אתה עושה?: No Surprises-Radiohead כל כמה זמן אתה מתקלח?: 20 Years-Placebo האם השאלון הזה טיפשי?:Out On The Tiles-Led Zeppelin האייטונס ההומו נתקע על הלהקות שיש לי הכי הרבה שירים שלהן או משהו כזה... מאוד מגוון..

נכון שאתם רק רוצים לדעת מה יש לי בפלייליסט?

איך העולם רואה אותי? סולם יעקב (די זה לא קורה לי! זו אמא שלי עם הפיוטים של שבת!) האם יהיו לי חיים מאושרים? Dazed And Cofused-Led Zeppelin, גיחי מה אנשים באמת חושבים עליי? אוכל את הצפורניים-כוורת, גיחי (במקור זה נקרא בכלל טראק 3) האם אנשים חושקים בי בסתר? Faust ARP-Radiohead איך אני עם בני\בנות המין השני? Black-Pearl Jam איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Blood-Pearl Jam יאמי מה אני צריך לעשות עם חיי? RV-Faith No More עצה טובה בשבילי: Hate To Feel-Alice In Chains העצה שאני מממליץ לחברים? Don't Damn Me-Guns N Roses, גיחי מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? Dirty Little Thing-Velvet Revilver
אבל אני בכלל לא אוהבת את ולווט ריבולבר מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Warped-RHCP סבתא שלהם מעוותת, ואני בכלל לא שומעת את הרד הוט די הרבה זמן. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? El Caminos In The West-Grandaddy (לא להתבלבל עם גרין דיי, מדובר בגראנדדי) ובהלוויה שלי? Vicious-Loe Reed, מתאר אותי היטב בקצרה ובברית של הבן שלי? Kid A-Radiohead
איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? Alive-Pearl Jam איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? Hangin' Round-Lou Reed באקוסטי איך יהיה לי מחר? וולס להגנת הצומח, איזה עולם יפה למה אני כאן? Would-Alice In Chains איך אנשים מבינים אותי? The Tourist-Radiohead מה שאני הכי מצטער עליו? D'yer Mak'er-Led Zeppelin בתור מה אנשים יזכרו אותי? Stay Away-Nirvana אבל אני לא אוהבת אותם איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Them Bones-Alice In Chains האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Cousin Kevin-The Who נחמד מצידו איך תהיה השנה הזו? Fake Plastic Trees-Radiohead מתי אני אשמח? When The Levee Breaks-Lead Zeppelin
איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי? American Ghost Dance-RHCP איך היית מגדיר את עצמך? Baba O'riley-The Who אצלך אוכלים, חומוס, פלאפל ו... Wonderful Tonight-Eric Clapton הדבר הראשון שהיית אומר לפאריס הילטון? We Suck Young Blood-Radiohead אני די עקבית בנוגע לצריכת הדם לשלמה ארצי? I'll Be Your Mirror-Velvet Underground & Nico לא תודה לאליס אין צ'יינס? Goodbye Blue Sky-Pink Floyd מה יהיה כתוב על מצבתך? Get Born Again-Alice In Chains גלגול נשמות, מה מה תעשה לאיש אשר תחפוץ ביקרו? Head Creeps-Alice In Chains מגיע לו הדבר הראשון שתגיד לבחורה/בחור יפה? People Are Strange-The Doors המטרה הראשית של חייך, היא: Come Bite The Apple-Mother Love Bone והמטרה המשנית? Ramble On-Lead Zeppelin אם תמות על ידי רוצח, מילותיך האחרונות יהיו בוודאי: Torture Me-RHCP
למה אתה עונה על השאלון הזה? Lilac Wine-Jeff Buckley, שיכורה? מה תאמר לאלוהים כשתפגוש אותו בגן העדן/גיהנום? טוב די נמאס לי לגמרי מה הוא יאמר לך? אתה אוהב אותה, אבל: כשאתה ממהר לאנשהו אתה נוהג לומר ש...: אתה הולך ברחוב ורואה ארנק ובתוכו 5000 ש"ח, מה אתה עושה?: כל כמה זמן אתה מתקלח?: האם השאלון הזה טיפשי?:

../images/Emo145.gif../images/Emo144.gif

איך העולם רואה אותי? Perfect - smashing pumpkins האם יהיו לי חיים מאושרים? Rear view miror - Pearl jam מה אנשים באמת חושבים עליי?Dross - smashing pumpkins האם אנשים חושקים בי בסתר?To read the disease - Opeth איך אני עם בני\בנות המין השני?Who knows - Jimy hendrix איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? המכשפות - קוצים של פחד (?) מה אני צריך לעשות עם חיי? המכשפות - Shivers עצה טובה בשבילי:Manic depression - Jimy hendrix העצה שאני מממליץ לחברים? Get born again - Alice in chains מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? Would - Alice in chains מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Closure - Opeth איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?Disarm - The smashing pumpkins
ובהלוויה שלי?If there is a god - Smashing pumpkins ובברית של הבן שלי? Allergics - Placebo איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? Since ive been lovin you - Led zepp איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת?Fire - Jimy hendrix איך יהיה לי מחר? זמנים מוזרים - המכשפות למה אני כאן? Am i inside - Alice איך אנשים מבינים אותי?Breath - Pink floyd מה שאני הכי מצטער עליו?Once - Pearl jam בתור מה אנשים יזכרו אותי?Still raining, still dreaming - jimy hendrix איזה שיר יתקע לי בראש מחר?Celebration day - Led zepp האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Black sabbath - Black sabbath איך תהיה השנה הזו? יום שחור - המכשפות מתי אני אשמח? Sober - Tool איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי? Harvest - Opeth איך היית מגדיר את עצמך? Then the clouds will opan for me - Placebo אצלך אוכלים, חומוס, פלאפל ו...Hooker with a penis - Tool הדבר הראשון שהיית אומר לפאריס הילטון? Burger queen - Placebo לשלמה ארצי? Pushit - Tool לאליס אין צ'יינס?You shook me - Led zepp מה יהיה כתוב על מצבתך? Them bones מה תעשה לאיש אשר תחפוץ ביקרו?Prison sex - tool הדבר הראשון שתגיד לבחורה/בחור יפה? Evil woman - black sabbath המטרה הראשית של חייך, היא: Rooster והמטרה המשנית? Celebration day - led zepp אם תמות על ידי רוצח, מילותיך האחרונות יהיו בוודאי: עד העונג הבא - המכשפות למה אתה עונה על השאלון הזה? Ask for answers - placebo מה תאמר לאלוהים כשתפגוש אותו בגן העדן/גיהנום? Junkhead מה הוא יאמר לך? Above you all - orphaned land אתה אוהב אותה, אבל: Nobdys fault but mine - Led zepp כשאתה ממהר לאנשהו אתה נוהג לומר ש...: Freedom - Jimy hendrix אתה הולך ברחוב ורואה ארנק ובתוכו 5000 ש"ח, מה אתה עושה?: H - Tool כל כמה זמן אתה מתקלח?: Mesqurade - Symphony X האם השאלון הזה טיפשי?:In my time of need - Opeth יאא איזה שאלון מגניב..תמיד רציתי לעשות אותו!

karin64

New member
חח ענק! ממש אהבתי ../images/Emo13.gif

איך העולם רואה אותי? Swet child no mine-Guns n roses האם יהיו לי חיים מאושרים? Enter Sandman- Metallica מה אנשים באמת חושבים עליי? No felings- Sex pistols האם אנשים חושקים בי בסתר? Sweet dreams - Marilyn Manson נשמע נחמד חח
איך אני עם בני\בנות המין השני? Black Sabbath - Crazy train וואו איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Falling in love- Aerosmith מה אני צריך לעשות עם חיי? Queen- A kind of magic עצה טובה בשבילי: Queen- Don't stop me now העצה שאני מממליץ לחברים? Guns N Roses- Move to the city מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? Alice In Chains-Down in a hole מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Rod Stewart- Forever young איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Bon Jovi - Bed of roses רומנטי ובהלוויה שלי? Metallica - Turn the page ובברית של הבן שלי? Survivor - Eye of the tiger (אין לי מושג מה זה עושה פה חח) איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? Gund N Roses- Paradise city איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? Nirvana- Half the man i used to be איך יהיה לי מחר? Steve Miller Band- The joker למה אני כאן? Iggy Pop - Louie louie איך אנשים מבינים אותי? שלום חנוך - משיח לא בא מה שאני הכי מצטער עליו? Joan Jett and the Blackhearts- I love rockn'roll בתור מה אנשים יזכרו אותי? Pearl Jam - Alive איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Sex Pistols - Pretty vacant האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Scorpions - Dust in the wind איך תהיה השנה הזו? My Chemical Romance - Disenchanted מתי אני אשמח? 'Aerosmith - Cryin מניאק! איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי? Nirvana - Polly איך היית מגדיר את עצמך? Guns N Roses - Civil war אצלך אוכלים, חומוס, פלאפל ו... Led Zeppelin - Moby dick חחחח אין נקרעתי מזה שעה הדבר הראשון שהיית אומר לפאריס הילטון? Guns N Roses- Out to get me לשלמה ארצי? Guns N Roses - I used to love her לאליס אין צ'יינס? Lordi - Hard rock hallelujah מה יהיה כתוב על מצבתך? Skid Row - I remember you מה תעשה לאיש אשר תחפוץ ביקרו? Korn - Evolution הדבר הראשון שתגיד לבחורה/בחור יפה? Alic in chains - Would המטרה הראשית של חייך, היא: Led Zeppelin - Stairway to heaven התלהבתי!!! והמטרה המשנית? Offspring - All i want אם תמות על ידי רוצח, מילותיך האחרונות יהיו בוודאי: Kiss - God gave rockn'roll to you חח מגניב אהבתי למה אתה עונה על השאלון הזה? Guns N Roses - Nice boys מה תאמר לאלוהים כשתפגוש אותו בגן העדן/גיהנום? Twisted Sisters - I wanna rock מה הוא יאמר לך? Ugly kid Joe - Cats in the craddle אתה אוהב אותה, אבל: Metallica - Nothing else matter כשאתה ממהר לאנשהו אתה נוהג לומר ש...: Lenny Kraitz - Mama said אתה הולך ברחוב ורואה ארנק ובתוכו 5000 ש"ח, מה אתה עושה?: Lostprophets - Lucky you כל כמה זמן אתה מתקלח?: Alice Cooper - Hous of fire האם השאלון הזה טיפשי?: Kiss - Detroit rock city קצת אכזב לקראת הסוף אבל נחמד

shirbowie

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אצלך אוכלים, חומוס, פלאפל ו... Led Zeppelin - Moby dick יו הרגת אותי!

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifעד העונג הבאXD

פעם Celebration day של זפלין יצא לי ב"איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי?"..

karin64

New member
שאפל במדיה פלייר

בסרגל כלים של המדיה פלייר למטה , איפה שאפשר להעביר קדימה ואחורה יש כפתור כזה שמצויירים עליו שני חצים אחד למעלה ואחד למטה. ברגע שלוחצים עליו זה מפעיל את האפשרות של השאפל,ואז כל פעם שמסתיים שיר או שמעבירים אז זה יבחר שיר באקראי ולא לפי סדר הרשימה. בשביל לבטל את השאפל צריך ללחוץ שוב על כפתור השאפל. מקווה שעזרתי :)

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifאת מה שאמרתן אני יודעת..../images/Emo3.gif

חשבתי ששאפל זה שכל השירים נמצאים בתיקייה אחת >< כל השירים שלי בתיקיות אז אנלא יכולה לעשות את השאלון חח

bep2cell

New member
יצאו כמה טובים!

וקבלו את מגוון הז'אנרים שיש אצלי.... איך העולם רואה אותי? Will Smith - Men In Black theme האם יהיו לי חיים מאושרים? Barry Manilow - Copa Cabana חחח! מיוזיק אנד פאשין וור אולויז דה פאשן מה אנשים באמת חושבים עליי?Boney M - Sunny האם אנשים חושקים בי בסתר?The Doors - Love Me Two Times הו יההה איך אני עם בני\בנות המין השני?Sarah Brightman - Fifth Element- - The Diva Dance איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?\Evanescence - Understanding אאוץ'... מה אני צריך לעשות עם חיי?התקווה 6 - גאידמק חחחח עצה טובה בשבילי:Avril Lavigne - Girlfriend העצה שאני מממליץ לחברים?DHT - Listen to your heart !! מהו שיר הנושא שלי, לדעתי?Lasgo - Something לטס פארטי! מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Evanescence - Breathe No More רק הדכאוניים של אוונאסנס יוצאים לי? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?ABBA - I Do, I Do, I Do, I Do, I Do הצטרפות מקרים מטורפת! ובהלוויה שלי?Puddle Of Mud - Locket ובברית של הבן שלי?Mary J Blige feat. U2 - One אווווו איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי?Bee Gees - Staying Alive איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת?Evanescence - Lacrymosa איך יהיה לי מחר?ystem of a down - marijuana in your brain זה יהיה מעניין למה אני כאן?Requiem For A Dream - Theme איך אנשים מבינים אותי?Queen - Don't Stop Me Now מה שאני הכי מצטער עליו?System of a Down - Mr. Jack בתור מה אנשים יזכרו אותי?Simon & Garfunkel - The Sounds Of Silence איזה שיר יתקע לי בראש מחר?אבי מסיקה - תני לי אהבה האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Nirvana - Molly's Lips איך תהיה השנה הזו?George Harrison - I Got my Mind Set on You מתי אני אשמח?Gorillaz - Clint Eastwood כשאני אראה הטוב הרע והמכוער? איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי?Avril Lavigne - Too Much To Ask איך היית מגדיר את עצמך?blur- song 2 אצלך אוכלים, חומוס, פלאפל ו...Everything But The Girl - I Didn't Know I Was Looking For Love הדבר הראשון שהיית אומר לפאריס הילטון?Avril Lavigne - Innocence לשלמה ארצי?Red Hot Chili Peppers - Around The World לאליס אין צ'יינס?Depeche Mode - Enjoy the Silence מה יהיה כתוב על מצבתך?The Doors - You Make Me Real וואי אפשר לקחת את זה למקום של את הופכת אותי לאמיתי אפילו כשאני מת... אהבתי מה תעשה לאיש אשר תחפוץ ביקרו?Queen - Radio Ga Ga אני אהפוך את הרדיו שלו לברווז הדבר הראשון שתגיד לבחורה/בחור יפה?Chesney Hawkes - The One And Only המטרה הראשית של חייך, היא:limp bizkit-behind blue eyes והמטרה המשנית?The Buggles - Video Killed The Radio Star אם תמות על ידי רוצח, מילותיך האחרונות יהיו בוודאי:the beach boys - california dreaming למה אתה עונה על השאלון הזה?Queen - I Want It All חחח מה תאמר לאלוהים כשתפגוש אותו בגן העדן/גיהנום?Nik Kershaw - The Riddle חה! מה הוא יאמר לך?The Boogie Pimps - Somebody to love אתה אוהב אותה, אבל:The Doors - The End אבל יש לי תסביכים אדיפליים.. קורה כשאתה ממהר לאנשהו אתה נוהג לומר ש...:linkin park- numb אתה הולך ברחוב ורואה ארנק ובתוכו 5000 ש"ח, מה אתה עושה?:Sir Mix A Lot - I LIke Big Buts חחחחח!! כל כמה זמן אתה מתקלח?:Barry White - My Everything האם השאלון הזה טיפשי?:הדורבנים- עוד לילה עבר חחחחח

Kneeling Roses

New member
יאללה../images/Emo9.gif

איך העולם רואה אותי? Be quick or be dead - Iron Maiden האם יהיו לי חיים מאושרים? Big wave - Pearl Jam מה אנשים באמת חושבים עליי? Poison - Alice Cooper האם אנשים חושקים בי בסתר? Invisible - Dio איך אני עם בני\בנות המין השני? Let love in - כנסיית השכל איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? The phantom agony מה אני צריך לעשות עם חיי? Higher than hope - Nightwish עצה טובה בשבילי: Like spinning plates - Radiohead העצה שאני מממליץ לחברים? The other side - Aerosmith מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? Tangerine - Led Zeppelin מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? וואו! - הג'ירפות איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? November hotel - Mad Season ובהלוויה שלי? Trust - Megadeth ובברית של הבן שלי? The bad thing - Arctic Monkeys איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? It ain't easy when you're gone - רוקפור איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? Oh my god - Guns N' Roses איך יהיה לי מחר? About to crash - Dream Theater חח למה אני כאן? מרדף לא ידוע - המכשפות XD איך אנשים מבינים אותי? Kind of magic - Queen מה שאני הכי מצטער עליו? Sober - Muse בתור מה אנשים יזכרו אותי? Fat bottomed girls - Queen J חחח איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Hey - Pixies האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? a tout le monde [set me free] - Megadeth איך תהיה השנה הזו? Everything in its right place - Radiohead מתי אני אשמח? Bee girl - Pearl Jam איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי? Nothin' song - Alice in Chains איך היית מגדיר את עצמך? Plump - Hole אצלך אוכלים, חומוס, פלאפל ו... Dead Flowers - The Rolling Stones חחח הדבר הראשון שהיית אומר לפאריס הילטון? God smack - Alice in Chains לשלמה ארצי? Youthanasia - Megadeth לאליס אין צ'יינס? You shook me all night long - AC\DC מה יהיה כתוב על מצבתך? Let it be - The Beatles חחחחחח מה תעשה לאיש אשר תחפוץ ביקרו? Let me drown - Soundgarden הדבר הראשון שתגיד לבחורה/בחור יפה? Hey, hey, my, my - Oasis המטרה הראשית של חייך, היא: Get out alive - Three days grace לול והמטרה המשנית? פרפר - מוניקה סקס אם תמות על ידי רוצח, מילותיך האחרונות יהיו בוודאי: There's a place - The Beatles למה אתה עונה על השאלון הזה? Amazing journey \ sparks - The Who מה תאמר לאלוהים כשתפגוש אותו בגן העדן/גיהנום? אין לך מקום - היהודים חח מה הוא יאמר לך? Walking in the air - Nightwish אתה אוהב אותה, אבל: הכוכב השחור - כנסיית השכל כשאתה ממהר לאנשהו אתה נוהג לומר ש...: I never asked to be your mountain - Jeff Buckley אתה הולך ברחוב ורואה ארנק ובתוכו 5000 ש"ח, מה אתה עושה?: זה - רוקפור כל כמה זמן אתה מתקלח?: מכיר אותו - יוני בלוך האם השאלון הזה טיפשי?: Misunderstood - Dream Theater

shirbowie

New member
יו איזה גשם ../images/Emo2.gif

להגנתי יאמר-השירים הפאקציים לא שלי!טענות לאחותי הקטנה!:0 איך העולם רואה אותי?alice in chains-rooster האם יהיו לי חיים מאושרים?frantic-metallica מה אנשים באמת חושבים עליי?heart shaped box-nirvana האם אנשים חושקים בי בסתר?fell on black days-soundgarden איך אני עם בני\בנות המין השני?alive-pearl jam איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?the weekend-micheal gray מה אני צריך לעשות עם חיי?durch den monsun-tokio hotel עצה טובה בשבילי:china girl-david bowie העצה שאני מממליץ לחברים?go-pearl jam מהו שיר הנושא שלי, לדעתי?ריקוד האלים-המכשפות מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?הולכת ממך-שרון חזיז איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?dust n' buns-guns n' roses :/ ובהלוויה שלי?משחק של דמעות-נקמת הטרקטור ובברית של הבן שלי?settling down-jerry cantrell איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי?to the moon and back-savage garden איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת?too little too late-jojo :| איך יהיה לי מחר?הייתכן-דניאל סלומון למה אני כאן?i can't remember-alice in chains איך אנשים מבינים אותי?girlfriend-avril lavigne מה שאני הכי מצטער עליו?come as you are-nirvana בתור מה אנשים יזכרו אותי?heaven beside you-alice in chains איזה שיר יתקע לי בראש מחר?rain when i die-aic האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?יצא שיר שליין שר בו,אבל אני לא מכירה,ואין לו שם אז כנראה שהתשובה לשאלה ההזויה ממילא הזאת תישאר תעלומה..
איך תהיה השנה הזו?just-radiohead מתי אני אשמח?wait a minute-pcd איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי?מישהו לרוץ איתו-דניאל סלומון איך היית מגדיר את עצמך?nutshell-alice in chains אצלך אוכלים, חומוס, פלאפל ו...dirt-alice הדבר הראשון שהיית אומר לפאריס הילטון?bleed the freak-alice in chains
לשלמה ארצי?follow me home-sugababes
לאליס אין צ'יינס?rooster-alice in chains מה יהיה כתוב על מצבתך?black-pearl jam מה תעשה לאיש אשר תחפוץ ביקרו?אסיע אותו על חמור ברחבי כוש?:p הדבר הראשון שתגיד לבחורה/בחור יפה?כרטיס טיסה-סיון שביט המטרה הראשית של חייך, היא:useless-depeche mode
והמטרה המשנית?down in a hole-aic
די מה זה?? אם תמות על ידי רוצח, מילותיך האחרונות יהיו בוודאי: incomplete-backstreet boys למה אתה עונה על השאלון הזה?nutshell-aic מה תאמר לאלוהים כשתפגוש אותו בגן העדן/גיהנום?רוח גדולה-מופע הארנבות של ד"ר קספר מה הוא יאמר לך?מוכן לאהבה-שלומי שבן אתה אוהב אותה, אבל:escape the nest-editors כשאתה ממהר לאנשהו אתה נוהג לומר ש...: got me wrong-aic אתה הולך ברחוב ורואה ארנק ובתוכו 5000 ש"ח, מה אתה עושה?:black hole sun-soundgarden כל כמה זמן אתה מתקלח?:when your gone-avril Lavigne האם השאלון הזה טיפשי?:No Excuses-aic

everynormal

New member
אני מכירה את זה

אבל לא הבנתי איך שמים את השירים בסדר אקראי

למעלה