זה אוקריאנה של היום.חח
ק קרקר בגבינה New member 3/10/06 #77 גמני רבע ואין לי בעיה עם זה שקוראים לי רוסיה. להיפך, תביאו לי וודקה דא דא דא
מ מ י כ ל ל New member 3/10/06 #76 ../images/Emo28.gif זה אומר שאתה רבע רוסי, רסע רוסי מזוייף, ורבע כמעט רוסי. חוי, יש לנו רוסי בפורום!
ס סרח האשכנזי New member 3/10/06 #80 אתם יודעים מה???? אני רוסי!!! ואני רוסי גאה!! עכשיו כולכם על איבר המין הרוסי שלי!!!! אה!
מ מוניקה סקס לנצחח New member 1/10/06 #29 ברוך הבא../images/Emo24.gif אני הגר, 16 מתל אביב עוד ג'ינג'י לפורום!
א אפרת P New member 1/10/06 #40 איפה הג'ינג'י מלמד?!../images/Emo112.gif הוא הכי שולט ראיתי אותו בקוקהקולה כפרעליו.
ש שירה סמרטוטים New member 1/10/06 #38 היייייייי!!!../images/Emo46.gif../images/Emo168.gif אני לא מוכנה שתצטרף ככה!! יש תנאים אתה צריך לצבוע את השיער!!!!!!! אין פה מקום לעוד ג'ינג'ים...(נראה לי שהם סובלים מספיק מאחת) חעחעחעע אפילווווו ש.... אמממממ................... טוב גם ככה אני בקושי פה... אז אני מרשה לך הי אני שירה
היייייייי!!!../images/Emo46.gif../images/Emo168.gif אני לא מוכנה שתצטרף ככה!! יש תנאים אתה צריך לצבוע את השיער!!!!!!! אין פה מקום לעוד ג'ינג'ים...(נראה לי שהם סובלים מספיק מאחת) חעחעחעע אפילווווו ש.... אמממממ................... טוב גם ככה אני בקושי פה... אז אני מרשה לך הי אני שירה
ס סרח האשכנזי New member 2/10/06 #64 לא צובע ולא נעליים! אני נשאר פה ולא יזיזו אותי דחפורים! אגב, תני כיף! אנחנו גי'נג'ים! D:
ד דורין 245 מה אחרי New member 2/10/06 #45 ../images/Emo220.gifברוך הבא=] אממ דורין בת 13 וחצי(בקרוב 14!!!ב 1.1=])אממ ואממ מיבנה(עיר הפשע והרשע=/3/4 ממנה צמים כי הם עבריינים...) חח אממ תהנה חח יש לך בלוג=]גמלי=/
../images/Emo220.gifברוך הבא=] אממ דורין בת 13 וחצי(בקרוב 14!!!ב 1.1=])אממ ואממ מיבנה(עיר הפשע והרשע=/3/4 ממנה צמים כי הם עבריינים...) חח אממ תהנה חח יש לך בלוג=]גמלי=/
M mmmbam New member 2/10/06 #48 היי, יש בתאדם קטנה ממני בפורום!../images/Emo2.gif גם אני בקרוב 14, אבל עוד יותר קרוב ממך D: [ננה בננה תחת של בננה ]
היי, יש בתאדם קטנה ממני בפורום!../images/Emo2.gif גם אני בקרוב 14, אבל עוד יותר קרוב ממך D: [ננה בננה תחת של בננה ]