חעחעחע

may90

New member
חעחעחע

אני מפהקת בלי הפסקה אבל אני לא עייפה :| אני לא יכולה לצאת מהחדר לשתות כי החברים של אח שלי במטבח והם מפחידים אותי. נכון טום הוריד את הסייד ליפ?
זה עצוב *פיהוק* *עוד פיהוק* *הופה הנה עוד אחד.* אתם יודעים שכמעט כל המדינה שיחקה טאקי ביום כיפור? חשבתי שאני מיוחדת
ההורים טסו ל *פיהוק* ברצלונה הרגע חעחע היום גיליתי שמי ששר סקוטי דאזנט קנו הוא לא אחר מאשר מאט דיימון אז מה הייתה לו פיאה באחים גרים או משהו? או שבאורח פלא האריח את השיער בשנה או כמה זמן שיש הפרש בין שני *פיהוק* הסרטים....? טוב הופה הודעה מיותרת באמצע הלילה! רו[ע]י, מאחורי. *פיהוק*

may90

New member
עד 4 וחצי בערך

ההורים טסו לברצלונה או משהו אז יכלתי לשמוע מוזיקה פול ווליום [אח שלי -הקטן- יושן חזק מה] ולאחי הגדול לא הפריע כי הוא היה עם חברים שלו במרפסת

busted4ever

New member
מאי סורי על הנטישה במסנגר

]= אמא באה והכריחה אותי ללכת לישון.

RoY Circa182

New member
אני גם הייתי ער

וגם ההורים שלי טסו אבל....לא זכור לי שאני מאחורך =\ נרדמתי רק ב5 וחצי והלכתי לבצפר ב10 וחזרתי ב12 והלכתי לישון עד עכשיו (3:40)

Sk8erJS

New member
לידיעתך מאט דיימון לא שר את זה..

להקה שקוראים לה לאסטורה או משו שרה את זה... מאט דיימון רק משחק את התפקיד של זה ששר את זה..:)

may90

New member
א. דיליי

ב. כע סתכלי על הזמררררר טוב השיר מוקלט אמרו לי [יוני] אבל הוא עם המקרופון

Diablo Girl

New member
סורי על הדיליי אבל תיראי מה יש לי

זהו שגם שר בסרט??? סתכלי על זה ותגידי אם זה הוא: http://img471.imageshack.us/my.php?image=626422019ah.jpg

למעלה