חסר!

Veiltail

New member
חסר!

עוד 3 תגובות של רצון שאהפוך ת'בלוג לבלוג סימסי והבלוג יתהפך!אתם מוזמנים להכנס,לשמור ת'כתובת,אני מחכה(אתם יכולים לשרשר לכאן)לעוד 3 תגובות ואני הופכת את הבלוג(יש רק 17 גולשים שהצביעו,זה ממש לא מספיק)אז יאללה!מי שלא ראה ת'הודעה מוזמן להגיב או פה(בפורום)או
פה
בבלוג!יאללה!להגיב!מה תפסידו?נסו!

Veiltail

New member
זאת תגובה אחרונה?

חסרה אחת...עוד תגובה אחת!!!!(בעיקרון 2,אבל שמוליק כבר מת שיהיה מהפך לבלוג אז הוא הגיב 4 פעמים,אז התחשבתי והוספתי עוד תגובה) אז עוד מישהו???

Veiltail

New member
חחח...איזה חמודים!

פפסית מה קורה מזמן לא דיברנו!!(זוכרת אותי?אני סימסית!)עכשיו תקשיבו-אני אשתדל היום להפוך את הבלוג,אני באמת אשתדל,פשוט יש לי פול שיעורי בית,ומחר אמור ליהיות לי מבחן,אבל המורה לא הגיע שבועיים אז אני לא יודעת אם מותר לו לעשות מבחן בלי לתת חומר....בכל מקרה,אני אשתדל!!! תודה לכם על שיתוף הפעולה!(נשמע כמו מזכירה טלפונית...) שמרו את הכתובת שבקישור למטה,זו תיהיה הכתובת לבלוג! יאללה בי אחים! נתראה בבלוג הסימסי שלי!!!

פפסית

New member
סימסית?

יוווווווווווו לא ידעתי שזו את אם הייתי רק יודעת כבר הייתי שולחת הרבה מסרים
פרוטקציה

Veiltail

New member
בכבודי ובעצמו!

כן כן!אני סימסית,השליריית,אפרוח זהב,ס י מ ס י ת,ועוד...אההה...אפרוח זהב ואש בשמיים,השליירית והמיקסית,ועוד....(יש לי מלא......)

yo soy ReBeLdE

New member
אפשר לשאול שאלה?...

את רוצה לפתוח בלוג על סימס נכון?!?! אז למה את צריכה את האישור שלנו??? את רוצה את זה תעשי את זה את לא צריכה את האישור שלנו... בכל זאת אני

Veiltail

New member
אני צריכה את האישור שלכם

אם לא יהיה לי אישור מכם,לכבוד מי אני פותחת את הבלוג?? המטרה של החידוש הוא שכולנו נהנה-אני וכמובן אתם! ואיך זה? אתם (אני מאוד מקווה)תהנו לקרוא את הבלוג,בעיקר כשהוא יתחיל ליהיות יותר עדכני ופופולרי(כבר פתחתי אותו אתם מוזמנים(קישור בכרטיס אישי))ואני נהנת לקרוא תגובות,ביקורת,אבל ביקורת אמיתית!אני רוצה שתכתבו כבר מעכשיו,מה אתם רוצים שאני אכתוב בבלוג בעיקר,ומה אתם מצפים מהבלוג וכו',כדי שאתם תהנו לקרוא פוסטים ואני אהנה לקרוא תגובות.....!

למעלה