חסר לי======

אמור.... ברם, למעט רוח שעושין

בעלמא, נשיאים יש, ומטר..............א י ן - A I N ורק החצבים, היודעים את נפש אדמתם, ואת רוח עונתם, פורצים ממחילותיהם ומחשבים את קיצם לאחור... ומצפים לחסדי שמיהם שיטוף זרזיפים גדולים אל חיקם הצמא... סתאם.........רוח שטות..............

עיניים

New member
ומה עם כל

השנים שעברו? הנוסטלגיה הרחוקה והקרובה כאחד? אז היו תפילות החג שונות במילים? בפירושים? כי אחרת - איך כמעט לא זכור לי שהגשם הסכים לחכות עד אחרי שפירקנו את הסוכות??

צריך לשנות את התפילות בהתאם

לתנאים המשתנים של כדור הארץ הגלובוס מתחמם, האם לא יהיה זה מן הראוי לשנות גם את החגים..לעונות אחרות? או את סוגי האלוהים? סדר עולמי חדש שיחפוף את המציאות החדשה.. נניח...אלוהי המלחמה ופצצת האטום אלוהי האהבה אלוהי המחלות אלוהי מפעל הפיס, לוטו, טוטו, זותא (יש זותא? ) אלוהי האמנויות והמוזות אלוהי האמונות התפלות? אלוהי בעלי החיים ? כולנו זקוקים, לחסד, לרחמים, לחמלה, ולאיזה אלוהים שפוי אחד בסביבה.. וזמיןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן מגי אורזת את המזוודה בדרך הבייתה

אטיוד5

Active member
כנראה גם עליו עובר משהו...

פעם, כשהוא היה צעיר, הוא היה נענה מיד לכל תפילה ומספיק להזליף עלינו תוך יומיים-שלשה מערב החג, כלומר ישר לתוך סוכת החג. עכשיו הוא נהיה עייף ונרגן ולא בא לו לעשות פיפי לפי הזמנה. פני הדור.

magy

New member
חשבתי שדווקא בגלל הפרוסטטה

שלו, יירד יותר גשם.......
)))))))) נגמר ראש העין....... I´M AT HOME,, SWEET HOME

זהבוש

New member
הפרוסטטה עד כמה שידוע ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif

לי עוצרת את הגשם כך שיש לשאר שאכן יש לבחור פרוסטטה, לעומת זה הגשם בקניה יורד עכשיו כמעט יומיום אבל בדרך כלל בלילה, כך שזה ממש נהדר בבוקר קמים לאויר נקי וצח, ובערב מתחיל להיות קריר, לקראת הצהריים שמש חזקה אפילו מאד נעימה. ועל זה נאמר אין צדק בעולם אדמתנו בישראל שזקוקה כל כך למים הולכת ומתיבשת, ופה בקניה האדמה ספוגה במים. אדמה אדומה הלואי עלינו בארץ אדמה כזו.. היום יש פה חג שנקרא מויי דאי כלומר כל נשיא עושה לעצמו חג וזה אומר שהנשיא הקודם עשה לעצמו יום שהוא בשבוע הבא, ובא הנשיא העכשוי מר מויי ועשה לעצמו יום חג וזה היום בקיצור כל המדינה משותקת היום וחוגגים לו ולנו היהודים שמחה גדולה כי נוסף לנו יום במקרה השנה אחרי שמחת תורה.
ואנחנו מתכננים לנסוע לחוות יענים באיזור יפיפה ושם כמובן נוכל ארוחת צהרים יענים.

למעלה