חסר לי מידע

רסקול

New member
חסר לי מידע

הפסקתי לצפות בתוכנית עקב ענייני עבודה כאשר הבחורה שחיפשה את אביה סיימה - וחזרתי לפני שבוע לבית הגדול והחדש. מעניין אותי מה קרה לאם ולבת שלה, מה קרה לבחורה עם השיער האדום, אחת המשתתפות שהכי מצאו חן בעיניי. קראתי כאן שהמאומנות של ראנה נכשלו, כמו ריין. אפשר לקבל קצת מידע מדוע היא נכשלה, מה עלה בגורלה? [ אישית אני רוצה לומר שלא מפתיע אותי שריין נכשלה. שלושה חודשים בטיפול קבוצתי אינם מספיקים לשנות התנהגות נרכשת בשולי החברה ובתלות בסעד ממשלתי. רצון, חיזוקים חיוביים לא מספיקים. הרבה פעמים היה אפשר לראות איך ריין דוחה את הקץ, איך היא מצפה שאיזה "אבא גדול" או אלוהים יציל אותה ברגע האחרון. אם התוכנית רצתה ללמד איך לעזור לאלה התלויים בקצבאות סעד, דיור ממשלתי היא נכשלה, ולא ראנה נכשלה].

Angel On Earth

New member
מה שאני יודעת/זוכרת:

ג'וסי והבת שלה (קלואי) עברו לבית שהוא יחסית קטן אבל נוח לשתיהן,גילו שג'ונתן הוא לא האבא של קלואי ובגלל שג'וסי עוד לא סיימה היא חזרה לבית "מתחילות מחדש" השני.. בקשר לאיימי אני לא זוכרת..

Jazz Singer

New member
איימי סיימה

ואפילו הופיעה פעמיים בעונה החדשה. לגבי ריין והמאומנות של ראנה, אני לא שמעתי כלום.

רסקול

New member
לא אני לא מתכוון לג'וסי אלא לאמא

ההיסטרית והבת שלה בת ה- 21, שחקנית הכדורגל.

vivian k

New member
אז ככה..רסקול

אם חזרת רק לפני שבוע לבית החדש אתה ממש צריך להכנס לעיניינים נראה שאתה מחפש את הכישלונות ואת האי ההצלחה ... מי אמר שריין ניכשלה? ההפיך היא עובדת ומפרנסת את בנותיה והכל בסדר איתם. האם ובתה קבעו להפרד בינהם למרות הקושי .האם הולכת לגור עם בעלה ולעבוד בעסק קטן שתקים (צעיפים למכירה) ובת תעבור אל אביה ותאמן קבוצות כדורגל. אדומת השיער המקסימה הפכה את אהבתה לנסיעות וטיולים לקיירה כותבת על מסעותיה ומרצה על תיירות . מאושרת למצא את עצמה תוך כדי החיים לצד בעלה. אני חושבת שהמאמנות הצליחו לעמוד בכול המשימותת והמטרות שקבעו מלכתחילה עם הבנות .וזה מה שחשוב. אני עוקבת אחרי הדרך והמשימות ,עוקבת אחרי ההתנגדות הפנימית הטיבעית של הבנות לשינוי. ואיך הן מצליחות להבין דברים על עצמן ,תוך כדי פתיחות ורצון עז להגיע לאותה מטרה שקבעו. דבורה שיקרה מההתחלה ומטרתה לא היתה ברורה לכן גם לא התאימה . לא רק להרזות היתה מטרתה .היו לה בעיות היא סוחבת איתה שלושה מקרה מוות יקרים, היא אם חד הורית ,כועסת על כל העולם ובנוסף קיימה קשר רומנטי עם אדם נשוי. חבל,יכלה להעזר בהם על ידי השלמה ותהליכי אבל או הפחתת הכעס וקבלת החיים .היתה יכולה לרדת במשקל לקבל תמיכת נשים והבנות ,אך היא ויתרה על כל זה. טוב היא לא חסרה לי ההפיך.

רסקול

New member
ויויאן את טועה

באחת ההודעות כאן, מישהי הסבירה לי שראנה היתה מטפלת/מאמנת גרועה וכל מי שאימנה נכשלה. אני דווקא לא שמתי לב לזה כשצפיתי. לכן היתה השאלה שלי.

../images/Emo58.gif ויויאן יקרה,ראשית היית

לשים ספויילר ושכחת. שכחו גם להעיר לך. שנית,אנחנו קרובות מאוד בגיל,אבל זה אופ טופיק
שלישית,היו לך כמה אי דיוקים אז ברשותך- ריין, עזבה את שיקגו וחזרה להתגורר בבית הוריה.אמה עוזרת לה לגדל את הבנות. היא מתפרנסת ממכירת קוסמטיקה.אמנם הקימה אתר באינטרנט בשם ריין בעלת המוטיבציה {בתרגום}, אך בפועל,עדיין לא הוכיחה כלום.אם לזה קוראים הצלחה?... ראנה כמובן ניסתה לכוון אותה לתת לה כלים,אך אפשר להביא את החמור למים,אי אפשר להכריח אותו לשתות.. בנוגע ללינל והיילי.היום זכינו לראותן והן נראות נפלא.חבל שלא ניצלו את הזמן,כדי לספר לך כי הן גרות ביחד! כמו כן,לינל עזבה את בעלה והתגרשה ממנו סמוך לסיום התכנית.היילי מאידך,אחיה וחברתו אספו אותה משדה התעופה ולקחו אותה לבית אביה,שם שהתה תקופה קצרה ויצאה לקורס מאמני כדורגל והיא מתפרנסת גם מאמון קבוצות ילדים,גם משחקת בעצמה וגם עם לינל הקימה אתר באינטרנט בו הן מוכרות כובעים,צעיפים,סוודרים ושאר דברים סרוגים וכן היילי מוכרת בו אמנות שהיא מציירת וכבר עשתה כמה עבודות. היא עברה לגור עם לינל, לאחר שזו עזבה את בעלה והן מסתדרות כיום טוב.לינל באתר שלה, מאוד גאה בהיילי והתקדמותה למרות ,שפורסמו תמונות המראות את היילי חוגגת עם חבריה וחברותיה ובאחת מהן אף מראים אותה בתחתונים.. טוב לא נקח זאת ברצינות,כי הן באמת התקדמו בחייהן. אמי מאידך ילדה תינוק-ת לא ידוע לי איזה מין ומצליחה ומאושרת בחייה,כפי שכתבת. איזו תגובה ארוכה... כנראה פיצוי על כל הימים שנבצר ממני להיות אתכן-ם.

מרתק

שלרגע לא יהיה בך ספק מקורית שזוהי תגובה ארוכה. התגובה ענינית ומרתקת והרבה חידשת לנו ותודה על כך . שיהיה חג שמח לכולם

DuLcE NeTa

New member
האם אפשר לקבל לינקים לאתרים שציינת?

אני אשמח לראות מה קורה...
ותודה.

נטע יקרה,כל הלינקים מצויים באתר

הקומונה הישן. אני מתארת לעצמי שהעבירו אותם לכאן. את רק צריכה להכנס לקישורים ולהתחיל לקרוא הרבה חומר באנגלית. אם יש לך בעיה כלשהי,תשאלי ואשמח לעזור.

ToryMaster

New member
למה ספוילר?

אמרנו כבר, ספוילר שמים רק בנוגע לפרקים שעוד לא שודרו. אולי שנטיפי תפרסם הודעה רשמית בנוגע לעניין הזה? זה יוצר הרבה בלאגן, כי לפעמים אני חושבת שהודעות לא מכילות ספוילר וקוראת דברים שהם כן ספוילר, או שאני מפספסת דברים מעניינת כי זה מסומן.

הספויילר הוא עבור מה שקורה בעתיד.

בנות שכבר סיימו, כל ידיעה עליהן על הקורה אצלן היא ידיעה עתידית. בקומונה סימנו כל ידיעה כזו כספויילר, למרות שזה אינו בדיוק ספויילר, מאחר ולא מראים בסדרה מה קורה עם כל אחת,אלה זו תוצאה של קריאה באתרים שלהן לאחר שסיימו או קטעי רכילות עליהן ממועדוני המעריצים בחו"ל, שזכו לראות את הסדרה שנתיים לפנינו. אם רוצים לשנות את המדיניות וקטעים כאלו לא לסמן כספויילר,מקובל עלי אבל מישהי צריכה להודיע על כך קודם. יתכן כי יש כאלו,שלא רוצות לדעת כיום,מה קורה בחיי אמי למשל.

גם לי חסר מידע לגבי הפרק של אתמול

אשמח אם תוכלו לספר לי מה כל אחת סיפרה כשרונדה שאלה אותן מה החטא שלהן/על מה הן מצטערות ואיזה אותיות כל אחת קיבלה ולמה (סאמר אני יודעת, אבל פיספסתי חצי פרק ואין לי מושג איזה אותיות האחרות קיבלו ועל מה)

למעלה