חסר כוח

cahani

New member
חסר כוח

כאשר אני נוסע בחיפושית נראה ומרגיש כאילו חסר כוח מהמנוע במיוחד בהילוכים הגבוהים (3,4) אם מישהו יכול להצביע על כיוון של הבעיה אני אשמח לשמוע

cahani

New member
כיוון שסתומים

יכול להיות שזה מהשסתומים אבל עשיתי פעמיים כיוון והכיוון היה טוב למרות שלפני הכיוון הראשון המרווח של השסתומים היה הרבה יותר גדול ממה שהוא עכשיו אני אשמח לדעת מה עוד יכול להיות? חוץ מהכיוון שסתומים יש מצב של קרבורטור? למרות שהרכב נוסע טוב הבעיה שמרגישים בחיסרון של כוח מה שבטוח הקלאץ לא מחליק!!! במידה וזו בעיית שסתומים איך מבצעים כיוון יכול להיות שלא ביצעתי כמו שצריך? כיצד מכוונים את ההצתה באופי ידני ולא ע"י אקדח?

jeans74

New member
מה זה מחסור בכוח?

מחסור בכוח זה משהו מאוד יחסי. יש ימים שאני מרגיש שהחיפושית טסה ויש ימים שאני מרגיש שהיא לא זזה... זה תלוי לא רק באוטו אלא גם במצב רוח של הנהג... על איזה מהירויות אתה נוסע כשאתה מרגיש חוסר בכוח? כי אם אתה נוסע 110 בהילוך רביעי אז אתה מבין שכנראה שאין בעיה... בקיצור, תנסה לפרט יותר כי התעסקתי עם זה הרבה...

cahani

New member
לוקח זמן

לוקח לה זמן לפתח מהירות גבוהה אפילו מהירות של 90 קמ"ש לוקח לה זמן ומעבר למהירות זו לוקח ממש המון זמן הספידומטר ממש זוחל עד שהוא מגיע ל-100 וגם זה בקושי למרות שעד למהירות של 60 קמ"ש בערך אין בעיה מה זה כבר יכול להיות אני משתגע

EranR

New member
האם כבל הגז שלך מתוח?

קורה לפעמים שהחיבור לקרבורטור איננו מתוח מספיק... אז שיא מהלך דוושת הגז - איננו פותח את שסתום הפרפר בצורה מלאה! ואז מתקבלת תגובה איטית יותר מהמנוע. ערן.

cahani

New member
מתוח

בהתחלה הכבל לא היה מתוח ועדייןהיתה תגובה טובה בסוף מתחתי את הכבל אבל עדיין נשאר כמו שהוא עם תגובה איטית יותר

למעלה