חסר חלק

Lanni

New member
חסר חלק ../images/Emo10.gif

אחותי ובעלה גילו שחסר להם חלק בפאזל של רוונסבורגר. רשום על נייר מצורף: in the event of questions or complains, please send the control number printed on the puzzle bag אני זוכר שמישהו רשם פעם על פאזל שהיתה חסרה לו חתיכה והוא הוחלף בחדש ע"י אותה חברה עצמה. האם דובר על אדוקה או בורגר? מה מציעים לעשות? (פרט ללהדפיס חלק חדש וכו') ובלי קשר - חנכתי הרגע את הפאזל שבתמונה. הוא לא יסתיים בקרוב מחוסר זמן. הוא גם נראה די קשה לכשעצמו. לפחות זה רק 1000 חלקים

fairy8

New member
כן לי זה היה

הפאזל היה של חב' heye והיו לי חסרים 3 חלקים פניתי לחברה במייל ואכן קיבלתי פאזל עם תמונה אחרת לגמרי, מכיוון שאת הפאזל הזה כבר לא מייצרים אני לא יודעת מה הנהלים בחבר' אחרות ומה לגבי חלק אחד שחסר, נדיר למצוא כזה שירות מחברה כ"כ גדולה,

shely50

New member
החלפת חלק

אני הזמנתי 2 חלקים שאבדו באדוקה. נכנסתי לאתר שלהם (אפשר למצוא בגוגל), עברתי לאופציה של אנגלית, ומצאתי שם טופס מיוחד שיש למלא ואז תוך חודש הם אמורים לשלוח את החלקים (עד 16 חלקים לפאזל...). אני עדיין מחכה, עוד לא עבר חודש. אפשר לבדוק את האופציה הזו גם ברוונסבורגר. הבנתי שיש להם אחריות על החלקים. זה חלק מהשרות. מישהו הציע לי גם אופציה אחרת - לגזור את החלק החסר מהקופסה עצמה (בצד שמופיעה התמונה). זה אמנם לא מושלם, אבל יותר טוב מכלום, לא? וחוץ מזה - הפאזל שלך ממש מקסים! אני אוהבת את הסגנון הזה!

shely50

New member
לא

אבל זה הגיוני שאבד לך חלק. אצלי בבית זה עוד יותר הגיוני, כיוון שיש לי גם כלבה וגם חתול שבטוחים שהבאתי את הפאזל הביתה כדי שיהיה להם במה להשתעשע... אתמול, למשל, הזזתי את המקרר כדי לנקות מאחוריו (גם זה קורה פעם בשנה, שנתיים...) ומצאתי שם חלק אחד אבוד מהפאזל שאני מרכיבה עכשיו. זה יכול לקרות בכל בית ובכל מקום, אפילו שאין חיות בבית, או תינוקות... דרך אגב, עד היום אני תוהה אם חתול אוכל חלקי פאזל או לא... מישהו יודע? בכל מקרה, בגלל שאופי הפאזל הוא כזה - הרבה חלקים קטנים שנוטים להיאבד, יש לחברות הרציניות אחריות עליהם, והן מאפשרות להשלים אותם. לפחות כך זה ב"אדוקה".

מממאיה35

New member
החתולה שלי לא אוכלת חלקים של פאזל

היא מעדיפה לאכול רגליים של אנשים
או שאולי החברות האלה לא טעימות לה
בכל מקרה לא אחת קורה שהחתולה משחקת עם חלקים מהפאזל, ללא עדיפות לחלקים מהמסגרת או מהתמונה עצמה.. זה קורה עד שאני מוצאת אותה ואז מסלקת אותה וחוזר חלילה.. היא חתולה מאוד עקשנית ולא ממש יודעת לדחות סיפוקים כשהיא רוצה משהו.. כמעט כמוני

fireman

New member
כן, הגיוני בהחלט

החיתוך של הפאזלים נעשה במכבש ויתכן שחלק שנחתך נתפס במכבש עצמו ולא הגיע לשקית החלקים. האפשרות הזו כמובן הרבה פחות סבירה מאשר האפשרות שתאבד חלק.

jocie1

New member
בסוף ההרכבה תדעי עם חסר חלק

בדרך כלל תוך כדי ההרכבה החלקים החסרים נמצאים. אולי הם במקום שנראה מתאים. כך מצאתי חלקים חסרים. לא להתיאש מייד. סבלנות היא מילת המפתח עם ה ת ח ב י ב. עד הרכבת החלקים האחרונים מתמודדים עם חידות בעלי צבע וצורה. הלא, זו הכיף של הרבת פאזלים? בהצלחה

ssyוM

New member
פאזל יפיפה ../images/Emo45.gif

אדוקה עושים משלוחה של חתיכה חסרה . להחליף פאזל שלם לחדש - אתה יכול לנסות לדבר עם המקום שממנו קנית את הפאזל .

inbarl19

New member
עכשיו בדקתי עוד פעם את הפאזל וגילתי שחסר לי

איזה3-4 חלקים באותו מקום במסגרת איך זה יכול להיות? לא נפל לי שום דבר בדקתי את כל הבית וגם עם היה נופל הייתי שומעת ההודעות שרשמתם לי אמרת לי שאיזה חברה מוחרת חלקים מה האתר שלהם?

123נעמי

New member
הפאזל גמור וחסרות חתיכות../images/Emo35.gif

או שאת רק במסגרת
לא סביר שחסרים 3-4 חלקים בפאזל קורה שחסר חלק אחד אבל לא 3-4
אם את רק במסגרת - סבלנות יכול להיות שפשוט במיון לא גילית את החלקים האלו והם יחד עם כל החלקים. לא תמיד מוצאים את כל חלקי המסגרת במיון הראשון. אני מבינה שאת הפאזל קנית דרך האינטרנט אז הברירה היחידה היא לפנות לחברה אדוקה ורוונסבורג נותנות שירות של השלמת חלקים לפחות ככה כתוב אצלהם באתר

inbarl19

New member
קניתי את הפאזל בחנות צעצועים ועשיתי הרבה

מיונים של הפאזל

jocie1

New member
תמונה יפהפיה, ב ה צ ל ח ה

בקשר לחלקים חסרים, פנה ישירות לחברה דרך האתר שלהם. נדרשת המון סבלנות לתשובה. ישר כוח!!

Lanni

New member
כן, פניתי אליהם דרך האתר. אעדכן כשיהיה מה ../images/Emo13.gif

למעלה