חסרת המנוחה

ayala73

New member
חסרת המנוחה

שלום זו הפעם הראשונה שלי בפורום הזה ובכלל. מצטערת אם המכתב יהיה מבולבל וחסר מיקוד כי כך אני מרגישה כרגע. לפני כחצי שנה הכרתי מישהו מקסים נהדר לקח לי תקופה מסויימת עד שהבנתי איזה מזל יש לי שפגשתי את הבחור, אחרי 4 חודשים ביחיד הוא הציע לי נישואים קצת נבהלתי מהמהירות אבל בכל זאת החלטתי ללכת על זה, בזמן הזה אחרי הצעת הנישואים עברתי לגור איתו תוך ידיעה שאנחנו עומדים להתחתן. אחרי חודש בערך אשר לא הפסקנו לריב בעיקר על שטויות הוא ביקש לדחות את החתונהכדי שנוכל להכיר אחת את השני , מה גם שהוא טען שהופעל עליו לחץ מצד ההורים להתחתן, הוא אומר ואני מאמינה שהוא רוצה להתחתן איתי אבל לא עכשיו . מאותו רגע נכנסתי למצב של חוסר ביטחון, פחד ממה יהיה, עצבות דברים אשר לא היו קיימים אצלי לפני . בבקשה ממכם אנשים יקרים אולי בעיתי היא לא הגדולה בבעיות אבל היא שלי וקשה לי להתמודד איתה כרגע, עיזרו לי למצוא את הרוגע....

seeyou

New member
להכיר אחת את השני?../images/Emo140.gif

הוא ביקש לדחות את החתונה בגלל זה? סתם תרוץ! ישנם הרבה זוגות שלא מספיק להם חיים שלמים "להכיר" אחד את השני-ועוד כמה גלגולים כדי להתאים אחד את השני. אני לא בטוח שהשיטה של היום לגור ביחד כדי להכיר היא הנכונה! אפילו אם היו חילוקי דעות באותו חודש לא סיבה מספקת...בזוגיות לומדים להתפשר. אני מניח שהוא קיבל פיק ברכיים-כמו הרבה גברים(גם אני הייתי כזה גיבור!) יש לנשים חוש מיוחד ...הן "מרגישות" אם הגבר הוא האב לילדים שלהן! איך את מרגישה כלפיו? אני חושב שאת חייבת להציב תאריך יעד קרוב להחלטה שלו! אני מניח שאת בגיל 30 והמטרה שלך להקים משפחה,ילדים ולא רק לחיות בצורה כאילו נשואים... A dream is just a dream. A goal is a dream with a plan and a dead line() הסכנה היחידה בזה שהוא ירצה לנתק את הקשרים איתך... את צריכה לשאול את עצמך מה עדיך -לדעת עכשיו איפה את עומדת -או בעוד מספר חודשים או שנים Action may not always be happiness, but there is no happiness without action. keep smiling אף אחד לא צריך לדעת מה באמת עובר עליך! תמיד חיוך על הפנים! הכול יסתדר ואם לא סימן שככה היה צריך להיות!

meshi4

New member
יתכן שהוא נבהל

מזה שלא הפסקתם לריב.מכנה את המריבות האלה-הסתגלות אחד לשני.יתכן שהוא עדיין לא שלם עם ההחלטה.זאת זכותו.לפחות הוא כנה איתך ולא משלה אותך. מבינה את החששות שלך,החוסר בטחון והפחד מה יהיה. אבל את צריכה להכין את עצמך לאפשרות שהוא לא ירצה להתחתן.אני יודעת שרק המחשבה על כך מכאיבה.אבל להחלטה כזאת חשובה צריכים שני בני הזוג לרצות באותה מידה. למענך תפעלי מתוך עוצמה אישית . מקווה בשבילך שהכל יסתדר לך כפי שאת מאחלת לעצמך. בהצלחה

נירילי

New member
איילה יקרה

לאחר שקראתי את דברייך ,אני חושבת שטוב אם תחזרי הביתה ,ולא תגורי איתו במשך זמן מסוים ,תני לו לחשוב ,ולהתגעגע אלייך ,אימרי לו שגם את מעוניינת להרהר ,ולקחת פסק זמן ,ולהחליט מאוחר יותר ,אל תלחצי ,בשום פנים ואופן ,על קיום החתונה בזמן זה ,תני לו זמן ומרחב ,המשיכי בחייך כרגיל ,ותיראי שבמשך הזמן אם תפעלי נכון הדברים יסתדרו ,שימרי על פסון ,תני לו לעשות את העבודה ,פעלי בתבונה ,לכי לאט ,מי שרץ נופל ,נירילי

s h o o s h a

New member
הצעת נישואין

חלפו רק ארבעה חודשים מאז הכרתם ועד אשר הוצעה ההצעה הגדולה מכולן ורבת המשמעות שתהווה אבן דרך בחייכם. החלטה גדולה וכבדת משקל. ועל סמך מה נשענה ההצעה? על סמך פגישות, מניחה שבתדירות די גבוהה ואינטנסיבית, אבל עדין, רק פגישות, הרבה רומנטיקה, שקיעות וזריחות ואהבה, אהבה כל הזמן. והחיים המציאותיים? היומיומיים? 'קצת' חלפו לידכם. אידיליה שהובילה להצעת נישואין. הצעת נישואין שהובילה לחיים משותפים. חיים משותפים שחשפו פאנים שונים בשניכם שלא הכרתם קודם. וכעת, בקשתו הלגיטימית, לדעתי, לדחות את הנישואין. כך גם הנימוק. "...לדחות את החתונה כדי שנוכל להכיר אחת את השני..." בהחלט חושבת שכדאי לכם לקחת פסק זמן. לא, לא להיפרד ואפילו לא להפסיק את המגורים המשותפים. אבל בהחלט לתת לעצמכם עוד זמן, זמן להכיר ולדעת האחד את השניה. כמובן שגם כך אין ערובה כי הנישואין יתממשו ואם יתממשו יצליחו אולם בדרך זו מקטינים את הסיכונים ל'אי הצלחה' ומגדילים את הסיכויים להצלחת הזוגיות (חושבת...) חושבת שבן זוגך הוא אדם אחראי מאד ולך אין ממה לחשוש. כי ה extra זמן הזו תיתן לכם זויות ראיה נוספות ותובנות חדשות וכך תגיעו להחלטות נכונות ובריאות ולא מתוך חיפזון או התלהבות סרק. בהצלחה

למעלה