חסרה לי תשוקה

tbubhnh1

New member
חסרה לי תשוקה

שלום לכולם. לילה טוב אני בן 25 במערכת יחסים מדהימה כבר כמה שנים, גרים ביחד. הכל מעולה חוץ מדבר אחד קטן/ענק חסרה לי תשוקה מצד החברה שלי כבר המון זמן. אין יוזמה מינית מצידה, הכל נורא רגיל ומיסיונרי, פעם - פעמיים בשבוע מין אוראלי אחת לכמה חודשים.. תמיד זה סקס בשכיבה במיטה, והדבר האחרון ביום, בתנאי שלא מאוחר ולא צריך לקום מוקדם איך אומרים לבחורה שאין לה תשוקה?.. איך לדעתכם תתקבל שיחה בה אפרט את מה שחסר לי בחיי המין? תודה

איך הקשר בכללותו....

תראה, קשר אחרי כמה שנים סובל משחיקה טבעית. אין ספק שאתם צריכים לעשות מעשה כדי לגוון. לצאת לבלות אחת לשבוע בערב שהוא רק שלכם בלי פלאפונים או הפרעות, צימר פה ושם, מסג זוגי בספא דברים שמכניסים עניין וכייף הם משמעותיים לבניית חוויות חיוביות וטובות לא הייתי מוותרת על זה בהמשך אפשר גם לפתוח דברים ,לדבר להגיד חסרה לי היוזמה שלך חסרה לי האכפתיות שלך אני רוצה לדעת שאת רוצה גם תמצא במילים שלך דרך לבטא את התשוקה הזו כי היא משמעותית ביותר אבל בלי לחץ ובלי האשמות

svetlan

New member
לדעתי...

אני חושבת שיש מקום לנהל שיחה פתוחה בנושא. להגיד בדיוק מה מפריע לך ולשאול את בת זוגתך איך היא רואה את פני הדברים. לחוסר תשוקה יכולות להיות כמה סיבות: - עומס בעבודה, בית וכו' - דאגות למיניהן - שינויים הורמונליים - שגרה שגרה חייבים להילחם. וזה אומר חוויות חיוביות חדשות. בילוי רומנטי באיזה מקום, עם או בלי לינה, סרטי פורנו, מתנות קנטות, פתקאות אהבה... דוגמא לבילוי: מופע של ד"ר בן ציון. המופע עולה קצת יקר (סביב 130 ש"ח לאדם) אך שמעתי שהוא מעביר ערב מצחיק ויחד עם זאת תורם. (באם אתה לא יודע במה מדובר - כנס באינטרנט לקופ"ח כללית יש שם קטעים ההרצאות שלו ומההופעה בפני סטודנטים). בכל מקרה חושבת שבאם יש לך מערכת יחסים מדהימה - כדאי להשקיע בה ולא לוותר.

למעלה