חסרה לי יד

magy

New member
חסרה לי יד

לברידג´ יש פה מישהו?????
))))

שקדי

New member
ואני לתומי חשבתי...........

שרק הבנים קיבלו את מחשבות הזימה שלהם מזאת הספרות ועשיו הדברים מתחילים להתבהר........

כשהייתי בן 10

אחותי הגדולה הסתודדה עם חברה בחדר וציחקקו ואני נכנסתי באמצע. אהבתי להפריע. היה להם ספר "פאני היל". מישהו זוכר? ושלשה עמודים ראשונים היו סתם, נערה באה העירה ולא המשכתי לקרא. רק אחרי שנתיים גיליתי שוב את הספר. מאז אני אוכל המון סופגניות...

אטיוד5

Active member
לא קלטתי את הקשר לסופגניות

אצלי זה היה הקטליזטור הגדול ללימוד השפה האנגלית. הספר עדיין אצלי בבית.

מגי, אין לי יד רזרבית כרגע..

היא תפוסה, ואל תשאלי אותי איפה. אבל, מזכיר לי, את הטרובדורים, עם הגיטרה, אשר היו מתייצבים מתחת לחלון אהובתם, שרים לה שירים רומנטיים, מבקשים את ידה, עד שהייתה נענית. יום אחד, התייצב רומנטיקן כזה, מתחת לביתה של אהובתו. פצח בזמר. הפעם הציצה האמא מהחלון, לומר לו, הבת איננה בבית. - את זוכרת, שביקשתי את ידה של בתך ? שאל הטרובדור. אני כבר לא צריך אותה ! וזרק את היד למרפסת.

טרובדור עם יד שלישית-רעיון מעולה

לשימושים שאפשר לעשות בו. גם שר גם מנגן גם רומנטיקן וגם עם יד נוספת. נשמרת על נפשי שלא לפתח את הרעיון יותר.

אני אנסה , ספירת הכבשים...

מסופר על בעל אחוזה, באוסטרליה, אשר חיפש אדם מיומן. יספור את הכבשים, בבוקר בצאתם למרעה, ובערב בחזרתם לדיר. עדר של כמה אלפי כבשים. התנאי , לא יותר מעשר דקות בכל כיוון. באו עשרות אנשים, איש לא הצליח לעמוד במשימה. עד שהגיע אחד, יהודי כנראה, והציע את שרותיו. תוך חמש דקות סיים את הספירה. בדקו ומצאו שהאיש דייק לגמרי. - איך עשית את זה? שאלו אותו . - פשוט לגמרי,ענה, ספרתי את הרגליים וחילקתי לארבע.

magy

New member
אתם יושבים פה וצוחקים

ואני בכלל לא מצליחה להכנס לפורום....... רק דרך האדמין........ תזעיקו את ההנהלה............... בן בן , גם את הרגל המנוונת סופרים???????????
))))

magy

New member
אזעקת שווא.. אזעקת הרגעה.....

אחרי בירור, הכל הסתדר.... סליחה שצרחתייייייייי

כן מגי, סופרים !

מתכופפים קצת, עד יעבור זעם. אני מתכוון למערכת המשו-דרעקת, של תפוזון.

עם ייחוס כזה , אחותו ?

מי אני שאמנע ממך. מי אני ומה אני? יאגו? אבל צנזרי , צנזרי ! כדי לא לפגוע בצניעותי, תומתי.

עיניים

New member
אל לנו לשכוח,,,,,,,

שלטרובדורים הללו יש גם רגל שלישית,,,, ואז - היד השלישית תחזיק את הנר לרגל השלישית. אקרובטיקה,,,, זה מה זה @ פשוט

למעלה