חסרה אהבה

על האש

New member
חסרה אהבה

התחושה כלל וכלל כבר מזמן אינה אותה תחושה העניים והגוף משדרים דבר אחד והלב משדר דבר אחר מן כאב מסוים לא זוכה לשיתוף פעולה ההרגשה ללכת בעקבות הלב אינה ניתנת יש הרבה פחד הרבה חשש מציפייה שלא תמומש רואה אותה בחוב היא מוצאת חן בעיניי רוצה לגשת לפנות לא יודע כיצד לא יודע איך רוצה אחת לידי לאהוב לדעת שתמיד תהיה איתי בזמנים קשים בזמנים טובים בימים אפרורים ובימים מלאי שמש רוצה להרגיש לאחוז לחבק רוצה להריח למשש רוצה אותה דבר גם מצידה רוצה שהיא תדע שאותה אני אוהב מכול הלב לקבל להחזיר אהבה ולתת ככול שהלב רק יכול רצונות לחוד ומעשים לחוד החשש הפחד מסרב לנסות מפחד לגשת רוצה אך מפחד לא יודע ממה חוסר בטחון היא טובה מידיי בשבילי למה אני חושב שהיא תסכים להיות איתי רוצה להיות רומנטי להיות עם בת זוג לפנק להעניק לתת ולא לקבל לנסוע איתה רחוק רחוק להיות רק שנינו לדעת ששום דבר לא יפריד בינינו מנסה לפלס מנסה לגשש מתקרב אך מיד מתרחק רציתי להגיד רציתי לנסות זה לא הולך זה קשה מקווה שבאחד הימים הכול ישתחרר הפחד החלק שחסר האהבה חסרה זה כואב מבפנים הבדידות לפעמים קשה מנשוא פנים מחפש רוצה להרגיש רותה לתת אין למי לבינתיים כנראה גם שלא יהיה ליאן את רשאית למחוק את ההודעה עם היא לא קשורה לפורום. סתם אבן שאני אוהב להוריד מהלב לפעמים בכתיבה. שבוע טוב לכולם.

deyulia

New member
הלוואי../images/Emo124.gif

ואותה אחת הייתה קוראת את זה עכשיו, לא נראה לי שהייתה חסרה לך יותר אהבה. חזק ואמץ.

orit74

New member
מאחלת את זה לכולנו

שנרגיש ונחוש אהבה שכזו ............ ואם ככה אתה מרגיש , אז תנסה לגשת אליה , כי אין לך מה להפסיד , אם לא תנסה לא תדע אם היא לא הסכימה ההפסד כולו שלה .......

N e l l

New member
אחח....אהבה, אהבה....../images/Emo23.gif

כפי שאמר פעם לני קרביץ:"U GOT TO LET LOVE RULE". וזאת האמת...לך עם הרגש. אם יש לך מישהי להקדיש לה את השורות הנפלאות הללו - עשה זאת! יכול לצאת מזה משהו ממש טוב, מי יודע...אז נכון, יש פחד ויש חששות, אבל לאן נגיע אם לא ניקח מדי פעם סיכונים מהסוג הזה? ועוד משהו קטן...תפטר למען עצמך בעיקר, מהשורה המקוךךת הזאת "היא טובה מדי בשבילי". זה אומר בד"כ רק דבר אחד: "אתה רע מדי עם עצמך". תשאיר את ההחלטה בנושא הזה בידיה, ותעריך את עצמך מעט יותר. עד כמה שאני שונאת לסיים במשפט הנדוש הזה, הפעם זה קצת בלתי נמנע...יהיה בסדר. תאמין לי. השינוי הזה יקרה יום אחד. אחרי הכל, WITHOUT LOVE,WHERE WOULD U BE NOW?

על האש

New member
קודם כול תודה רבה...

על התגובות... הלוואי וזה היה כול כך קל לאנשים מסוימים אבל יש כאלה שקשה להם יותר. להפתח לבחורה מסויימת לנסות להכיר בחורות יש כאלה שפשוט לא יכולים לא שהם לא רוצים הם פשוט לא מסוגלים. השורות למעלה לא נכתבו לבחורה מסויימת אלה כהרגשה כללית. פשוט רוצה ולא יכול ההיפך "מאין לא יכול יש לא רוצה" פשוט אני לא יודע איך ולא מסוגל. אבל לומדים להתמודד עם זה,ולמרות שזה חסר מאווד לפעמים צריך לבינתיים לחיות גם בלי זה. שוב תודה.

טל קר

New member
מה שכתבת משדר כמיהה רבה וצורך רב

וזה יכול מאוד להלחיץ אם תשדר את זה על ההתחלה עם בת זוג פוטנציאלית, כי זה כאילו שאתה מסתובב עם שק של צרכים שצריכים להתמלא, ואתה מחפש מישהי למסור לה את השק הזה. אלו דרישות מאוד גבוהות, על להיות תמיד לצידך וכו´, כשמדובר בבחורה שכרגע ראית ברחוב ומצאה חן בעיניך. אולי כדאי שתשים את הציפיות הגבוהות מזוגיות בצד, ותתחיל בקטן, עם דייטים (למשל דרך אתר הכרויות). לפני שמגיעים לזוגיות שממלאת כל מיני צרכים יש שלב של פגישה, של הכרות, של התוודעות. הגיע הזמן שתתחיל לצאת עם נשים. גם ממי שלא תתאים לך, וגם מפגישות נפל אפשר ללמוד הרבה. אל תברח אחרי דקה, ואל תנסה לשפוט תוך דקה. תתחיל להפגש עם כמה בנות, ותתחיל לרכוש נסיון וידע בסמול טוק עם נשים, בפלירטוטים, בדייטים. דווקא הציפיות הגבוהות שלך מקשר ובת זוג פוטנציאליות ותחושה שאתה חצי בן אדם בלי קשר יכול להרוס לך את הקשרים הפוטנציאלים כבר בתחילתם.

טל קר

New member
חידוד נקודה - עוד סיבה שזה יכול

להלחיץ בחורה, מלבד הדרישות הגבוהות, זה שזה כאילו לא קשור אליה. שזה לא שהתעוררו בך רגשות עזים בעקבות ההכרות עימה, אלא שיש בך רגשות עזים בלי קשר, ואתה פשוט מחפש בחורה שתמלא אותם.

על האש

New member
טל

את הרגשות שאני מביע בכתיבה אני לא מתכוון להפיל על אף אחת שאני כותב אני כותב מתוך הלב בדיוק מה שאני מרגיש אין בכוונתי לספר לאף אחת אם אי פעם אעזור אומץ לספר לה מה הדרישות שלי ממנה כי לא קיימות דרישות,קיים הבדל גדול בין אופי הכתיבה שלי למה שאני לא תמיד מה שעובר אצלי בכתיבה ניכר גם המציאות אני שונה מאווד ממה שאני כותב הכתיבה היא בשבילי דרך לפרוק עומס ולא מעבר מכך.

טל קר

New member
זאת הנקודה. אתה כותב בדיוק מה שאתה

מרגיש. ואתה מרגיש כמיהה רבה וצורך רב. כדאי שתשים את הרגשות האלה בצד, ותתחיל בקטן, עם מעט ציפיות. עם הכמות תגיע גם האיכות, אז נרשמת כבר לקופידון או לJDATE?

על האש

New member
עדיין לא הבנת...

שוב אני מדגיש ברור שאני יתחיל בקטן כמו כולם בינתיים זה לא קורה אבל עד ואם וכאשר זה יקרה...עשיין בכתיבה אני מתבטא אחרת..וכאן צריך לשים את ההבדלים.. ונרשמתי פעם לאתר הכרויות לא פניתי לאף אחת ואף אחת לא פנתה אליי יש הבדל בין הרצוי למצוי ובואי נגיד שאני בכיף הייתי שמח להגיע למצוי בלבד.

על האש

New member
נכון זוהי הפואנטה...

אבל כנראה שהחששות קיימות גם בוירטואליות...

טל קר

New member
אז אולי אתה פשוט עוד לא בשל לזה.

ובשלות לא קשורה לגיל הכרונולוגי. בכל אופן כדאי לך לעצור ולחשוב מה מונע מבעדך. מה גורם לפער הזה בין מה שאתה רוצה לעשות לבין מה שאתה עושה. יכול להיות שתגלה סיבות שיצריכו עזרה חיצונית, כמו פסיכולוג שיכול לעזור לך אם הסיבה היא בעיות של חרדה חברתית או של בטחון עצמי נמוך. אולי תתחיל בעוד יותר קטן, על ידי השגת ידידות? יש לך ידידות? אתה מתיעץ איתן בנוגע לאיך שאתה מרגיש בהקשר הזה? מה הן אומרות?

טל קר

New member
רעיון מהפכני שעלה לי עכשיו בראש.

אולי אם מדובר בבושה או רתיעה, או העדר הנסיון, מעין "קבוצת תמיכה" תעזור? כמו שדיאטה או ספורט יותר קל לעשות עם עוד מישהו. הרי יש כאן עוד כמה אפילו בעמוד הזה שמתארים בעיה דומה לשלך. למה שלא תרשמו ביחד לאתר הכרויות, תתנו תמיכה ועצות אחד לשני, ובמקום שכל אחד מכם יסבול מאותה בעיה לבד, תעזרו אחד לשני ביחד?

על האש

New member
טל שוב כדורים ופסיכולוגים?

הרעיון של קבוצת תמיכה לא נראה לי למרות שאני לא נגד זה... נכון יש הרבה אנשים במצב שלי אבל כנראה שמתי שהוא צריך להתגבר על זה. אני כן בשל זה שאני לא עושה כלום בנידון נובע מחששות מסויימים שלבינתיים אני קצת מתקשה להתגבר עליהם. אולי זה ייקח עוד קצת שמן אבל אני ינסה להתגבר עליהם אם אני לא ינסה אף אחד לא יעשה זאת בשבילי.אני יודע את זה. אולי אני צריך להמשיך לזמן לעשות את שלו אולי האומץ כבר יבוא לבד אולי יום אחד אולי?. בכול אופן תודה על הכול....

טל קר

New member
תראה, אם לך זה לא מפריע, לי זה בטח

שלא מפריע. אבל אם זה כן מפריע לך, למה אתה מתעקש שלא לקבל עזרה חיצונית? כמו שלא הכל עובר לבד בגוף , יש דברים שלא עוברים לבד בנפש.

על האש

New member
זה מפריע לי..לא אמרתי שלא

אבל אני לא חושב שזה מה שיכול לעזור... ועבברתי הרבה שיחות בנושא עם מספיק אנשים זה שיש לי עדיין דברים על הלב שאני חייב להוציא אני מוציא בכתיבה זה מפריע לי אבל כנראה שזה משהו שאני צריך לעבור לבדי גם עם זה קשה מקווה בזמן כלשהוא לשבור את המחסום הפסיכולוגי לבדי. ואחד הדברים שעוזרים לי זאת הכתיבה...

פ ז פ ז

New member
הרבה עיצות נבונות, ובכ"ז...

לפעמים אתה יודע שיש לך משהו שמפריע לך, משהו שתוקע אותך, שאתה מרגיש שצריך לעשות משהו ולשנות אותו, ואתה יודע שזה צריך לבוא ממך, ובכל זאת רוצה לשמוע כל דיעה ולספוג כל פיסת אינפורמציה. אתה מבין שהשינוי חייב להתחיל ממך, אבל מנסה למצוא חיזוקים מבחוץ, ואפילו שאתה יודע בעצמך שזה רק עניין של זמן, ושבסופו של דבר גם אתה תמצא את האהבה שאתה מייחל לה כל כך, זה טוב לשמוע כשמישהו אחר אומר לך את זה. אני באמת מאמינה שזה עניין של זמן. ואני גם מאמינה ששום דבר שיגידו לך לא יעזור אם זה לא יבוא מתוך תוכך. אולי באמת אתה לא בשל לעשות את הצעד הזה עדיין, אולי יקח לך עוד קצת זמן לאזור את האומץ לעשות דברים שאתה כ"כ רוצה להעז וכרגע נשאר רק ברצון. אז קח לך את הזמן, תתעלם מהמוסכמות ומהדברים המקובלים, עזוב את הלחץ של "בגיל כזה וכזה מקובל שכבר תספיק לעבור כך וכך..." מה שבאמת חשוב זה מה שתלך עם מה שאתה מרגיש ומה שנוח לך, הרי בסופו של דבר מי שצריך לחיות את חייך הוא אתה. אולי מרוב חששות אתה נותן הרבה יותר משקל ומשמעות למשהו שבעצם מימדיו האמיתיים הרבה יותר קטנים ממה שאתה חושב. וכשכן יגיע הרגע, וכשכן תרגיש שאתה מוכן לנסות ולהתגבר על הפחדים והחששות שלך, תחשוב על זה שגם בצעדים קטנים אפשר להגיע רחוק, בחיים הדברים (לרוב) לא פועלים כמו בסרטים. אהבה לא חייבת להתחיל בזיקוקים, פשוט קח צעד צעד, ותן לעצמך לזרום עם הדברים. אגב, לפעמים הקשר המיוחל יכול להגיע ממקור לא צפוי, דווקא ממקום ובזמן שלגמרי לא ציפית. לכן,אתה כביכול לא עושה דבר בעניין הזה עליו אתה מדבר, אבל בעצם ממשיך בחיים השוטפים, וגם ידידות או קשר יומיומי שאתה כרגע לא מייחס לו חשיבות, עשוי להפוך להיות אותו קשר שאתה רוצה בו כ"כ.

על האש

New member
פז..../images/Emo142.gif

אמרת כאן הרבה מאווד דברים נכונים... ולמעשה הסכמת איתי כי גם אני מכיר בעובדה שה חייב לבוא ממני לעניין הבשלות אני בשל לקשר כלשהוא אבל כנראה עדיין לא בשל לעשות את הצעד הנכון לקראתו... את רוב המחשבות וההרגשות אני מעביר בכתיבה כן המדייה הוירטואלית עוזרת להוציא החוצה את מה שבלב לשמוע ולהקשיב לעוד אנשים אבל שוב אני יודע שאני צריך לעשות את הצעד,וכנראה שהכול עניין של הזמן לפעמים הייאוש אומר שאם עד כה לא עשיתי שום צעד מה גורם לי לחשוב שבעתיד יבוא הצעד אבל אני מאמין בעצמי,ומקווה לעשות את הצעד קדימה בהקדם האפשרי... ועד שזה יקרה תודה רבה על הכול כולל הכול לך ולכולם...

נריסה

New member
על האש...

אתה באמת בוער מבפנים, אני מבינה את מה שאתה כותב טוב מאוד אבל האומץ לצאת ולעשות את מה שהכי מפחיד וממה שאתה הכי פוחד קשה למצוא. אני חושבת שהחשש מדחייה כול כך חזק וכול כך הרבה חווים אותו, אבל עם הזמן ועם הביטחון זה עובר וגם על זה מתגברים. בהצלחה, ואני מקווה שתמצא את הבחורה שתגרום לך להעיז!

למעלה