חסמו את שמאלני!!!

חסמו את שמאלני!!!

רבותי, אני קורא לכולכם, אלו מכם שהפורום הזה חשוב להם, להכנס לעצומה הזו ולחתום למען חסימתו של שמאלני מהפורום! עצומה זו תנתן לבגיניסט כשיהיו בה מספיק חתימות, אז קדימה!

באמת כל הכבוד!

הגיע הזמן שמישהו ינקוט יוזמה בעניין! וחוץ מזה - זה ממש, אבל ממש משעשע

Alder

New member
../images/Emo104.gif אני רוצה להבהיר משהו

אני תומך ברעיון הזה לא עקב שפתו הנמוכה להחריד, המלווה בניבולי פה, העלבותיו וחוסר הפיסוק המשווע שלו, אלא בגלל הסתתו הבלתי נמשכת. אני לא מבין מדוע בפורום שהוא אמור להיות מוגדר כימני, עלי להווכח בהשמצות דוגמת "ביבי הרג את רבין" שכמותם אפילו בפורומים אחרים לא רואים מדי יום, ולטעמי על אחת כמה וכמה אין להם מקום בפורום "הליכוד"..

Ergil

New member
העולם מלא הפתעות

אני נגד. מי יבדר אותנו אם לא שמאלני?

יש בזה משהו,

אבל עדיין - לבידור שים יצפאן כל ערב. כדי לדבר עם בני אדם חסום את שמאלני. נראה לי הגיון בריא, לא? תקרא את תגובתו לשי למטה. אני מעולם עוד לא ראיתי טמטום חוצה גבולות שכזה.

לחסום מסכן - מיותר

אני מציע להתעלם ממנו, לא להגיב לדבריו ולא לשטויות שלו, לא לתת לו במה, לא לקרוא את דיעותיו וכך יתייבש מעצמו. כל דיון בנוא שלו מיותר והנו בזבוז זמן.

אני נגד צנזורה אלא אם מדובר...

בעבירה על החוק הפלילי או בעבירה על חוקי הפורומים המקובלים באינטרנט(הצפות,הטרדות,הכפשות-אישיות,spam,off-topic...). לא ראיתי שהמשתמש הנידון עבר את הקווים האדומים האלה.

הכפשות אישיות ואוף-טופיק ../images/Emo104.gif

הן הדבר ששמאלני הכי אוהב לעשות. ההסטוריה שלו בפורום הזה רצופת קללות, הכפשות, גסויות ושאר מיני ירקות. שלא לדבר על הנושאים הלא רלוונטיים שהוא מכניס לפורום הזה. פה זה לא פורום דו-קיום, פה זה פורום הליכוד! לכן, אני קורא לך ולכל חברי הפורום להצטרף ליוזמתו של אצ"ג ולחתום בעצומה למען הצלת הפורום הזה!

שלא לדבר על עבירה על החוק בישראל ../images/Emo104.gif

הסתה פרועה כנגד ראש ממשלה לשעבר וכנגד ציבור שלם של מצביעי ימין והמחנה הלאומי.

וכמובן...סיוע לאוייב ../images/Emo104.gif

תמיכה בפעולות אויב ותמיכה בארגוני טרור, הסתה כנגד צה"ל בשעת מלחמה... אתה צריך עוד סיבות לחתום?

לייבש אותו../images/Emo104.gif

אני נכנס להודעה של כל השפויים ומבקש מכולם להתעלם מהשמאלני ולא לקרוא את כתבותיו ודיעותיו האויליות וכך לתת לו להתייבש. אמץ את הרעיון לצרף את צלמית דגל המדינה לכל כותרת שלך. תל חי.

ייבוש אינו מספיק! ../images/Emo104.gif

נסיון הייבוש כבר נוסה - חצי פורום התעלם ממנו בעבר אך הוא פשוט המשיך לשחרר הודעות מטופשות ללא הרף - וגרר תגובות של אנשים חדשים בפורום שלא הכירו אותו. אין ברירה, אני מוכרח להודות. יש לחסום את שמאלני, ויפה שעה אחת קודם. אני ממליץ לך להצטרף לעצומה. וד"א - הצטרפתי לרעיון הדגל

תשלחו אליו את לוגות הסער עם ברזלים

תגידו להם שהוא ימני והם ירוצצו את גולגלתו עם מוט ברזל כפי שהם נוהגים לעשות עוד מימי אלטלנה והסזון. what a wonderfull kindergarden...

סתם איזה אידיוט בן 16 שחושב שהוא

איינשטיין, אל תתיחסו להודעות הדבליות שלו!!!

למעלה