חסימת IP ב ICQ.

^Magic

New member
חסימת IP ב ICQ.

אני מנסה לחסום את הIP בICQ כמובן שניסיתי דרך האבטחה של הICQ אבל משום מה לאחר שסימנתי את הנדרש,עדין כאשר אני מסתכל בפרטים,אך הIP עדין מופיע... אני ישמח לקבל עצה. תודה

s-yomtov

New member
יודע מה אני מציע לך?

אם אתה עושה שלא יראו לך את כתובת ip שלך כמובן אתה משתמש בגרסת 98 או 99 של האי סי קיו. מה שאני ממליץ לך,תוריד תגרסא החדשה של האי סי קיו זאת אומרת אי סי קיו 2000b. שמה אי אפשר לראות לך את האי פי באי סי קיו ולכן אין אופציה של חסימה, לא רק שאי אפשר לראות לך את האי פי אלא שאתה יכול לחסום מילים שלא יוכלו לכתוב לך שזה עוזר כך שלא יעליבו אותך וכו... ועוד דברים חדשים שנראה לי קשורים לאבטחה וגם לא לאבטחה. אז תוריד את icq2000b

^Magic

New member
תודה לך,אבל..

השתמשתי כבר בגרסא הזו של ה ICQ והיא לא נראה לי :(

s-yomtov

New member
למה לא נראה לך

אניש אלתי בפורום של נענע איך יכולים לראות לי את האי פי באי סי קיו. ומשהו כתב לי שבגרסת 2000נ אי אפשר לראות לך

^Magic

New member
אתה צודק.

אתה צודק שזה חסום ב2000,אבל אני פשוט לא אוהב את הגרסא הזו,היתה לי אבל חזרתי ל99B תודה בכל אופן :))

Shizik

New member
למה לא פשוט "לשנות" את האיי פי?

היי שמעת על ספופינג? מצא שרת wingate או socks ידידותי ןהתשמש בו ..גם אם מישהו רואה את האיי פי זה עדיין לא האיי פי שלך...

Shizik

New member
sniffing אתה מתכוון...

הממ.. אני מניח שטירסר כזה או אחר אכן יגלה את האיי פיי בחלק מהמקרים... אולי כדאי לנסות את neotrace . מה גם שאתה יכול להתחבר לאותו השרת ולהריץ את פקודת whois. אני לא מבטיח אבל ההגיון אומר שזה יפעל..

antidot

New member
כמה שלי ידוע

אי אפשר לעשות SPOOFING לIRC (אילוצים של הפרוטוקול) אז זה צריך לעבוד גם בICQ..

mmm

New member
למעשה....

למצוא את הip או למעשה כל דבר באי סי קיו, לא חשוב איזו גירסה, ובכן זה לא קשה. האי סי קיו מאפשר שיחה ישירות בין שני משתמשים או דרך הסרבר, וגם אם נותנים לאי סי קיו אפשרות להתחבר דרך הסרבר אפשר עדיין למצוא אי פי, ולזייף הודעות של אחרים. אם הסרבר היה היחיד שמעביר הודעות בין משתמשים היה קשה יותר לזייף ולגלות ip´s. אי סי קיו היא תוכנה פרוצה.

sss18

New member
בקשר לחסימת ip

אחי אני מציעה דבר מאוד פשוט בשבילך פשוט מאוד תתקין את icq 2000b או a לא משנה ושם פשוט אין את האפשרות של ה-ip בכלל בהצלחה

למעלה