חסימת שאליתות SQL ארוכות ?

amiti26

New member
חסימת שאליתות SQL ארוכות ?

שלום לכולם נתקלתי בבעיה נורא מוזרה. יש לי שרת שעליו רצה תוכנית שמבצעת מספר פעולות ובסופן כותבת מידע לטבלה בשרת SQL SERVER אחר (SQL 2000). בזמן האחרון (אני לא יודע בדיוק מתי ולכן אני לא יודע אם זה קרה לאחר עדכון כלשהו של ה windows או עדכון אחר במחשב) התוכנית מצליחה לכתוב ל SQL רק חלק מהמידע ושאר השאליתות נחסמות (לאחר מספר בדיקות נראה שהוא חוסם שאליתות ארוכות, אבל לא הצלחתי למצוא גודל שמעליו הוא חוסם). כאשר אני מריץ את אותה תוכנית מאותו שרת ומכוון אותה לעבוד מול שרת SQL אחר (גם SQL 2000) התוכנית והכתיבה ל SQL מתבצעות בצורה תקינה. כשאר אני מריץ את אותה תוכנית דרך מחשב אחר ומכוון אותה לעבוד מול שרת ה SQL ה"בעייתי" התוכנית עובדת. כלומר : הבעיה היא רק בין שני שרתים ספציפיים. כתבתי תוכנית VB קטנה שמדמה רק את החלק של כתיבת השאליתות ל SQL על מנת לראות אם הבעיה היא בתוכנית שלי. וההתנהגות חזרה על עצמה. כלומר בוודאות אני יכול להגיד שהחסימה היא לא בגלל התוכנית. ההתנהגות נשמעת כמו חסימה של שרת אבטחה כלשהו אבל אין בין השרתים האלו שום שרת / תוכנית אבטחה, אפילו את האנטיוירוס נטרלתי רק לצורך הבדיקה. מישהו נתקל בחסימות של שאליתות במקרים דומים ? יש למישהו רעיונות מה ניתן לבדוק ? תודה מראש עמית

למעלה