חסימת חשבון ע"י Multihunter

• פותח הנושא Wzrd
  • פורסם בתאריך

Wzrd

New member
חסימת חשבון ע"י Multihunter

12 בלילה... בשיא הנונשלנטיות אני שולח כמויות של משאבים לחבר שלי כדי שישדרג את הכפר שלו.... (פרט קטן וחשוב אני שומר חשבון שלו
) קפץ מולטיהנטר2 ואמר... אתה חסום... טוב נו... אני רק 3 שבועות משחק... בוא נקרא את החוקים
טוב הוא צודק... היה אסור לי לשלוח ככה משאבים. הבעיה מתחילה לא בעבירה שלי אלא בכל העניין שלישב את העניין איתו... זה לא עובד. לא משנה שעברו כבר 5 ימים שאני לא משחק (גם החבר שלי נחסם בגללי) הוא לא עונה להודעות... לא הוא לא Sמולטיהנטר ולא התמיכה... אף אחד לא עונה לי כדי ליישב את כל העסק... הנזק שנגרם הוא עצום ב 5 ימים. נכון אי אפשר לתקוף אותי. אבל תתארו לכם... כל הזהב שהושקע הלך. ובחמישה ימים סחיטות מהאשה
"טוב גם ככה חסמו אותך בוא איתי"..."קח אותי" "בוא לישון מוקדם" לא לא לא, זה כבר נזק של החיים עצמם בגלל שנחסמתי זה יותר גרוע מהורדת שלב במשאבים או ריקון המשאבים או הורדת שלב בכל בניין אחר. איך גורמים למולטיהנטר לענות מהר?.... חמישה ימים!!!!!! ההודעות לא נקראו בכלל (Smultihunter) קרא את ההודעות אך לא הגיב מילה. יש עיצה למישהו? (עיצות כמו לקרוא את החוקים וכו' כבר עשיתי...אני מתכוון לעיצות מועילות
.)

GeneratioNa

New member
איזה קטע - שוחררת ../images/Emo13.gif

תהנה במשחק, יש שביתה כללית של המולטיים ולכן אנחנו לא נכנסים. שיחררתי גם את חבר שלך. ולא לרמאות יותר, אני אכנס לבדוק אותך.

life121

New member
נחסמתי גם באותו הזמן

אני מאותה הברית עשינו את אותה טעות אומללה אנא עיזרו לשחרר אותי גם שבוע אני לא מפסיק לבכות

Wzrd

New member
תודה תודה תודה

הבהרה קטנה.... לא רימינו... פשוט לא קראנו את החוקים... (לא הכי חכם לעשות שמתחילים משחק אסטרטגיה חדש...) אבל יש בעיה נוספת איתי נחסמו 4 אנשים רק 3 שוחררו.... 2 עוד בסטנד ביי ארוךךךךך מאוד..... אנחנו עובדים יחד והם מזילים ריר כשהם רואים אותנו משחקים והם חסומים... יש מצב לשחרר אותם..?... אחד מהצוות בכלל לא היה מעורב בכל העברת המשאבים בנינו.... המשתמשים הם life121 info123 תודה תודה תודה מראש....

תומר88

New member
יש דבר שאסור בקשר למשאבים.

עד כמה שאני יודע מותר לשלוח לשחקן אחר משאבים רק עד סכום של שעת יצור משאבים אחת ליממה. שמישהו יתקן אותי אם אני טועה. ואני שמח ששיחררו אותך. בהצלחה!

למעלה