חסימת איש קשר.

uphilll

New member
חסימת איש קשר.

"חסימה" של איש קשר התגלתה כחסימה חלקית בלבד: מונעת מעבר של שיחות וסמסים ממנו, אבל לא מנטרלת גישה לתא הקולי.
האם יש דרך לחסום חסימה מלאה?

noa_f

New member
זה לא מה שאמור לקרות

שיחה ממתקשר שנחסם אמורה באמת להגיע ישירות לתא הקולי, אבל את לא אמורה לקבל עליה התראה ואת לא אמורה להיות מסוגלת לגשת אליה. מבחינתך היא לא קיימת ומבחינת המתקשר, הוא לא יודע שהוא חסום.
זה הקונספט בכל אופן.
http://appletoolbox.com/2014/02/ios-can-a-blocked-number-leave-a-voicemail/
&nbsp
יכול להיות שיש פה בעיה בצד של ספקית הסלולר?
&nbsp
&nbsp

uphilll

New member
מה ז"א בעיה אצל הספקית?

מה *בדיוק* הם צריכים לעשות?
אני שואלת כי בשתי הזדמנויות שונות הם הסבירו לי שהם לא מספקים תמיכה טכנית לאייפונים, והפנו אותי לאפל
(שזה מגוחך אפילו יותר, בהתחשב בעובדה שהם 012 ואורנג' היא התמיכה הטכנית של אפל..).
אז יעזור לי לדעת מה בדיוק להגיד להם, כי "בבקשה תחסמו את X" לא עזר.

תודה.

noa_f

New member
אין לי תא קולי כבר שנים (לא רואה בו צורך בימינו, כשיש סמסים)

אז אין לי נסיון מכלי ראשון.
&nbsp
אבל בואי ננסה לחשוב:
מדובר פה על תא קולי מיוחד, כזה שהמתקשר חושב שהגיע אליו, אבל למעשה הוא סוג-של נזרק לפח, או לתיבה לא נגישה ולא קיימת. זה נשמע לי מאוד כמו פיצ׳ר שהספקית צריכה לתמוך בו.
&nbsp
דבר נוסף: את בטוחה שהשיחות הללו הגיעו מאותו המספר? כי חיפשתי קצת ברשת וגיליתי שאנשים מתלוננים שחסמו מישהו והוא בכל זאת מצליח להגיע. מה מסתבר? שהוא חוסם את זיהוי המספר אצלו. באייפון אי אפשר לחסום שיחה לא-מזוהה.
&nbsp
ולגבי תמיכה: 012 הם לא בדיוק אורנג׳. זהו המותג הזול של פרטנר, כשאורנג׳ היא המותג היקר. אמנם הן חולקות תשתית, אבל אנחנו יודעים שלקוחות 012 לא מקבלים בדיוק כמו לקוח אורנג׳. (בזמנו הם הגבילו את מהירות האינטרנט באופן מוצהר, למשל). כיוון שלהבנתי צריכה להיות פה גם תמיכה תשתיתית, יתכן שזה שורש הבעיה.
אבל הייתי מנסה לשאול אולי באחת מחנויות איידיגיטל. אולי יש להם תשובה, כי הם גם עבדו בזמנו צמוד לאורנג׳.
&nbsp

uphilll

New member
זה רעיון לא רע, לשאול באיידיגיטל. אני אנסה.

גם אני קראתי על העניין הזה של חסימת מספר לא מזוהה ולכן וידאתי שאכן השיחה הגיעה מהמספר שחסמתי וגם עשיתי בדיקה נוספת עם מספר אחר. גם הפעם התקבלה התראת תא קולי.
לכן ניסיתי לחסום דרך הספקית. היה נראה לי הגיוני שכמו שאת אומרת, זה משהו שהיא יכולה לעשות.

מעניין אם זו בעיה במכשיר הספציפי...

אני באמת אשאל באיידיגיטל,
תודה רבה!

noa_f

New member
ובאופן כללי אולי כדאי לשקול אם בכלל צריך עדיין תא קולי

אני מצמצמת את מקורות הנדנוד עד כמה שאפשר

uphilll

New member
לגמרי בעד לצמצם! :)

בדכ לא מפריע לי התא הקולי, כי כמעט אף אחד לא משתמש בו וטוב לי שהוא קיים למקרה של אנשים שאני איתם לא על בסיס חברתי/סמסים.
הקטע הוא שעכשיו הוא ממש מציק, כי אותו אדם שאני רוצה לחסום *כן* משאיר לי הודעות ואם אחליט לבטל את התא, לא ברור לי איך אפשר לעשות את זה כשהמפעילה לא מספקת שום שירות תמיכה...

noa_f

New member
לבטל את התא הקולי ב-012 זה רק ע״י צ׳אט עם איש שירות

לעומת זאת, אם היית לקוחה של גולן היית יכולה לסגור ולפתוח אותו לבד, מתי שתרצי.

למעלה