חסימות

חסימות

שלום לכולם, אתם מכירים את המצב שאין לכם אויר, ששום הגה לא יוצא מפה??? אני קורא לזה "חסימות". לדעתי זה מקשה עלי יותר מהגימגום "הרגיל" - לחזור על מילים ולהיתקע. לדוגמא אתמול שמרתי על ילד ובמהלך השמירה אבא שלו ביקש לדבר איתי בטלפון, לקחתי את הטלפון ולא הצלחתי להוציא אפילו "הלו" / "כן" , לא צריך לתאר כמה המצב היה מביש כאשר ביקשתי מהילד שידבר עם אבא שלו כי אני לא מצליח לדבר. דבר שהפתיע אותי זה שאם אותו "אבא" דיברתי יום קודם גם בטלפון וזה הלך מצויין, ממש חלק. כאמור אני מתחיל בשבוע הבא ללמוד במכון לב, ולכן נכנסות חששות ללב ולראש בקשר לימים הראשונים, להכיר חברים חדשים, מורים חדשים וכו'. לא בגלל להעביר מול קהל או משהו (זה גם היה - והיה חרא) אלא רק בגלל אם מישהו ישאל אותי מה השם שלך ואני במשך דקה/שתיים אקח נשימות כמו מפגר כי לא יוצא לי מהפה "רועי". תודה רבה... עצות/הערות/הארות התקבלו בברכה איך מתגברים על החסימות.

Impious

New member
עצות איך לפתוח את ה"חסימה" דרך

האינטרנט זה לא כל כך מעשי. אני רק יכול להגיד לך שצריך תרגול כיצד להתחיל התחלות רכות ולשחרר את הלחץ. ומה שאתה עושה זה בדיוק ההיפך, אתה מרגיש שזה תקוע אז אתה מנסה עוד יותר חזק ואתה סוגר עוד יותר חזק את מיתרי הקול ואתה חייב להרפות ולשחרר.

למעלה