חסימות

חסימות

אתם מכירים את ההרגשה הזאת כאילו כל הפעילות המאגית שלכם חסומה בגלל רגשות שליליים (כעס, פחד, געגוע, עצב).. ממש כל הפעילות, אפילו למדט בשקט נהיה בלתי אפשרי? שכל האנרגיות תקועות בנקודת מוצא, ולא נותנות להזיז אותן..? וכשמנסים לשאוב אנרגיה מהסביבה, זה פשוט לא הולך פשוט לא הולך. ניסיתי לשאוב מהאבנים שלי. הם פשוט עמדו דוממות על המדף. כאילו התרוקנו לגמרי... <זה בכלל אפשרי??> ניסיתי לשבת בגינה, לשאוב כוח מהרוח, מהשמש, מהאדמה. נכשלתי. כאילו העולם המאגי נסוג אחורה...

ToryMaster

New member
המ

אז למה לא אמ, לרוקן קצת אנרגיות? ככה שיהיה מקום לחדשות?

Diableror

New member
גם כאלה דברים קורים ..

תנסה רגע לעצור.אל תנסה "לשאוב" אנרגיות,תנסה רק להרגיש אותם.תצא מהבית,תמצא מקום שמשדר לך "חיות",או שסתם תשב מתחת לאיזה עץ,או תביט בפרח. אל תנסה לחשוב על העולם כגנרטור שמייצר לך אנרגיה,זו לא גישה בריאה. אל תחשוב יותר מדי על חוסר ההצלחה שלך,קח פסק זמן. Diableror

RainBird

New member
אולי יש לך חסימות בצ'קרות. ניסית ללכת למטפלת אנרגטית או לאיזה רייקי מאסטר? יתכן שהרגשות השליליים שאת חווה נובעים מחסימה זו או אחרת. את יכולה גם לנסות להטיל לחש לטיהור הילה- אולי זה יעזור. ארדן.

RainBird

New member
לא יקרה ../images/Emo8.gif ספר הצללים שלי הוא בדיוק זה. ספר צללים אישי ואני לא חולק לחשים שלי. מצטער. ארדן.

DaviX

New member
שינה

מהנסיון האישי שלי אני יכול לספר לך ששינה עוזרת מאוד במצבים כאלה, לפני שאת הולכת לישון קטפי לך עלה של צמח שאת ריחו את אוהבת והניחי אותו מתחת לכרית. אם את סובלת מבעיות נשימה (אסטמה וכד') בדקי שאת לא אלרגית לריחו של הצמח. גם ריחות אהובים יכולים להיות מסוכנים. בזמן השינה, בן אם תזכרי את זה או לא, תוכלי להריח את ריח הצמח ולהפתח אליו, לשחרר את עצמך ולהתאהב בריח. האהבה הזאת תשחרר לך כל חסימה שיש לך. אפשר להגיד שזה טיפול סימפטומטי, אבל אם תמצאי לעצמך את הדרך החוצה מהחסימה בעזרת השיטה הזאת, הרווחת. אם את רואה שאת ממשיכה להיות חסומה, פני למישהו או משהו שיעזור לך לשחרר אנרגיות. אני נהנה לצעוק סתם ככה, או לנבוח :) כן זה מוזר, אבל זה משחרר.

למעלה