חסימה בשידור

כוכב אש

New member
חסימה בשידור

עקב שידור סרטים ישראלים נחסם לי הבלוג מקווה שתהנו בשאר הבלוגים כי יותר אני לא משדר עימכם הסליחה ותבלו בנעימיםוניתן להשאיר הודעות כאן תודה

האם השלב הבא זה

איסור לשדר בבלוג טיוי של תפוז אנשים,שירים שיש עליהם זכויות יוצרים?ללא אישור מבעלי זכויות היוצרים?, אני אשמח לקבל התייחסות לנושא מהנהלת הבלוג טיוי ואו מהנהלת הצאט,

הרי סביר להניח

שחסמו לו את השידור בגלל הפרת זכויות יוצרים של בעלי הסרטים, ומה לגבי זכויות היוצרים של השירים? האם זה עדיין מותר לשדר באופן חופשי שירים בצאט של הבלוג טיוי של תפוז אנשים? ועוד שאלה שמעניינת אותי, לפני כמה זמן בנוכחות הפוליס,אדם מסויים שידר משחק כדורגל,שאם אני לא טועה המישחק שודר גם בטלוויזיה בשידור פתוח לצפיה, האם חברת תפוז אנשים תאסור בקרוב לשדר בבלוג טיוי של תפוז אנשים לשדר תכנים גם אם הם משודרים בטלוויזיה בשידור חופשי לצפיה,בטענה שהזכויות יוצרים מהשידור הפתוח מהטלוויזיה חלים רק על הצפיה בשידור מהטלוויזיה ולא לצורך שידורו לאחרים?כמו לשדר משחק כדורגל באינטרנט כאשר במדינת ישראל השידור הוא חופשי לצפיה,לטובת מי שלא נמצא במדינת ישראל? גם על זה אני אשמח לקבל תשובה מהנהלת הבלוג טיוי ואו מהנהלת הצאט, לפי דעתי זה שהנושא של הזכויות השידור לא מוגדר בתקנון של הבלוג טיוי של תפוז אנשים, אז זה די מפחיד לשדר משהו אחר ופתאום אם אתה צריך ללכת לשירותים אז כעבור 3 דקות אתה רואה שאתה חסום לשידור בשם המשתמש שבו אתה שידרת,

../images/Emo46.gifפשוט לא פייר

אני לא חושבת שבגלל קטע של כמה שניות הבן צריך להיות חסום ליומיים הבחורות פה חצי ערומות מול המצלמה והם לא נחסמות

זה יפה

זה מה שתפוז מאשר פה שהבנות לא ילבשו כולם אלה יחספו את גופםכי כך זה מביא יותר מודעות להיכנס לבלוגים של תפוז מאשר שידורי סרטים ישראליים שלמרות הכל מביא גם די הרבה אנשים לבלוגים

כוכב אש

New member
את צודקת

יש כאלו שהלכו לשירותים וחזרו ואין להם בלוג וזה חבל מאוד מאוד חבל

תפוז מפסיד אותך וחבל

חבל שאתה חסום יש לך אחלה של סרטים למרות שיש כאן בשאר החדרים בחורות אשר חושפות את עצמן ערומות כמעט וזה תקין מיצד תפוז אך כנראה אתה צריך להיות בחורה ולתת שיראו לך את ה.... ואז זה יהיה הולם לשידור

כוכב אש

New member
מפסיד ?

זה יכול להיות כן ויכול להיות לא מי שהפסיד בטוח זה האנשים שבאים לבלוג שלי ליראות סרטים

לא הבנתי בבקשה אם תוכל להסביר לי

למה חסמו אותך? כי שידרת תכנים לא הולמים (למשל בחורה חצי ערומה) או כי שידרת סרטים שאין לך זכויות שידור? תודה והמשך גלישה מהנה.

כוכב אש

New member
כי אני לא משדר בעירום

אולי אני צריך שיראו אותי ערום וכך יהיה לי הרבה זמן שידור בסך הכול סרט שאין בוא קטעים של סקס ראית את הסרט קומפוט נעליים זה מה ששידרתי ונחסמתי

bllog master

New member
אתם סתם זוריקים מילים וסתם.

1.שידרת סרטים ישראלים ככל הנראה היה בעל תוכן המפר את תנאי התקנון בו אתה מסמן בV לפני פתיחת התוכנית. למשל : תוכן פונוגרפי ,למבוגרים,תועבה,הסתה המרדה,אלים,סמים. 2.במקום לזרוק פה מילים יש לך מקום בו אתה יכול לפנות אליו לבירורים, ואת הכתובת לבירורים [email protected] במקום להתסיס את הגולשים פה רצוי שתבדוק על מה נחסמת אם בכלל ואם כן יש סיבה טובה לכך. 3. אף אחד לא מרחיק מפה גולשים, ויש לו רצון כזה או אחר , תהנו במקום לטחון פה שטויות ותנו חיוך.

כוכב אש

New member
מי שמתסיס זה אתה

שידור סרט ישראלי פה אף פעם לא היה תועבה יש קטעים אשר ניטקלים בהם מידי יום ביומו וזה ציצים או תחת או איבר גוף אחר אשר ישר מעבירם אותו קדימה אף פה השידורים של כל הבנות יותר גרוע מפורנו כי הם ממש ערומות אז תישכל מילים כי יש פה הרבה על מה לדבר כי כמו שלי כואב על החסימה הלא צודקת מותר לכל אחד מהצופים להגיב על ההודעה הזו ואם יש לך בעיה אז תיתקדם קדימה

bllog master

New member
לי אין בעיה אלה לך בנתיים.

כמו שאמרתי הפורום אינו המקום והכתובת. יום טוב!

שלומי אחי המקום הוא הפורום גם

שלומי הבן אדם צודק ב 100000 אחוז הוא שידר סה"כ סרטים ישראליים שלומי אל תשכח שכולנו שפותחים בלוג משדרים קליפים או שירים ללא בקשה לזכויות יוצרים או תשלום לאקום. לפי מה שאני יודע אסור לשדר סרטי PPV -pay per view בלבד כי הם בתשלום. שלומי זה לא נמאס לך שכל הבלוגיסטיות כדי שיהיה להם צופים חייבות להיות טיזריות ? איפה הזמנים עם בת אל, אלין ועוד בחורות שאנחנו מכירים שאף פעם לא התפשטו ועדיין היו ים של צופים בגלל האיכות. בקיצור מאז שתפוז נסחרת בבורסה השידורים פה מצונזרים לשידורי מושכי קהל בלבד לצערנו לא יעזור שום דבר כי תפוז נהפך ממקום מפגש וירטואלי למקום פורקן .

למעלה