איך לעב נישט אין דעם גרויסען עפל, ליידער.
ר רבקי78 New member 23/10/12 #31 אנגלית: לעתים רחוקות משתרשרים שרשורים (רובם רק כותרות, בלי תוכן הודעה) באנגלית. לפי מה בוחרים איזו שפה מובנת יותר או פחות? (שואלת בשיא הרצינות).
אנגלית: לעתים רחוקות משתרשרים שרשורים (רובם רק כותרות, בלי תוכן הודעה) באנגלית. לפי מה בוחרים איזו שפה מובנת יותר או פחות? (שואלת בשיא הרצינות).
כ כבשה תוהה New member 23/10/12 #32 עברית גם אם ההודעה באנגלית אחרי שתיים שלוש תגובות צריך לעבור לעברית. שלא לדבר על זה שנראה לי שאנגלית היא שפה יותר מוכרת באידיש אבל אולי זו רק דעתי.
עברית גם אם ההודעה באנגלית אחרי שתיים שלוש תגובות צריך לעבור לעברית. שלא לדבר על זה שנראה לי שאנגלית היא שפה יותר מוכרת באידיש אבל אולי זו רק דעתי.
ר רבקי78 New member 23/10/12 #33 בגלל שיש יוצאים מהעולם החרדי גם, אז אנגלית קשה לחלק נכבד, לפחות בהתחלה. בואי שניה בצד: אם לא היית "מעירה" לגבי ההשתרשרות ביידיש, היא היתה נפסקת...זה ה"כיף" בלעצבן סתם סתם. את מנהלת עדינה וטובה. כבוד.
בגלל שיש יוצאים מהעולם החרדי גם, אז אנגלית קשה לחלק נכבד, לפחות בהתחלה. בואי שניה בצד: אם לא היית "מעירה" לגבי ההשתרשרות ביידיש, היא היתה נפסקת...זה ה"כיף" בלעצבן סתם סתם. את מנהלת עדינה וטובה. כבוד.
S Sonic hedgehog New member 24/10/12 #35 כשאנשים כותבים באנגלית זה לרוב כי הם חסרי מקלדת עברית ולא יכולים (או מאוד מסובך להם) לכתוב עברית. ביידיש מאידך אין את התרוץ הזה.
כשאנשים כותבים באנגלית זה לרוב כי הם חסרי מקלדת עברית ולא יכולים (או מאוד מסובך להם) לכתוב עברית. ביידיש מאידך אין את התרוץ הזה.
ר רבקי78 New member 24/10/12 #36 כך או כך, אנגלית, כמו יידיש, זו שפה שלא כל חברי הפורום יכולים לקרא ולהבין. לכן דינה כיידיש. אם אתה כותב אנגלית, בבקשה תתרגם את ההודעות שלך, או שהן תמחקנה.
כך או כך, אנגלית, כמו יידיש, זו שפה שלא כל חברי הפורום יכולים לקרא ולהבין. לכן דינה כיידיש. אם אתה כותב אנגלית, בבקשה תתרגם את ההודעות שלך, או שהן תמחקנה.
S Sonic hedgehog New member 24/10/12 #37 aval kfi shamarti yesh anashim shelo yecholim letargem ki ain lehem mikledet vlikro velichtov kacha zh maod lo na'aim
aval kfi shamarti yesh anashim shelo yecholim letargem ki ain lehem mikledet vlikro velichtov kacha zh maod lo na'aim
י יוצא ללא שאלה New member 27/10/12 #46 זה סתם משגע... כבר עדיף לכתוב באנגלית אנגלית - ככה יבינו יותר מהר, ולא נצטרך לקרוא המו עילגים
S Sonic hedgehog New member 24/10/12 #38 ולא ידעתי שיש לך את היכולת למחוק הודעות או להכתיב את כללי הפורום
ר רבקי78 New member 25/10/12 #39 הבאתי צטוט מבחינתי שיכתבו פה בכל שפה... (ודי מציתי את ה"דיון". שפה שהיא לא עברית, היא לא עברית).
ר רבקי78 New member 25/10/12 #42 תגידי, יש אצלכם שוקולד "אצבעות"? אלה שממולאים עם עדשים. אנחנו מקרנפות במשרד חבילה כזו עכשיו, וחשבתי לי אם גם אתם חוטאים לפעמים אחותי שגרה בלונדון אומרת שלשם מגיעים כל השמאטעס מישראל. אבל היא גרה בין חרדים. לא יודעת איך אצלכם.
תגידי, יש אצלכם שוקולד "אצבעות"? אלה שממולאים עם עדשים. אנחנו מקרנפות במשרד חבילה כזו עכשיו, וחשבתי לי אם גם אתם חוטאים לפעמים אחותי שגרה בלונדון אומרת שלשם מגיעים כל השמאטעס מישראל. אבל היא גרה בין חרדים. לא יודעת איך אצלכם.
S Sonic hedgehog New member 25/10/12 #45 שאלה קשה יש אצלינו בסופר שתי aisles של מוצרים ישראלים/יהודים אבל אני לא ממש יודעת אם יש בהם. באופן כללי לא ממש אוהבת שוקולד ישראלי ואני מעדיפה לאכול שטויות אחרות (גלידת בן אנד ג'ריס למשל למרות שזה לא עובד בעבודה).
שאלה קשה יש אצלינו בסופר שתי aisles של מוצרים ישראלים/יהודים אבל אני לא ממש יודעת אם יש בהם. באופן כללי לא ממש אוהבת שוקולד ישראלי ואני מעדיפה לאכול שטויות אחרות (גלידת בן אנד ג'ריס למשל למרות שזה לא עובד בעבודה).
S Sonic hedgehog New member 25/10/12 #44 כי יש שני אנשים שנוטים לכתוב הודעות באנגלית בפורום הזה ואני מכירה את שנינו.