חסידי אומות העולם.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
בתקופה האפילה בגרמניה כשהנאצים היו בשלטון
התגלו פה וש נקודות אור אלוקיות דווקא של לא יהודים אשר לקחו על עצמם את
התפקיד הכי מסוכן, להציל יהודים.
מדינת ישראל הכירה להם תודה והעניקה להם את התואר "חסידי אומות העולם".
כיום כשהאנטישמיות שוב מרימה ראש ורוב מנהיגי העולם סוחפים יחד עם דיקני אוניברסיטאות
את נתיניהם להפגנות אנטישמיות נגד היהודים...
והנה ברוך ה', שוב מתגלים 'חסידים' חדשים, חלקם אף צעירים, רק חבל שהם כה מעטים.
אנחנו חייבים טונות מהחסידים האלה..
כי מערכת ההסברה הישראלית מקבלת אצלי אפס בשל התנהגותה.

ריקי זו אני

Well-known member
עד 1948 היהודי היה כעלה נידף ברוחות של עמים שכולם שיהיה שנאו אותו. שנאו את הפאות שלו, שנאו את הטלית והציציות שלו, שנאו את התפילות שלו... ולכל אלה יחד קראו אנטישמיות. הנרפות פסקה בשנת 1949... והיתה לכך רק סיבה אחת..
היהודי שהיה נח ונעים וטוב להכות אותו השתגע, פשוט הפך למדהו מאוד מאוד מסוכן..., זה שרק שלוש שנים קודם לכן היה לבוש בגדי פסים במחנות השמדה... כובש כפר אחרי כפר, הורס דורף ומגרש...
לזה האירופאים מכאן, האמריקאים מכאן... והערבים משם נותנים כבוד..., הרבה כבוד.
אז למה אני צריכה להשקיע בהסברה? למי להסביר??? תכה בהם ללא רחם כל הזמן... דלתות אירפה ואמריקה יפתחו לך... ואתה תשתוק. לך עם הכבוד הלאומי המנצח שלך בגאון...

evglev1

Well-known member
מנהל
עד 1948 היהודי היה כעלה נידף ברוחות של עמים שכולם שיהיה שנאו אותו. שנאו את הפאות שלו, שנאו את הטלית והציציות שלו, שנאו את התפילות שלו... ולכל אלה יחד קראו אנטישמיות. הנרפות פסקה בשנת 1949... והיתה לכך רק סיבה אחת..
היהודי שהיה נח ונעים וטוב להכות אותו השתגע, פשוט הפך למדהו מאוד מאוד מסוכן..., זה שרק שלוש שנים קודם לכן היה לבוש בגדי פסים במחנות השמדה... כובש כפר אחרי כפר, הורס דורף ומגרש...
אז למה אני צריכה להשקיע בהסברה? למי להסביר??? תכה בהם ללא רחם כל הזמן... דלתות אירפה ואמריקה יפתחו לך... ואתה תשתוק. לך עם הכבוד הלאומי המנצח שלך בגאון...
זה התקבל בהבנה בגלל השואה שהייתה קודם. עובדה שלאחר הניצחון הענק במלחמת ששת הימים האו"ם התגייס כדי לפצות את הערבים על התבוסה והצרפתים ניסו לשלול מישראל את הזכות הבסיסית לקחת שלל מלחמה.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
זה התקבל בהבנה בגלל השואה שהייתה קודם. עובדה שלאחר הניצחון הענק במלחמת ששת הימים האו"ם התגייס כדי לפצות את הערבים על התבוסה והצרפתים ניסו לשלול מישראל את הזכות הבסיסית לקחת שלל מלחמה.
האו"ם עף פעם לא התייחס אלינו "בהבנה".
אפילו בן גוריות כל כך כעס עד שקרא להם: "אום שמום". |חיוךרחב|

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
כן, אני נוטה להסכים עם דבריך..
העולם מעריץ וסוגד תמיד לחזק.
היהודים נחשבו למשהו הכי קרוב לכת..
בשל אי התבוללותם עם עמים אחרים
וזה מה ש"עצבן" את הגוים
הם לקחו את הנוהג היהודי והמנהגים כהתנשאות..
עכשיו הם גם שמים לב שאנחנו עם מנצח וזה עוד יותר "מעצבן" אותם.

למעלה