חסות

CityBoy

New member
חסות

קודם כל שלום לכולם לא שמעתם ממני כבר כמה זמן אבל הנה אני עוד פה חי ובועט. שמתם לב שערוץ 2 התחילו לשדר חסויות?! מה- המצב כ"כ על הפנים? זכור לי מאיפהשהו שאמרו שחסויות לא יעילות בכלל- מסתבר שזה לא נכון. כבר כמה זמן שמתי לב שחסרות פרסומות בערוץ 2 ויש כמה שמאוד דומיננטיות, ובאיזשהו מקום זה עצוב. מזכיר את ערוץ 10 רק שבערוץ 2 זה לא צריך להיות ככה..

prilit

New member
אפרורפו חסויות

יש לי שאלה ברומו של עניין. נגיד ואני חברה (שטראוס לדוגמא, ואני קונה חסות באתר אינטרנט שמספק תוכן, לדוגמא אתר בנושא אוכל (גודפוד או משהו דומה). ונניח שהאתר מספק תוכן בנושא ביקורות על חברות מזון. האם נראה לכם סביר שהוא יקטול את מוצריי ויהלל את מוצריהם של המתחרים שלי (תנובה לצורך הדוגמא) ? או שמא הוא צריך להיות בכיוון שלי ולתקופת החסות להמנע מלפרסם מידע על מתחרים של קונה החסות? חסות באתר עולה המון כסף בימנו. מה אתם חושבים?

איכסה

New member
תלוי מה כתבתם בהסכם..

מפרסמים נוהגים לבדוק את מקום הפרסום לפני שהם מפרסמים בו (האם הגולשים מתאימים לפרסומת, האם האתר פופולארי...) - בהדמנות זו הם בודקים את אופי האתר, ואם יש סיכוי שהוא יקטול אותם באחד הימים. יש הסכמים בין מפרסמים לבין אתרים, שקובעים שאסור למערכת האתר לקטול את המפרסם או משהו...

dreadlox

New member
איך שגלגל מסתובב לו...

שלום לכולם, זוהי הודעתי הראשונה בפורום ונקווה להמשך מעניין...
ולעניינו, אני לא יודע אם יצא לך לשמוע על ה-TIVO, אשר הינו מכשיר דמוי וידאו, אך בשונה ממנו הוא מקליט את התוכניות על גבי דיסק קשיח. אז מה הקטע הגדול
ניתן להגדיר למכשיר לא להקליט פרסומות (זאת, עלפי פרמטר מסוים כמו הלוגו של הפרסומות על המסך וכיו"ב)
המכשיר הוא כמובן חוקי לגמרי ומאפשר לצופים להנות מהתוכניות בלי נדנודים. לכן, עולם הפרסום חוזר לשיטות הישנות של קידום המוצרים דרך התוכניות עצמן, החל מפרסים בשעשועונים ועד ל-
ששותה אלי מקביל. המהפכה בישראל - בעתיד הלא רחוק שניצניו כבר נראים בשטח.
אסף הוכמן

למעלה