חנקת אותי

ניקי תא

New member
חנקת אותי

מצחיק...

כשהייתי צעירה, גיל ההתבגרות כזה, הייתה לי פנטזית ״אונס״, בה גבר מסוקס כובש אותי ״בניגוד לרצוני״ ואני נכנעת ומתמסרת לו תוך כדי התנגדויות מילוליות כאלו ואחרות והדיפה פיזית שאינה צולחת..

מאז ועד היום, מעולם לא הייתי במערכת בדסמית, ובכלל, רק בשנה האחרונה נחשפתי לנושא הזה (דרך חברה, בהתחלה) והניסיון שלי מורכב מחוויה מינית אחת בה הפרטנר קשר אותי (פאק, זה היה אדיר!), רומן קצר-תוקף בו הייתי ננשכת ומגלה אחר כך את הסימנים הכחלחלים המתנוססים במקומות שונים בגופי, וזוגיות אחת שהסתיימה לאחרונה בה יישמנו בזמן הסקס מוטיבים בדסמים כמו סטירות, ספנקים, חניקות בקטנה ולא הרבה מעבר לזה.

תמיד ידעתי שאני אוהבת שהפרטנר שלי הוא המוביל, הדומיננטי, בעיקר במיטה אבל גם מחוצה לה. אני כן יודעת היום שאני מתגרה מכאב אבל עד רמה מסויימת, הנשכן שהיה לי עבר את הגבול הזה כמה פעמים ואני די בטוחה ששמעו את הצרחות שלי בקרואטיה. אני משתוקקת להעמיק ולהכיר את העולם הזה, הקהילה הזאת, מגוון האפשרויות הגלום בקשר מהסוג הזה.

אני מתגוררת בקצה העולם ליד הים..
במקום שהמודעות בו מינימלית, החשיפה בו אפסית, והפוטנציאל בו איננו ממומש.

נעים מאוד.

ברוכה הבאה

אם כבר בקצה העולם, שיהיה ליד הים :)
&nbsp
אין ספק שזה המקום להכיר בו את העולם המסעיר הזה.
אני נמצאת כאן בערך שנה ומעולם לא התוודעתי לעולם הזה לפני כן.
כמות המאמרים והדיונים שקראתי כאן לאורך השנה ובמיוחד בהתחלה שווים את משקלם בזהב. אין כמו מידע מ"יד ראשונה".
זה מקום מכיל ועוטף, סקסי ונוזף, ואיזה מזל יש לי שמצאתי אותו.
מקום שבו תמיד אפשר להתייעץ ולשאול מבלי שישפטו אותך.
שיקבלו אותך ככה, כמו שאת.
סוטה ומודה

tinky2

New member
ברוכה הבאה

&nbsp
איזה כיף לך שאת גרה ליד הים
תחושות נהדרות תיארת :)

A לוןA

New member
ברוכה הבאה

כל פנטזיות המשחק עם הטאבו החברתי מחרמנות מאוד.
את "הילדה הטובה" ש"לא רוצה בכלל" את הסקס ה"מלוכלך" הזה
והוא הגבר הדומיננטי ש"כופה" עלייך לעשות את כל המעשים ה"נוראיים" האלו, "נגד רצונך"
&nbsp
גם כאב, במינון הנכון ובזמן הנכון מזרים אדרנלין והורמונים ובעצם "מסמם" אותך טיבעית, ויכול אפילו להגיע לתחושות של "היי" (מה שאצלנו קוראים לו סאב-ספייס)
&nbsp
או בקצרה-
ברוכה הבאה, יש למעלה (בתוך כלים ומידע) הודעות נבחרות, יש מילון מונחים ויש אותנו- ויאללה, שיהיה בהצלפה!

ניקי תא

New member
מרגישה בבית

למרות כל ההתנגדויות שהנשמה שלי מעלה..

כי אני עצמי מאוד אוהבת שליטה וזקוקה לה..
כי אני מין free spirit שכזו וזה סותר נשלטות..

כי אני סולדת מיהירות, מחוסר הדדיות, מהתנשאות..
אבל הרי בדסמ איננו כל אלה!

A לוןA

New member
בדסמ לא מתאים לכולם

אם הוא מתאים לך או לא, ובאיזה מינונים ועם מי- רק את תוכלי לענות.
אני רק מציע לך לשאול את חברות הפורום פה, נדמה לי שכל אחת, בזמנים שונים ובנוסחים שונים, כתבה משהו בסגנון- "כשאני קשורה תחתיך אני הכי חופשיה בעולם"

ניקי תא

New member
אני זוכרת

את ההתבטאות הזו. נדמה לי שהיא היתה של טינקי.
&nbsp
ואני חשה שכמה שאני ״מרדנית״ בטבעי, אני מחפשת את הבן זוג החזק, הצוק היציב והעוצמתי, ההחלטי והמוביל, שיכניס את רוחי העיקשת ופורצת הגבולות לנתיב הנכון ולגבולות המדויקים
&nbsp
תודה a !!!

למעלה