חנקים קנייתים...

salingre

New member
חנקים קנייתים...

יש לי שאלה בקשר לחנקים קנייתים... מצאתי מאיפה לקנות אבל המחיר לזוג-1200 ש"ח עוד לא היסגתי את כלל הכסף (חסר כמות קטנה) עכשיו השאלה שלי אם זה שווה 1200 שקל?? אני יכל לקנות בזה-למשל זוג פיתונים מתכדרים בתנאים יותר טובים... אני ממש בהיתלבטות ... זה שווה 1200 שקל לזוג??

salingre

New member
אני יתן עוד דוגמאות לזוג שאני

יכל לקנות בתנאים יותר טובי (ביותר זול) זוג בורמזים אלבינו =1000 שקל (500 לאלבינו יחיד) לבואה שלי בת זוג=500 זוג בורמזים האטרו=800 ש"ח (400 ליחיד) ... יש עוד -פשוט זה לא קצת יקר??

אתה יכול לקנות עוד המון זוגות בכסף

הזה, השאלה מה אתה יותר מעדיף מה אתה רוצה לגדל. אני לא ממש מכיר את הנחש הזה אז אני לא יכול להגיד לך אם זה שווה או לא.

o r i 6 6 6

New member
הצחקת אותי

אני מת לראות אותםך מנסה להסתדר עם זוג בורמזים בבית. נו באמת, שווה, לא שווה? מה הקשר בכלל? אם אתה הכי אוהב כרכני תירס אז הם שווים 1000 שקל גם כן. אני רוצה מאוד להבין, מה הקריטריון ל"שווה". אם זה מבחינת גודל, כל שאר הנחשים שציינת גדלים ליותר מחנק קנייתי. אם מבחינת שכיחות, החנק הקנייתי הוא הנדיר ביותר אצל מגדלים ממה שהזכרת. בכל מקרה, נראה לי שאתה לא ממש סגור על זה, ו1200 שקל זה לא מעט כסף. פשוט חכה עם זה לאוגוסט, תראה מה יבקע ואולי תמצא משהו שיותר תאהב.

salingre

New member
לא אמרתי שאני יכנה

זוג בורמזים!!! אמרתי שזה יותר זול-תודה רבה לשניכם

T0M3R

New member
לדעתי כך מתכדרים

יעלה לך כ800 שקל זוג וישאר לך 200 שקל לטרריום...

obb

New member
בחירת נחש..

אין כזה דבר שווה.. בעיני כל אחד משהו אחר שווה יותר.. לדוגמא אני יעדיף זעמן שחור על 5 כרכני תירס ואפילו עשר.. בעיניו של מישהו אחר אני אידיוט אם אני חושב ככה.. כל אחד חושב אחרת,תחליט מה אתה רוצה רק אם עצמך כי אתה תגדל את הנחשים זה כסף שלך וזהו.. תעשה מה שמתאים לך ואתה הכי שלם איתו.

אילון פ

New member
לדעתי אורי (salingre)התכוון לשאול

אם זה לא קצת יקר ביחס לחנקית קנייתים...

o r i 6 6 6

New member
אז שילמד להתנסח כמו שצריך

השאלה האם זה יקר לגיטימית, אבל לא השאלה האם זה שווה.

obb

New member
אורי תפסיק להיות כזה תקיף..

אף אחד לא צריך לשמוע הערות מיותרות כאלה.

salingre

New member
עזוב, אם הוא אוהב להיתעצבן ולעצבן

שיהנה אני פשוט מחשיב את זה כהארה רגילה כדי לא לפתוך ריבים חדשים

gaichuk

New member
שווה בהחלט לדעתי.

בהנחה ויש לך זוג ולא שניים מאותו המין (זכרים קרוב לודאי אם זה תלוי בזה שמוכר לך...), זה בהחלט שווה.

שווה? מה זה שווה בשבילך?

שווה זה שאתה מגדל נחש או נחשים שאתה נהנה מהם והם מעניינים אותך. אצלי נחשים שווים לפי הסוג ולפי כמה הם מוצאים בעיני ככה אני בוחר אותם ולא בהכרח לפי מה יותר יקר. אם אתה רוצה לגדל חנקים קנייתי ואתה מברר ואף אחד לא מציע לך מחיר טוב יותר על חיות באותה הרמה אז המחיר שווה אותם. אבל אם אתה מוצא נחש שעולה 10 שקל והוא לא מעניין אותך המחיר מבחינתך לא שווה.

למעלה