חנן מור מפרסמת Q3

• פותח הנושא dw
  • פורסם בתאריך

dw

Well-known member
מנהל
אביסרור מתחילים לשווק דירות בפרה סייל בשדה דב.
מחירים די דומים לאלה של קנדה ישראל.

לכן נראה שהבנקים היו קצת לחוצים מדי על הכסף ויתכן שעם עוד שנה שנתיים חנן מור היה יכול לצאת מזה ולשלם לנו פארי.
חבל. הבנקים ירוויחו ואנחנו האינדיאנים :p מ יג/יד נחטוף תספורת כסאח.

פריסייל בשדה דב: 3 חדרים ב-5.4 מיליון; כמה יעלה פנטהאוז? | ביזפורטל (bizportal.co.il)

dw

Well-known member
מנהל
המניה קופצת 20%, בווליום של למעלה ממיליון שקל. יש סיבה לעליצות? לפי תמחור המניה החדשה (פי 25 מה 40 מלשח של היום, קרי מיליארד שקל) זה עדיין יקר (כשתיאורטית לפי שווי זה יג/יד מקבלים פארי, זה לא סביר ומכאן תמחור המניה הלא סביר)

יש כרגע אסיפת זום של סידרה יב'. יב' מבחינתם רוצים להבטיח פרעון פארי מלא מלא, בלי סיפורים של מניות על העץ כמו שיקבלו האינדיאנים של יג/יד.

נערך לאחרונה ב:

Reem88

Well-known member

THE_ENDLESS

Active member
הפטור מתביעות זה הזיה, הם לא הביאו כלום להסדר ועוד היה תמורות שהלכו לצורך סגירה של תביעות ייצוגיות.
אני מאוד מקווה שהלא מובטחות יתנגדו, זה יכול להיות תמורות מהותיות עבורם בעתיד.

Reem88

Well-known member

dw

Well-known member
מנהל
זבידה שם לנו אקדח על השולחן: או שתסכימו להסדר או שתמחקו בפירוק. B-|
לבחירתכם.

בצער חוששני שאצביע בעד, גם אם אני אינדיאני לא מאושר. |בת|

כמו כן קשה לי להאמין שבית משפט יסכים לסבך מאות רוכשי דירות בישראל, רק בגלל שאנחנו האינדיאנים לא מאושרים מהתמורה.
לא. זה לא נחמד אבל זה מה יש באגח של אינדיאנים בלי בטחונות.
ככה זה אגח זבל. לפעמים מרוויחים לפעמים מפסידים. פה זה שייך לחלק של המפסידים (לפחות בטווח הקצר, בטווח הרחוק החברה עשויה להשתקם ואז בסופו של תהליך התספורת לא תהיה כה אכזרית)
הלוואי שיצליחו עוד לשפר משהו ברגע האחרון, מכיוון שאת נכס שדה דב אפשר לממש עם דימרי בערכים יותר גבוהים כך שהבנקים לא באמת חייבים לקרקף אותנו האינדיאנים |הלוואי|

חנן מור - דוח גילוי על פי תקנה 37כ לתקנות ניירות ערך (דוחות תקופתיים ומיידיים), תש"ל - 1970 | מאיה – הבורסה (tase.co.il)

כדי לסיים בחיוב אפשר לציין שבעלי המניות הרבה הרבה יותר אופטימים ממני, כאשר לפי שווי נוכחי של 40 מלשח, כפול 25 כדי לקבל שווי של חנן החדשה, הפירמה תהיה שווה מיליארד שקל, וזה אומר שאנחנו האינדיאנים נראה פארי. נו נו, הלוואי שאני טועה. חוששני שאני קצת פחות אופטימי.

למעלה