חני בקשר למיכאל

ענתי44

New member
חני בקשר למיכאל

אם אני לא טועה כתבת לא מזמן שאמרו לך שיש למיכאל מחסור בחלבון. ובכן, היתה אצל אמא אחות לתת זריקה, ובדקה את הפצעי לחץ בעקבי הרגליים, והמצב שוב התפתח האחות טיפלה בה ואמרה לי שצריך לעקוב אחרי רמת החלבון של אמא, מחסור בחלבון יוביל לפצעי לחץ. היא הציעה לי לתת לה כל יום ביצה ( כמובן שאמא מקבלת ) וגם לרכוש אבקת חלבון ולהוסיף לאוכל. מאחר ומיכאל לא אוכל מוצק אז אם יש בעיה בחלבון תבקשי בבית האבות שיוסיפו אבקה מרוכזת של תוסף חלבון לאוכל.

hregev10

New member
ענתי יקירתי

את לא טועה - באמת כתבתי שיש למיכאל חוסר בחלבונים, עכשיו נותנים לו פעמיים ביום את האבקה המדוברת כתוספת לאוכל, הוא גם מקבל 3 פעמים ביום אנשור וכנראה לאחר ישיבת הצוות של המקום יוחלט לתת לו מזון שדומה לאנשור אבל פורמולה עם יותר חלבונים. בקשר ליחס שאת מקבלת בכללית, אני זוכרת שאנחנו עזבנו את קופ"ח לפני כארבעים שנה בגלל אותו היחס ואני עד היום לא מצטערת, כי יש לי קרובי משפחה חברי הכללית ואני רואה את הזלזול בנזקקים לטיפול, זה מזכיר לי שבזמנו עבדתי במשרד הבטחון במח' השיקום וגם היה מצב שאנשים שעלו על השולחן ואיימו על העובדים במקום זכו במהירות יותר גדולה לקבל את מה שרצו. המסקנה היא שללא צעקות לא משיגים כלום בכללית , והאמיני לי שאין חכם כבעל נסיון. אני מקוה שתקבלי במהירות את הפיענוח של ה-C.T. והן יהיו טובות ומרגיעות והעיקר הבריאות שלך ושל אמא חני

zs1957

New member
חברה כל קופות החולים מערימות קשיים

במיוחד כאשר הבדיקות יקרות כמו CT ו- MRI . הם מבקשים מכתבים ואישורים מרופאים מומחים ולעתים אין זה מניח את דעתם והם דורשים מכתבים נוספים. בקיצור מטרטרים את החולה אולי הוא יתייאש ולא ייאבק לקבל את הבדיקות הנחוצות שהרופא המטפל המליץ. שיטת מצליח.צריך הרבה סבלנות לא להתייאש בסוף מקבלים. בשורות טובות, זהבה

ענתי44

New member
אני שמחה שהוא מקבל תוספת חלבונים

הבנתי מהאחות שזה חשוב. מה שמדהים שאחותי באותה קופה רק בעיר אחרת והיא המומה, אצלהם זה עולם אחר. רמת שירות אדיבה ויעילה. אני מותשת מאוד, והחלטתי לא להתווכח יותר לחכות עוד שבוע לתוצאות ואז לגשת לכירוג. פשוט לזרום עם הביוקרטיה הישראלית המסורבלת. תודה יקירה על דבריך המעודדים.

zs1957

New member
ענתי נקטת בצעד נבון

איןמה להלחם בבירוקרטיה. חכי עד שתגיע התשובה ותדברי עם הכירורג.

הכללית

New member
שלום ענתי44

נשמח לעזור לך ולטפל בצורה אישית בפנייתך. בכדי להעניק טיפול אישי את מוזמנת לשלוח את פרטייך- שם, עיר מגורים, טלפון ות.ז (אופציונאלי) לכתובת המייל - [email protected], [email protected] ואנו נחזור אליך בהקדם. רק בריאות, יערה, נציגת כללית

למעלה