חניכים יועצים

ForYourEyesOnly

New member
חניכים יועצים

האם לדעתכם הם עושים את העבודה שלהם או שיש שם אנשים שנכנסו בפרוטקציה וכדי להנות מהזכות יוצאת הדופן של לא לעמוד בתור לחדר האוכל? מחכה לשמוע תגובותיכם.

dogli3

New member
תגובה

מאיזה בית ספר אתה? איזו שכבה? אני חושבת שעל עבודתם של חניכים יועצים יכולים להעיד רק החניכים הצעירים שמקבלים את "שרותיהם", כלומר שכבת ט' והחדשים בשכבת י'. עשה סיבוב, תשאל ותקבל את התשובה הכנה ביותר. בקשר לתור בחדר אוכל - אני חניכה יועצת. משמע, בלי תור אכנס לחדר אוכל כך או כך, אז...

ismeir

New member
זאת אומרת שהיא בת...

היא נכנסת בלי תור. ובקשר לחניכים יועצים בכיתה יב' ומעלה, הם ממילא נכנסים בלי תור או מקסימום יש תור של דקה כי נכנסים דרך החדר אוכל של ההנדסאים. דרך אגב...מי שלא עושה את העבודה שלו עף! על כול קבוצה של חניכים יועצים יש ראש צוות שבודק אותם! (ואותו גם בודקים!) יום טוב =]

Pikachuu

New member
כן... ולמדריכים יש מפקד מעל וכולנו רואים כמה

שהם נפלאים.

מי אתה?

כפי שרותם כבר אמרה לך, אתה מוזמן להסתובב בשכבת ט' ולשאול את החניכים והמדריכים כאחד מהו טיב החניכים יועצים. אני אישית יכולה להגיד לך שאין לנו ולא חניך יועץ אחד שעושה זאת בשביל הכותפות/חוסר תור בחדר האוכל, למרבה פליאתך. כל החניכים יועצים עושים זאת מתוך רצון לעזור ולתרום. הם לא מקבלים דבר חוץ מסיפוק עצמי, הכשרה בינאישית וכבוד רב בבית הספר. אם יש לך ספקות כלשהן, אתה מוזמן לדבר איתי... וכמו שאמרו פה-יש להם ראשי צוותים שבודקים אותם ועושים עבודה נהדרת ולראשי צוותים יש את היושבת ראש שבודקת אותם. טל-יו"ר חניכים יועצים.

orly red

New member
אגב זכויות..

לשאלותיך.. כל חניך יועץ נבחר לאחר מיון רציני של: ציונים, משמעת והמלצות מהצוות החינוכי. איזו פרוטקציה יכולה להיות כאן? אם המועמד הוא רציני ותורם, אז הוא בפנים. ולגבי הזכויות- כניסה לחדר אוכל היא עניין די פעוט כיום. כל הרעיון הוא שיוכלו לסיים לאכול ועדיין יהיה להם מספיק זמן בהפסקה כדי לפגוש את השוחרים החדשים שהם חונכים. זו בטח לא הסיבה לכך שחניכים יועצים עובדים כ"כ קשה ומגיעים לביה"ס בחופשות ובשעות הפנאי. בסה"כ מדובר בקבוצה איכותית ומדהימה של שוחרים שתורמים מעצמם למען אחרים
. נשמח לענות לשאלות נוספות. חג שמח והמשך חופשה נעימה

למעלה