חניכות בזבל

חניכות בזבל

מי שקרא את ההודעות האחרונות שלי היה יכול להבחין שהייתי צריכה עזרה לפעולת המורדים כי באות 7 חניכות ושנורא רציתי שישארו... אז הכנתי פעולה ממש טובה, מצחיקה והשקעתי המון המון המון, הלכתי לביה"ס שלהן להזכיר להן, הזכרתי לילד מהשכבה שלי שהוא אח של אחת החניכות, ראיתי אותן ברחוב והזכרתי, גם שוב בביה"ס. השעה רבע לחמש, טוב נו, אולי מאחרות ברבע שעה...השעה חמש...אוקי אולי...חצי שעה?! השעה 5 וחצי וזה כבר לא איחור!!! הן פשוט לא באו!! אני לא ידעתי אם לבכות או לצחוק כבר...אני כל כך מתאמצת, עושה פעולה עם השקעה כמו לא יודעת מה ולא יוצא לי מזה כלום, ואין לי למי להעביר את הפעולה הזאת כבר עכשיו, כי החניכים הקבועים שלי לא רואים המורדים (וטוב שכך) וכבר...אוף! אני מזה התאכזבתי, וחיכיתי להן שעה שלמה מחוץ למחנה, אולי הן בכל זאת יבואו, אבל הן לא באו...והקומונר שלי יצא אליי ודיבר איתי ואמר לי לא להתאכזב ולהמשיך להציק לחניכים ועוד כל מני דברים, אבל אני באמת עושה כבר מעל ומעבר, אני גם ככה הייתי צריכה לפדח את עצמי בשביל שיבואו, את כל היום שישי ביליתי איתן, עשיתי להן שיהיה להן כיף, מצחיק ולא יודעת מה...ראיתי פרק שלם של המורדים כדי להבין משהו, קראתי, חיפשתי, עשיתי...מה לא?! ומה קיבלתי? נכון...כלום! זה ממש מעצבן, כאילו הן ממש חמודות ונמחדות והן הבטיחו לי שהן יבואו והן לא באו וזה משגע אותי שאחרי כל כך הרבה השקעה אני מקבלת זבל בפרצוף! אני לא חושבת שיש לי כבר כוח להמשיך לרדוף אחרי כולם, כי מה שיוצא זה שגם ככה אני עושה הכל, ואני לא יכולה כל הזמן ללכת לבהי"ס שלהן, להציק להן, די הן כבר ישנאו אותי בסוף... אני-מאוכזבת ועצובה...

driftwoodstav

New member
don´t worry...../images/Emo4.gif

נועה...את יודעת בדיוק כמוני שאם משהו רע הוא לא ישאר ככה לנצח...דברים משתנים...זה דרך הטבע...אז אולי עכשיו אין חניכים, ובואי נודה בזה- המחנה שלנו די מת, את יודעת שעוד יהיה יותר טוב! הם עוד יבואו! אם רק ננסה, זה יקרה. אני מאמינה שאם נתעקש עוד נצליח ונוכל לבוא וד חמישים שנה למחנה מלא חניכים ולזיין להם את השכל ש"אנחנו נטענו את העץ הזה...אני זוכרת שהיו פה פעולות" וכו´! אז רק משהו אחד- neeeeeeeevveeeeeeeeeeer lose your hope!!!!!! מבטיחה לי נועה´לה? סתיו

נועה'לה

בתור חניכה במחנה שעבר עליות וירידות.. אני יודעת שזה לא קל להחזיק חוג. אבל אסוווור אף פעם להתייאש. ובמיוחד לא להראות לחניכים את הייאוש. אז ניסית ולא הצלחת.. לא נורא! אז הקקה חניכות האלה הפסידו אחלה פעולה עם אחלה מדריכה! בעיה שלהן..! תמשיכי בגיוסים, בפעולות המושקעות ובעיקר בנתינה למחנה ולחניכים.. ההשקעה משתלמת! -שני-

ככה זה עם חניכים...

אין מה לעשות. לפעמים הם לא באים, גם אם הם הבטיחו ממש ממש שהם יבואו ובחיים לא ישכחו. אני יכולה להגיד לך שאת החודש הראשון של השנה בילתי בנידנודים לחניכים, להורים, בגיוסים, בהשקעות בפעולות ומעט מאוד בלימודים. היו לי חמש חניכים. שלוש בנות ושני בנים. היה להם נורא כייף ביחד (במיוחד ללכת מכות ביחד) והם לא חלמו על להביא חברים שלהם. איך שהגיע המבחן הראשון בהסטוריה הפסקתי להשקיע, לא ללכת לגיוסים, לא להכין פלאקטים מיוחדים, כלום, לקחתי שבועיים חופש והגעתי נטו לישיבות ופעולות. בדיוק בזמן הזה גדל לי מספר החנכים מ5 ל10. אני מציעה לך- תבני סיפור מסגרת מגניב ותעשי פעולה מגניבה. לכי לגיוסים. משהו מפוצץ (אתם שלוש מדריכות והקומונר בטח יבוא גם) ותעשו להם משהו נחמד בכיתה שיבואו לפעולה אחרי זה הרבה. אחרי זה יפחת מספרם. אבל ישארו קצת חדשים. אל תתאכזבי!! פחות חניכים=פחות עצבים!!!

טוב כנראה ש

נגזר עליי שלא יהיו לנו חניכים... עצוב עצוב... אבל החלטתי לא להרים עדיין ידיים ואני אלך לביה"ס שלהן לשאול למה הן לא באו ואני יכריח אותן לבוא לפעולה! והשקעתי בפעולה (הפעם לא המורדים-ובעיה שלהן שלא באו) אני קמתי במיוחד ביום שבת (היום) מוקדם בבוקר לעשות את הפעולה אחרי שחזרתי אתמול ב-4 בבוקר אז הן חייבות לבוא!!! האחל לעצמי בהצלחה כנראה...

למעלה