חניית נכים

pninak12

New member
חניית נכים

היום חיכיתי לתורי להחנות את האוטו בחניה ליד הסופר באיזור התעשיה בקדימה. כל החניה היתה תפוסה, ורק שתי חניות הנכים היו פנויות. עמדתי בצד, חיכיתי בסבלנות עד שיגיע תורי לחנות, ובינתיים הגיע בחור צעיר, משהו בתחילת שנות העשרים שלו, באוטו כחול בהיר, (סליחה, לא טרחתי לקחת פרטים נוספים) ובנון שלנטיות החנה את רכבו ברוורס ובמהירות בחניית הנכים. השומר הנאמן של הסופר רץ אליו (רץ ממש, כל הכבוד לו על האכפתיות) , מנסה למנוע ממנו להחנות שם, אך הילד - נחוש בדעתו, יוצא מהאוטו, לוחץ את היד של השומר כאילו שרתו יחד בצבא, והאיש המסכן, נבוך לנוכח החביבות הפתאומית של הנהג, שהבטיח לו - אני נכנס לחמש דקות... הסיפור הזה נגמר טוב, בדיוק אלי, מהנהלת המתנס, נכה על כסא גלגלים עבר במקום, רשם את המספר, ותוך כדי שהוא מטפל בארוע, יצא הנהג הצעיר, "חטף מנה" הגונה מאלי, שהסביר לו למה חשוב לא להחנות בחניית נכים, ועבר עם רכבו למקום אחר שם מצא חניה. אני מניחה שהמבוגרים מבינינו הקוראים את המכתב הזה לא מחנים בחניה כזו, הם יודעים את ערכה. אך גם צריך להנחות את החברה הצעירים שלנו ואלו שנמצאים מסביבנו שלא לעשות זאת... תודה!

popr12

New member
טעות

היו צריכים לכבול את הבחור לאוטו עם שלט גדול על הגג בגנות המעשה שעשה למען יולבן פרצופו ברבים ככה יעשה לאדם שלא דואג לחברו והרי כול ישראל אחים .

pninak12

New member
אני לא יודעת אם...

לכבול אותו, אבל אם רק פעם אחת היה מנסה ללכת לסופר על רגל אחת, או אפילו כשיד אחת קשורה מאחור, נראה איך היה מסתדר, אני לא בטוחה שיכול היה לנהוג, לא כל שכן, לסחוב שקיות/ תיקים לשימוש רב פעמי, להכניס את הלחם שבחר לשקית וכו'.... אני בטוחה שאחרי התנסות כזו הוא לעולם לא היה תופס מקום חניה כזה, לא חשוב כמה רחוק היה צריך לחנות!

popr12

New member
מקובל

העיקר שיבין דרך הקטע הקשה כי מדיבורים אין עיבורים וזה ברור כבר

Master Stav

New member
קנס לרכב החונה בחניית נכים הינו 460 ש"ח

ראיתם ? צלמו ושילחו למשטרה עם היום והשעה בא התרחש האירוע הקנס בדרך .

Master Stav

New member
איש חכם אמר ....

מבוגרים אי אפשר לחנך אבל הם מבינים שפוגעים להם בכיס .... ווינסטון צ'רציל

popr12

New member
וינסטון צרציל

איש דגול נולדנו באותו תאריך הוא בשתיים בלילה ואני בשתיים וחמישים אחלה איש

למעלה