חנייה מקורה...

מצב
הנושא נעול.

orenra1

New member
חנייה מקורה...

חנייה מקורה...
שלום, אני עומד לבנות חנייה מקורה והייתי רוצה לתכנן בעצמי, עם עזרה ממי שמבין קצת בעסק... האם יש למישהו שרטוט של כזה דבר כדי שאוכל להתחיל עם משהו (כולל תאורה, חשמל וכו')? תודה! בידידות, אורן

elirz

New member
חבל"ז

חנייה מקורה...
שלום, אני עומד לבנות חנייה מקורה והייתי רוצה לתכנן בעצמי, עם עזרה ממי שמבין קצת בעסק... האם יש למישהו שרטוט של כזה דבר כדי שאוכל להתחיל עם משהו (כולל תאורה, חשמל וכו')? תודה! בידידות, אורן
חבל"ז
אורן היקר חבלך' על הזמן. בכדי לבנות תוספת למבנה אפילו שזה יהיה חניה פיצפונת לאוטו הכי קטן אתה חייב להוציא היתר בניה, מה שאומר שבעל מקצוע מוסמך חייב להכין תוכניות ולהגיש אותם לעיריה או למועצה שבתחומה הבנין נמצא. לפעמים ניתן קצת לעגל פינות. אבל במקרה שלך, בניית חניה מקורה, ממש לא כדאי לקצר תהליכים. בחר לך בעל מיקצוע, ותן לו להתמודד עם הענין. בהצלחה

gerson1

New member
סוף מעשה במחשבה תחילה-

חנייה מקורה...
סוף מעשה במחשבה תחילה-
כמו שציינת: אתה רוצה אז צא לדרך: מידות האוטו ידועות, עומסים, חומרים, חיווטים, עומסי שירות הכל לא צריך אז למה? למה צריך כלל מתכנן ואולי קונסטרוקטור-הרי יש שלג אצלך, ואולי עומסים אחרים? יש חוקים מקומיים

חניה מקורה

חנייה מקורה...
חניה מקורה
בהנחה שאין לך בעיה עם הרישוי, הדבר הטוב ביותר זה ללכת לשכונה של "בנה ביתך" הסמוך למקום מגוריך, לראות את המגוון ולהתאים את הפתרון הנכון לך. אם תהיה לך שאלה ממוקדת, צרף צילום או שרטוט כאן בפורום וננסה לעזור.

orenra1

New member
תגובה

חניה מקורה
בהנחה שאין לך בעיה עם הרישוי, הדבר הטוב ביותר זה ללכת לשכונה של "בנה ביתך" הסמוך למקום מגוריך, לראות את המגוון ולהתאים את הפתרון הנכון לך. אם תהיה לך שאלה ממוקדת, צרף צילום או שרטוט כאן בפורום וננסה לעזור.
תגובה
שמעון תודה, יש לי אישורים מאושרים במועצה. עדיין אני יכול להכניס קצת שינויים. הייתי רוצה להתרשם משרטוטים קיימים, תוכניות קימות שבהן אראה קצת חשמל, צורה, גודל וכו'.אני מכיר מקרוב את הפרוצדורה איך מקבלים אישור לחנייה מהסוג הזה... בידיות, אורן.

מצב
הנושא נעול.
למעלה