חנייה מסוכנת באזור המרכז המסחרי בצורן

asimoh

New member
חנייה מסוכנת באזור המרכז המסחרי בצורן

ראשית, סחתיין לסתיו על הקמת הפורום, יישר כוח ! ! ! ולענייננו: למי מכם יש רעיון מקורי איך נוכל לחסל אחת ולתמיד את התופעה המכוערת של נהגים עצלנים שבמקום לחנות את רכבם בחניות המסודרות של המרכז המסחרי בצורן (חניית הסופר או החנייה מאחורי המרכז) חונים מסביב לכיכר או מול הסופר או מול החנות "מתוקים" דבר שמסכן באופן ממשי את הולכי הרגל ולעיתים מקשה מאוד מעבר תקין של רכבים. אשמח לשמוע .

ofersagi

New member
חנייה בסמוך למרכז המסחרי

במהלך הסיורים של המשמר האזרחי אנו מקפידים לעבור מסביב לכיכר ולהורות לנהגים להזיז את רכבם. המדיניות של השיטור הקהיליתי בצורן היא לאכוף את החוק ללא דוחות חניה. כאזרח זכותך המלאה להגיש תלונה כנגד כל רכב המפריע לתנועה, כל שעליך לעשות הוא לצלם את הרכב ולהגיש תלונה. באשר לחניה מאחורי המרכז המסחרי קיימת במקום בעיה נוספת של נסיעת רכבים באין כניסה המסכנת את התנועה, הפתרון הוא הצבת מחסום דוקרנים חד כיווני שיאפשר את הכניסה רק מצד אחד. בנוסף בסמוך למרכז המסחרי ישנן 2 חניות נכה בלבד שמשום מה אזרחים רבים מעדיפים מטעמי נוחות לחנות בחניות אלו. בגדול לאחר סקירה זו אני מזמין אותך להצטרף למשמר האזרחי, בישוב כמו שלנו חשוב מאוד שתהיינה זוגות עיניים נוספות המפקחות גם כשהמשטרה ו/ או המועצה אינן בסביבה. בברכה עופר שגיא

kirschi

New member
הגשת תלונה - הצחקת אותי

לפני מספר שנים קלטתי רכב חונה על מעבר החציה (לא ליד, לא מסתיר, אלא חוסם מעבר הולכי רגל). בהמשך למכתב שנשלח לכל התושבים, שהצהיר על הגברת האכיפה וקרא לעזרת התושבים, לא התעצלתי, הלכתי, דיברתי, צילמתי, שלחתי. עבר שבוע. עבר חודש. התקשרתי, קיבלתי שם. לא היתה תשובה. השארתי הודעה. עבר עוד יום. עבר עוד שבוע. לא ניתן להשיג את האיש. יש מישהו אחר שמטפל? לא. רק הוא. אחרי עוד כחודשיים התייאשתי. ומהו המסר? תצפצף על החוק, ממילא לא יחפשו אותך. האם תוכל לשכנע אותי אחרת?

Master Stav

New member
ומה לגבי הורדת ילדים בכיכר בית הספר ?

אני בודק כרגע את האפשרות של צימתצום הכיכר והצבת הפרדה בין המסלולים בכדי ליצור מסלול הורדה מסודר .....

למה רק חנייה מסוכנת במרכז מסחרי צורן....

יש עוד מספר נקודות מסוימות בצורן שהחניות בהן הפכו בלתי נסבלות ואני מדברת על 10 שנים של סבל לכאלה שגרים בקרבת גני ילדים ,צהרונים, בתי ספר וכו' חס וחלילה הכוונה לא לסגור עסקים או לתת שם רע ממש לא!! אבל אנשים חונים וחוסמים חניות לבתים פרטיים אנשים חונים על מדרכות ילדים לא יכולים לעבור כמו שצריך עם התיקים.... ואנשים בכלל חונים מכוניותיהם בחוץ במקום בחניות הפרטיות.למה? אה כן וגם כאלה שלא יודעים מה זה אין כניסה ולמה הכוונה!!!- חמור ביותר!!! מה קורה אנשים - היום אתה חוסם שכן נעים לך שמחר יחסמו אותך? קחו את עצמכם בידיים!!!!

למעלה