חנייה בא"תא

P S P

New member
חנייה בא"תא

שלום לכולם,
אני מתחיל ללמוד השנה באוניברסיטאת תל אביב ורציתי לשאול בקשר לחניות שבאוניברסיטה,מישהו יודע האם בטוח יהיה חנייה פנוייה?אני יודע שיש כמה חניונים אבל יש גם המון תלמידים,
האם יכו ללקרות מצב שאני אבוא וכל החניות יהיו תפוסות?
כמו כן מישהו יודע אם זה אפשרי לקבל אישור כניסה לתוך האוניברסיטה?כי ראיתי שיש שם המון חניות פנימיות.

תודה מראש!

ahmadnujidat

New member
היי

אין מצב שלא יהיה לך חנייה בחניונים מסביב. כמעט ולא אפשרי כי בכל זאת לא לכולם יש רכב ומתניידים באוטובוסים ואופניים.
לגבי החניות הפנימיו ת הן סגורות לעובדי אוניברסיטה אבל! האגודה מגרילה כמה מקומות חנייה בתחילת שנה אני לא זוכר בדיוק מה צריך לעשות בשביל זה לדעתי שום דבר מיוחד.
קח בחשבון שאם אתה עושה מנוי למררכז הספורט אתה זכאי לקבל חנייה בחניון של המרכז ספורט במחיר של כ400 שקל ל2 הסמסטרים וכניסה ללא הגבלה.
בנוסף, אם אתה נרשם עם מספר רכב ( עד 2 רכבים) אתה זכאי לקבל הנחה של 50 אחוז בחניונים של אחוזת חוף מסביב לקמפוס. אגב, כל חניון עם תעריף אחר. למשל מדעי החברה ומיטשל 16 שקל ליום אחרי הנחה. כניסה חד פעמית. ובחניון הנדסה זה 11 אחרי הנחה.
איחלתי לחייל בהצלחה.

P S P

New member
תודה רבה

אני נראה לי אלך כמה ימים לפני שתתחיל לראות איזה חניון הכי כדאי וקרוב לבניין המשפטים
איפה בדיוק נרשמים כדי לקבל את ההנחה אגב?

ahmadnujidat

New member
למשפטים זה חניון מדעי החברה או הבית הירוק הזה

בבית הירוק לדעתי זה איזה 5 שקל פחות.
למה? אל תשאל אותי! זה סתם מקומם ומעצבן שכל חניון גובה תעריף אחר כשזה של אותו מפעיל ובאותו שטח של האוניברסיטה

ahmadnujidat

New member
נראה לי שכן.

אבל אתה צריך להצהיר שהרכב בשימושך או בבעלותך בשביל לקבל את ההנחה הזו והיא תקפה בכל אחוזות החוף שבעיר

למעלה