חניות

LuLu A

New member
חניות

היי לכולם, אני לומד נהיגה ונמצא בשיעורים מתקדמים, אבל יש לי בעיה עם החניות (כמו להרבה אנשים אני מניח), אני ממש גרוע בזה. כל פעם מחדש אני שוכח איך לחנות, לא יוצא לי כמו שצריך ותמיד עקום. למישהו יש כמה טיפים בשבילי והוא יכול לכתוב לי דברים חשובים שצריך לזכור לעשות בעת חניית הרכב ברוורס? תודה רבה רבה מראש לכל מי שיעזור.

כנ"ל

אני מתחילה ללמוד חניות שבוע הבא ואני רוצה לבוא מוכנה

chopsuey

New member
לכל אוטו יש את הסימנים שלו ..

למשל אני לומדת על טויוטה קורולה אז נגיד אני עושה חנייה ימנית ברוורס: להסתכל אחורה ולראות שהמשולש הקטן הזה בחלון מאחורה עובר את גלגל המכונית שמאחוריה אני חונה ואז לסובב סיבוב וחצי ימינה. אחר כך להסתכל עד מתי שהגלגל האחורי כמעט נוגע במדרכה ואז לסובב את כל ההגה מהר ושמאלה. חחחחח מקווה שהבנת משהו אבל בעיקרון כדאי לך לשאול את המורה נהיגה הוא בטח יתן לך כמה טיפים.

lsd600

New member
וווואיי ה' ישמור..

איזה שיטות....כמו נוסחא... כדאי לך מהר לעבור טסט, זה נשמע אדיוטי ביותר!

בובילהה

New member
נכון

גם למורה שלי יש מן מדבקה כזו על הכנף הזה שמעל הגלגל וכשהמדבקה הזו עוברת את המדרכה אני יודעת שאני שוברת את ההגה לכיוון השני ועד היום טפו טפו טפו כל החניות שלי יצאו פרפקט אז... זה עוזר

רק תרגול בשטח עוזר!

אם יש למורה שלך סימן באוטו שלו-אליו תתיחס. ולא למה שאומרים פה. תבקש מהמורה שיעור של חניות-אם זה מה שאתה מתקשה,ותסגור עניין. בהצלחה!!!!

Cubase SX

New member
זאת השיטה הכי קלה לחנייה....

כנסו לכאן: http://video.google.com/videoplay?docid=-1126289740313424097&q=Honda+Civic

למעלה