חניות/רוורסים

MOONSHINE25

New member
חניות/רוורסים

אני נהגת חדשה (ממש לפני שבועיים קיבלתי רשיון ,)ואני מרגישה שכול הקטע של נסיעה ברוורס וכניסה ויציאה מחניות ממש מפחידה אותי..........רציתי לדעת עם גם אצל כמה ממכם יש פחד ואיך למדתם רוורסים.אני יושבת על זה חזק עם אבא שלי אבל בכל זאת הוא לא מורה נהיגה ובשיעורים המורים לא ממש מתרכזים בזה.רק חניה רגילה במקביל אני יודעת.(שגם זה מפחיד אותי לעשות). אשמח לשמוע תגובות.

מימוזה21

New member
אז ככה:

לגבי החניות גם לי יש בעיה ואני צריכה לתרגל. לגבי הרוורסים את פשוט מסתכלת לכל הכיוונים בשביל לראות שאין מכונית/בנאדם שעוברת ושאת יכולה לסכן אותו או אותך. אין מה לעשות הכל תרגולים. עכשיו חופש סוכות תבקשי מאחד ההורים אם הם לא עובדים שיעזרו לך ויתרגלו איתך ויסבירו לו. בהצלחה.

Hadas 87

New member
כמוני- כמוך.

אין לי מושג על נסיעה לאחור. לאן צריך לסובב את ההגה וכו'.. אבא שלי כבר ממש מתעצבן אחרי יותר משנה של לימודי נהיגה אני עדין לא יודעת את זה.

חבל שהתעוררתן רק עכשיו

אני אמרתי למורה שלי שאני רוצה לעבוד חזק חזק מאוד על חניות אז היו שיעורים של 4 חניות הגעתי למצב שאני ברמה סבירה + לאחר קבלת הרשיון עבדתי עם אבא שלי בקטע הזה והגעתי למצב שאני מחנה מעולה המבחן האמיתי שלכם יהיה באמת אחרי סמיון המלווה אתם תתקלו בדברים מסובכים באמת בחנות דומגא: שלשלום משהו חסם אותי ולקח לי חצי שעה לצאת...

MOONSHINE25

New member
צודק

אותי הוא לימד את הבסיס וטחנתי לו את השכל על הנושא הזה(חברות אמרו לי ללחוץ על זה)אבל בכל זאת אני יודעת רק חנייה מסוג אחד שזה מה שבדרך כלל מלמדים. אבל באמת כול הכבוד שעבדת על זה עם המורה.

למעלה